brygida-rr 27.08.07, 22:13 hej, gdzie mozna kupic kosmetyki do wlosow Lanza? Wczesniej zaopatrywalam sie w nie na allegro, teraz stamtad znikly. znacie jakis sklep internetowy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
in44 Re: kosmetyki Lanza- gdzie? 29.08.07, 21:36 Właśnie, podbijam - czy ktoś wie, jak i gdzie można kupić L'anzę? Najchętniej wysyłkowo? Odpowiedz Link Zgłoś
papaya6 Re: kosmetyki Lanza- gdzie? 30.08.07, 15:13 Ja kupuje z Anglii ze sklepu Lookfantastic.com A czy sa jakies polskie sklepy internetowe to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_jalowska Re: kosmetyki Lanza- gdzie? 30.08.07, 19:36 Ja również jeszcze nie tak dawno kupowałam lanzę na allegro, ale właśnie z jakiegoś bardzo tajemniczego powodu już jej tam nie ma. Ponieważ bardzo mi odpowiadają ich szampony i odżywki, postanowiłam się zmobilizować i zajrzeć do sklepów z różnymi że tak powiem rzeczami do włosów, paznokci itp. I w taki sposób znalazłam dzisiaj lanzę w sklepie Denique czy jakoś tak w arkadii (na parterze, prawie naprzeciwko carrefoura). Kupiłam szampon Anti Aging z białą herbatą. Na naklejce z opisem szamponu "z tyłu" butelki jest taka informacja: Importer: "Dom Mody Wato L'anza s.c.", 60-829 Poznań, ul. Roosevelta 3. www.lanza-colour.pl (sprawdzałam, strona w budowie). Może znajdź np. w panoramie firm czy czymś takim telefon do tej firmy (na podstawie adresu) i zapytaj :-) A potem się z nami podziel wieściami :-) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
brygida-rr Re: kosmetyki Lanza- gdzie? 30.08.07, 20:02 dzieki :) ustalilam nr tel i mail do dom mody wato: tel. 061 847 33 29 fax 061 848 47 24 biuro@lanza-colour.pl zamierzam za chwile wygenerowac do nich maila z prosba o liste punktow gdzie mozna nabyc Lanze. Odpowiedz Link Zgłoś
in44 Re: kosmetyki Lanza- gdzie? 30.08.07, 20:13 Jeżeli będziesz cokolwiek wiedziała, napisz proszę co Ci odpowiedzieli - byłoby super je gdzieś dostać! Odpowiedz Link Zgłoś
brygida-rr L`anza Trojmiasto 03.09.07, 12:35 witka dostalam odpowiedz. Liczylam na to, ze zostanie dolaczony zalacznik z punktami do ktorych dostarczaja Lanze. Nie wiem, czy nie maja takiej listy, czy moze zadecydowal brak czasu - Pani podala mi kilka punktow w Trojmiescie (napisalam ze to mnie najbardziej interesuje), zaznaczajac ze nie sa to wszytskie. ech. Salon Fryzjerski Welkom ul.Grunwaldzka 82 Gdańsk Atelier ul.Pniewskiego 4a Gdańsk-Wrzeszcz Salon Styl ul.Bohaterów Monte Cassino 46 Sopot Odpowiedz Link Zgłoś