Gość: ani IP: *.itpp.pl 09.07.03, 10:07 gdzie w Warszawie dostane uciskające majtki , chodzi mi o to aby uciskały tylko brzuch , kupiłam sobie kiedyś takie które uciskały brzuch i uda ale bardz żle sie w nich czułam. ani Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wis Re: uciskające majtki IP: *.acn.pl 09.07.03, 12:34 Dobre gacie uciskające (bez nogawek) produkuje firma Lejaby. Niestety najmniejszy rozmiar takich majtek to 38 (musiałam dawać do krawcowej do zwężenia). Ich bielizna nie jest niestety tania. Wyroby tej firmy można spotkać w dużych centrach handlowych. Kiedyś były w Panoramie, ale przyznaję, że nie mam bieżącego rozeznania. Musisz poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: uciskające majtki IP: *.113.228.127.stp.wi.charter.com 12.07.03, 00:29 napisz na adres michal@majtasy.waw.pl - to moj i mojego narzeczonego sklep internetowy z bielizna (strona bardziej w budowie :-), mamy b. duzy wybor bielizny korygujacej mitexu - to b.dobra polska firma - w zasadzie od najprostszych fig na brzuch, przez figi podnoszace posladki, po straszne majtasy z nogawkami :-)) I druga zaleta - stosunkowo niskie ceny. sama bym ci przeslala skany, ale jestem za granica, i nie mam dostepu do swojej bazy danych. Odpowiedz Link Zgłoś