zoey7 06.09.07, 11:01 Słyszałam dużo dobrego o tym kremie do twarzy i chcę go kupić. Zastanawiam się również nad kremem pod oczy z tej samej serii, czy któraś z Was go może używała? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwcialo Re: olay total 7 effects 06.09.07, 11:22 Tez jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
nini6 Re: olay total 7 effects 06.09.07, 11:57 Mam krem pod oczy olay total effect, ten w kolorze brzoskwiniowym. Szczerze polecam, dla mnie jest rewelacyjny, świetnie nawilża i wygładza skórę pod oczami, dodatkowo maskuje cienie i rozjaśnia przez ten dodatek barwnika. Ostatnio używam go także na noc, bo poprzedni krem pod oczy mi się skończył. Ten poprzedni to był Shiseido i powiem, ze olay jest lepszy. No i nie uczulił mnie, nie podrażnił mojej nadwrażliwej skóry. Dla mnie jest bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
delikatna2007 Re: olay total 7 effects 06.09.07, 12:19 ja przez pewien czas używałam olay7 na dzień i byłam zachwycona natychmiastowym efektem, tak że dokupiłam olay na noc. I ten duet olayów po dwóch miesiącach strasznie mi wymizerował cerę - przesuszył i poszarzył. moja ocena nt tych dwóch Olayów jest negatywna - na krótką metę widać efekty; ale przy dluższym stosowaniu pogarszają sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza120 Re: olay total 7 effects 06.09.07, 19:16 a ja testowałam Krem z tej serii na noc. Słabo nawilża i natłuszcza. Nie polecam. Bardziej odpowiada mi krem z Serii Prestige najprawdopodobniej firmy Oceanic. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 olay total 7 effects na noc 07.09.07, 20:05 mam cerę mieszaną (normalna/przetłuszczająca się) dla mnie olay total 7 effects na noc jest idealny, perfekcyjny włąśnie zakupiłąm 2gie opakowanie poprzedni miałam prawie rok próbki kremów na dzień nie dały podobnego rezultatu nie wchłaniał się za dobrze tonik niebieski z podstawowej pielęgnacji także był ok Odpowiedz Link Zgłoś