Dodaj do ulubionych

duze buty-wroclaw,krakow,katowice

IP: 195.205.75.* 08.07.03, 13:26
Mam duzy problem ze znalezieniem sobie butow:( Przy moim wzroscie (179) i
nogi rozmiar 41/42, znalezienie odpowiedniego obuwia graniczy z cudem. Czy
mozecie mi pomoc? Najlepiej zeby sklep znajdowal sie we wroclawiu, ale krakow
tez wchodzi w gre - jestem w stanie pojechac po nie wszedzie(pochodze z
katowic). Chodzi mi dokladnie o eleganckie buty, najlepiej czarne i plaska
podeszwa! To jest najwazniejsze, bo nawet na najmniejszym obcasie czuje sie
strasznie. Bede bardzo wdzieczna za pomoc...
Obserwuj wątek
    • an_ni Re: duze buty-wroclaw,krakow,katowice 08.07.03, 13:30
      www.rylko.pl
      • Gość: diana Re: duze buty-wroclaw,krakow,katowice IP: 195.205.75.* 08.07.03, 14:27
        wszystko fajnie, ale dlaczego te sklepy on-line nie dzialaja;/
        Ale i tak dziekuje:)
        • Gość: Anni Re: duze buty-wroclaw,krakow,katowice IP: 217.11.141.* 08.07.03, 14:28
          tego to juz nie wiem
          ale tylko do 25 lipca
    • Gość: marta Re: duze buty-wroclaw,krakow,katowice IP: *.visp.energis.pl 08.07.03, 15:03
      Mam dokładnie ten sam problem. Jak sobie radzę? Klapki pasują mi w zasadzie 41,
      więc z tym nie ma problemu. Polecam Kazar, czasem mozna trafić duże rozmiary,
      tyle że raczej z fasonów jesiennych. czasem w Ecco się coś trafi. Ostatniej
      jesieni kupiłam półbuty w But-s, oni mają duże buty do 42 ale fasony kiepskawe,
      więc nie wiem czy coś trafisz. Czasem trafię coś w Nico w Modlnicy koło
      Krakowa, tylko te ceny!!!
      Generalnie to szlag mnie trafia z tymi butami, ale co zrobić. Myślałam o
      jakiejś zmasowanej akcji protestacyjnej przeciwko producentom. Gino Rossi np
      byłby pierwszy bo robi tylko do 40 numeru. Niech go...
    • emka1 Re: duze buty-wroclaw,krakow,katowice 08.07.03, 19:39
      Skad ja to znam...... wzrost: 179,5 :-D, rozmiar buta 41 w porywach do 42 przy
      zanizonej numeracji. Czasami czuje sie jak WIELKOludek w krainie liliputkow;-)
      Chyba znacie te zdumiony wzrok pan sprzedawczyn;-)

Potwierdzam... Kazar w CH Borek we Wrocku ma kilka sztuk duzych rozmiarow. Na
      mnie ich 41 jest za male, ale 42 tez sie zdarza. Poza tym czasami mozna cos
      znalezc w Prima Moda (kilka sklepow we Wrocku). No i Rylko (sklep firmowy na
      Kuzniczej i stoisko w Kameleonie), ale niestety same kiepskie fasony. Poza tym
      nic mi wiecej nie przychodzi do glowy.

Wyjsciem jest robienie zakupow na eBay (pod warunkiem, ze zna sie swoj numer
      buta w numeracji amerykanskiej). Wybor spory, jednak ceny nie rewelacyjne jak
      sie doda koszty przesylki do Polski. Ta droga nabylam kilka par.

Moj sposob to atakowanie wszelkich obuwniczych sklepow za granica. Na zachodzie
      wieksze rozmiary sa bardziej dostepne. No i nikt sie dziwinie nie patrzy jak
      prosze o duzy rozmiar;-)

Obecnie uparcie poszukuje czarnych butow do aerobiku. Niestety na razie nic z
      tego nie wychodzi:-( Ale nie poddam sie;-))

Powodzenia w butowych zakupach!

eMka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka