Dodaj do ulubionych

A JAK LOPEZ TO ROBI?

13.07.03, 11:17
tak sobie mysle ze jlo ma bardzo ladny makijaz gdziekolwiek sie nie pojawi
czy wiecie moze jak ona i czym maluje twarz ze jest taka lsniaca o zdrowym
bezowym kolorycie ,,,,,,,,a te jej piekne kolory szminek ,macie moze pomysly
gdzie dostac szminke o takim cieplym kolorze brzoskwiniowo-lososiowo-zloto-
bezowym?
Obserwuj wątek
    • kasia.lomanczyk Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 13.07.03, 11:25
      Ona jest Latynoska, ma ciemna karnacje i jest mocno opalona. Stad ten cieply
      koloryt. Na takiej twarzy wszystko ladnie wyglada.
      • Gość: kajka Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 11:48
        ale na pewno jakies kosmetyki ma ,moze wiesz skads ,bo w koncu czytamy rozne
        pisma etc, jakich kosmetykow uzywa? A swoja droga masz racje na takiej twarzyt
        wszystko ladnie wyglada- to jedna z bardziej kobiecych gwiazd showbiznesowego
        niebosklony
        • Gość: Lopezka Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.star.net.pl 13.07.03, 12:29
          A ja chciałabym wiedziec jak ona to robi że ma takie umięśnione posladki???
          Ma jedną z największych pup jaka widziałam, ale jednoczesnie jedną z
          najzgrabniejszych i najlepiej ukształtowanych.
          Wogóle moim zdaniem jest jedną z najpiekniejszych kobiet na świecie- z
          makijażem czy bez:)
          • balbina_alexandra Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 13.07.03, 12:45
            Tak się wtrącę... Czytałam w jednej z brytyjskich gazet wywiad z nią dotyczący
            diet, kosmetyków itp, wszystko dość przewidywalne, lubi dobrze zjeść a mięśnie
            zawdzięcza tańcom. Natomiast ciekawa była opinia redaktorki - ona stwierdziła
            że w rzeczywistości karnacja pięknej Jennifer jest bardzo jasna, a codziennie
            nakładają jej na twarz samoopalacz, albo sammopoalacz zmieszany z kremem firmy
            Clarins (po prawdzie to clarins ma bardzo dobre samoopalacze). No i temu
            właśnie zawiera swój "blask". Myślę że warto spróbować, są i na polskim rynku
            kremy do twarzy z małą ilością samooplacza, nie barwią zbyt silnie tylko
            nadają twatrzy zdrowy kolor.
            Co do szminek - myślę że nie ma problemu ze zdobyciem takiej barwy, ja
            osobiście bardzo lubię jasne beże i beżo - różowe, i uzbierałam pokaźną
            kolekcję. Najlepsze są takie transparentne i błyszczące, niezbyt trwałe ale
            najładniej wyglądają na ustach.
            • Gość: ola Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.crowley.pl 13.07.03, 13:55
              a mozesz zdradzic jakich firm kupujesz te pomadki do ust?i jak nazywaja sie te
              kolorki?
              bardzo prosze o odp:)
              Ewelina
              • balbina_alexandra Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 13.07.03, 14:14
                Droga Ewelino, niestety mam słabość do drogich kosmetyków i rujnuję się
                finansowo w sklepach :(, i w tych najdroższych się orientuję. Moje typy: Dior
                Addict 319 kolor Beige focus, Lancome Lip Dimension 200, moja ukochana
                transparentna szminka Divinora Guerlain nr 340 (najpiekniejsza). Kiedyś mialam
                taki fantastyczny błyszzyk Chanel nr 24 Comete ale teraz nie mozna go już
                nigdzie dostać chyba, dlatego teraz na lato mam błyszczyk Lancome Juicy Tubes
                w odcieniu Chilled nr 29. Tak naprawdę to wszystko co używam to takie beżowo
                złociste odcienie, mam jeszcze jedną bardziej kryjącą różowo-beżową i brązową
                na wieczór, jakieś różowawe błyszczyki itp. Dawno nic nie używałam z tych
                tańszych, ale mialam pastel repair Loreala w odcieniu toffi cream to taki
                delikatnie zabarwiony balsam do ust w tubce, bardzo fajny i niedrogi i trwałą
                szminke w płynie loreala Rouge resist kolor Iced coffee - byłam zaskoczona
                jej trwałością (a pożeram szminki natychmmiast).
                • Gość: kajka Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 14:26
                  balbinko dzieki za wyczerpujaca odpowiedz sprobuje sobie poszukac tych odcieni -
                  mowisz o nich jak specjalistka wiec napewno beda piekne-pozdr
            • Gość: samanta Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.kabel.telenet.be 19.07.03, 09:02
              balbina_alexandra napisała:

> Tak się wtrącę... Czytałam w jednej z brytyjskich gazet wywiad z nią
              dotyczący
              > diet, kosmetyków itp, wszystko dość przewidywalne, lubi dobrze zjeść a
              mięśnie
              > zawdzięcza tańcom. Natomiast ciekawa była opinia redaktorki - ona
              stwierdziła
              > że w rzeczywistości karnacja pięknej Jennifer jest bardzo jasna, a
              codziennie
              > nakładają jej na twarz samoopalacz, albo sammopoalacz zmieszany z kremem
              firmy
              > Clarins (po prawdzie to clarins ma bardzo dobre samoopalacze).

Reklama Claris sie odbyla(;-) a co do lopez to ona jest latynoska i nie
              potrzebuje samoopalaczy bo ma prywatne solarium z basenem .
              Z lopez piosenkarka do dupy ale babka z dupa i jest ok - lubie ja ogladac w
              filmach , wylaczam jak spiewa ot co
    • Gość: x Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.gwiazda.net.pl 13.07.03, 13:06
      jlo zapoczątkowała modę implantów w pośladkach, a twarz ma całkiem bladą
      podobno używa pudru w sprayu
      • Gość: plum1000 Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 13:51
        Lopezko J.L ma jedna z najwiekszych pup jakie widzialas?;-)) ale chyba masz na
        mysli nie pupy wogole ale pupy slawnych...prawda?
        P.
        • kotmanka Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 13.07.03, 13:59
          watpie zeby j l miala implanty...to taki typ urody. latynosko-afrykanski. kto
          widzial murzynki z tylu ten wie o czym pisze...
        • Gość: Lopezka Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.star.net.pl 13.07.03, 16:04
          Naturalnie, ze wśród ludzi sławnych.
          (Moja babcia ma większą:P)
    • madella Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 13.07.03, 15:32
      Kajazz....mozesz wyprobowac pomadke Max Factor - Lasting Colour...numerek
      852 "Vanilla"...czemu sie nazywa wanilia to nie mam pojecia, ale pomadka ma
      odcien bezowy ze slotymi reflexami...w polaczeniu z czerwona barwa ust odcien
      ten nabiera brzoskwiniowej barwy. Ladnie wyglada na ustach kiedy masz lekko
      opalona buzie. Pomadka jest trwala i zawiera jakies pigmenty, ktore powoduja,
      ze kiedy od razu ja zetrzesz to twoje usta sa baaaardzo czerwone, malinowe. To
      mnie troche w tej pomadce denerwuje, bo z natury moje usta sa intensywnie
      czerwone ;-)
      • Gość: Gosiaczek Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 13.07.03, 21:20
        Ile taka pomadka kosztuje, planuje zakupy a właśnie takiego kolorku szukam??
    • kimmay Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 13.07.03, 17:40
      w lipcowym numerze cosmopolitana j.lo. byla na okladce i pokazane byly
      kosmetyki, ktorymi byla wymalowana, ale wiecie co?
      gdybym miala te drogie szminki, cienie i tusze w swoich lapach to i tak nie
      potrafilabym upodobnic sie do niej =D
      nad wizerunkiem gwiazd zawsze pracuje sztab ludzi, dlatego zawsze sa
      perfekcyjne!
      a j.lo. jest de best i juz :>>>
      • moniorek1 Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 13.07.03, 17:49
        Widzialas ja na zywo?
        W gazetach te cuda z twarza i kolorami robi sie w photo shopie.Obrazowi z
        kamery tez bym nie ufala no chyba ze z VHS.
        • Gość: Gosiaczek Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 13.07.03, 21:18
          Fakt jej makijaż a przede wszystkim włosy bardzo mi się podobaja, ale racją
          jest to, że na jej wizerunek pracuja inni ludzie, nieraz godzinami "malujac "
          ja przed wystepem live
          • face-to-face Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 15.07.03, 17:13
            zobaczcie jej zdjęcia sprzed kilku lat: dzioby na policzkach, nos rozpłaszczony
            na pół twarzy!chciałabym ją zobaczyc bez makijażu, który robią jej prze 2
            godziny różnej maści profesjonaliści. Poza tym 50% sukcesu to dobre
            oświetlenie! Pewnie dlatego Michael Jackson ma własnego oświetleniowca! :-)
    • anexxa Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 14.07.03, 17:34
      przypadkiem weszlam w posiadanie szminki, ktora jest
      chyba w typie tych, ktorych uzywa Jenny L. firma - Pupa,
      szminka z serii Softness Lipstick, kolor rossetto. kolor
      szminki to roz zlamany bezem, matowa. bdb wyglada na
      ustach, mozna ja pociagnac bezbarwnym blyszczykiem i tez
      jest ok.

xx.
      • elf Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 15.07.03, 10:36
        A mnie bardziej ciekawi nie to, jak maluje się J Lo (która ze wzgledu na to że
        jest Latynoską zapewne i bez makijażu wygląda dobrze), tylko jak to robi np.
        taka Pamela Anderson - która bez makijażu wyglada po prostu koszmarnie, jest
        nie do poznania. Ciekawe jakich ona cudeniek używa? Chyba że to też głównie
        Photoshop i filtry na kamery przy kręceniu filmów:)))
        • kasia.lomanczyk Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 15.07.03, 10:39
          No, akurat Pamelka to moim skromnym zdaniem z makijazem tez najlepiej nie
          wyglada.
        • anexxa co robi pamela;) 15.07.03, 10:51
          nie tyle uzywa cudeniek, bo umalowac sie mozna kazdymi w
          zasadzie kosmetykami, tylko jak to robi - mocno maluje
          oczy, podkresla brwi, tuszuje rzesy. usta, zgodnie z
          amerykanska moda, obrysowuje ciemniejsza konturowka i
          wypelnia czyms jasniejszym (szminka, blyszczyk). i juz.

oczywiscie, niektore zdjecia sa w jakis tam sposob
          robione w fotoszopie, ale nie wszystkie.

xx.
          • agull Re: co robi pamela;) 15.07.03, 12:21
            Tobie akurat by się jakikolwiek makijaz przydał, kacza nóżko, bo masz potworne
            slady po tradziku, buehehehehehehehehe. I w ogóle spierdalaj z tego forum na
            swój zdychajacy aneksik, a kysz, bo smierdzi!
          • krajka Re: co robi pamela;) 15.07.03, 12:23
            dziewczyny dajcie spokój, przecież pamelka jest wstretna z makijażem czy bez,
            bez różnicy. za to lopezka to śliczna dziewczyna i moim zdaniem obecnym
            makijażem "maskuje" swoja oryginalność, traci swój niepowtarzalny styl(patrz
            wcześniejsze filmy z jej udzialem) na rzecz modnego ostatnio "imidzu" a la
            laleczka. pozdr.
    • mandaryn_a Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 15.07.03, 13:44
      Mój znajomy będąc w zeszłym roku w Stanach poznał osobistego kierowcę JLO,
      który zresztą jest Polakiem:) Opowiadał, że ona wacle nie jest taka ładna.
      Mimo, że na zdjęciach wygląda rewelacyjnie, na żywo, bez makijażu nie jest
      podobno zbyt atrakcyjna. Pupę ma dużą z natury, ale ogólnie jest podobno bardzo
      napuchnięta - nie gruba - ale taka pyzata. Zresztą, jak się przyjrzeć to widać
      na teledyskach. I nie ma latynoskiej karnacji, tylko w naturze właśnie jet
      blada.
      • maga19 Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 15.07.03, 16:18
        Gdyby tak kazdego "wziac pod lupe", to z nikogo zadna rewelacja, tylko czysty
        marketing;) Chyba w Vivie czytalam, ze nawet Cindy C. powiedziala o sobie, ze
        jest produktem reklamowym, a normalnie tzn w pieleszach domowych, jest zwykla
        kobieta.pozdr.
        • Gość: calineczka Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 15.07.03, 16:21
          A co sadzicie o tych zdjeciach? Na jednych Jennifer wyglada pieknie, a na
          innym nieciekawie. Podaje link:
          www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=12&topic_id=94831
          • maga19 Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 15.07.03, 16:27
            Faktycznie, na niektorych rewelacja, a na innych przecietna kobieta. Ale i tak
            moja faworytka to Salma H.pozdr.
            • krajka Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 16.07.03, 08:33
              o tak salma the best!!!!jest sliczna i nie wyobrażam sobie żeby źle wyglądała
              bez makijażu, ona zdecydowanie ma to COS.
          • Gość: Lenka Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.chello.pl 15.07.03, 16:28
            Gość portalu: calineczka napisał(a):

> A co sadzicie o tych zdjeciach? Na jednych Jennifer wyglada pieknie, a na
            > innym nieciekawie. Podaje link:
            > www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=12&topic_id=94831

Nie chce byc zlosliwa ale wydaje mi sie, ze to ostatnie zdjecie panny Lopez
            jest najblizsze prawdy.
            • Gość: ani Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.itpp.pl 15.07.03, 16:50
              ja mam taki puder w kamieniu "Max Factor - Translucent" , miał być
              transparentny a jest właśnie taki opalony , bardzo ładny.
              aani
    • Gość: ElisaDay refleksja o 01:35 ;) IP: *.tele2.pl 19.07.03, 01:32
      no zgadzam sie ze j.lo to ma ladne makijaze - bo przeciez nie twarz, ani figurę
      a szczegolnie tyłek :-/
      • Gość: Justyna Re: refleksja o 01:35 ;) IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 19.07.03, 06:17
        Moim zdaniem akurat twarz ma bardzo ładną
        • Gość: sniegotka Re: refleksja o 01:35 ;) IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 19.07.03, 12:50
          Gość portalu: Justyna napisał(a):

> Moim zdaniem akurat twarz ma bardzo ładną

No coz - usta dosc waskie, broda bardzo spiszasta, nie za duze oczy, w makijazu
          oczy jej podkreslaja (robia sie takie kocie), usta polyskuja (robia sie wieksze)
          - bardzo stawiaja na koloryt skory, ktora wydaje sie byc doskonala w kazdym calu
          , opalona i satynowa - i to caly sekret J.Lo. Jesli chodzi o figure, to ma tylek
          jak szafa, jest lekko zwalista, bary jak u faceta i do tego maly biust. Nie tak
          chyba wyglada piekna kobieta, ale co kto lubi ;)))

• Gość: kali Re: refleksja o 01:35 ;) IP: pluto:* / 10.136.0.* 20.07.03, 11:03
            mi sie nie podoba jej duuuuzy tylek - za bardzo sie odznacza w stosunku do
            reshty:P a co do makijazu to ma napewno caly sztab osob odpowiedzialnych za
            to! trzeba bylo ja zobaczyc kiedys w MTV w programie Making the video: Waiting
            for tonight! wyszla Jenny bez makijazu buahaha trzeba bylo widizec jaka wtedy
            miala pieekna cere i reshte:/
            • inka.k Idealna J.Lo ... 20.07.03, 12:37
              Chciałam tylko zauważyć drodzy forumowicze ze niejaka Jenny miała operację
              plastyczną jeśli chodzi o wyszczuplenie twarzy,a dokładnie kości policzkowych.
              Co do pupy...to chyba sama jej się tak do końca nie podoba bo każe sobie ją
              pomniejszać na fotosach w gazetach...ale ubezpieczyła ją na dość duża
              sumkę...tak jak resztę swojego "idealnego, naturalnego" ciałka hehehe ;-)A poza
              tym jak się okazuje jest osobą baaaaaaaardzo próżną...potrzebowała aż 8 limuzyn
              żeby dojechać do jakiegoś hotelu,podobno jej "eskorta" spowodowała wielki korek
              samochodowy na ulicach miasta...a mówi o sobie "I'm still Jenny from the
              block"...no nie wiem...Mówiła też w jednym z wywiadów że miała ciężkie
              dzieciństwo i żyła biednie...sąsiedzi miasteczka z którego pochodzi nie
              uwierzyli w tę bajkę...nie ma jak dorobić sobie chwytliwą ideologię, pozdrawiam
              • Gość: kali Re: Idealna J.Lo ... IP: pluto:* / 10.136.0.* 20.07.03, 20:56
                jakby kazda z nas wziasc pod skrzydla specow od makijazu itp. to tez bysmy
                wygladaly tak pieknie!
    • Gość: Lopezka Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.star.net.pl 20.07.03, 21:13
      A moim zdaniem te z was ktore najglosniej krytykuja J.Lo same uroda nie grzeszą
      a w ten sposob probuja sie dowartosciowac!
      Kobiety, skad w was tyle jadu?!
      Ogolnie denerwuje mnie zazdrosc o kobiety show-biznesu, i udowadnianie sobie i
      calemu swiatu jakie to one nie sa paskudne. Osobiscie uwazam J.Lo za bardzo
      piekna kobiete- z makijazem czy bez, po operacji czy przed, "obrobiona cyfrowo"
      i taka LIVE. A jeżeli Lopez komus sie nie podoba to poprostu nie ogladajcie jej
      klipow ani filmow,a widzac jej zdjecie w gazece poprostu przełuzcie stronę!!!
      • maga19 Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 20.07.03, 21:42
        A przelozcie to chyba przez ó, bo przelozyc:)
      • shelter Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 20.07.03, 21:49
        mi sie Lopez podoba jako wytwór..przepraszam ale z nia tak jest troche
        widziałam kiedys z nią wywiad w domowych pieleszach i na prawde ma paskudna
        karnacje i cerę dzioby i przebarwienia-po to jest maikijaz i specjalisci zeby
        tego nie było
        mi sie ona podoba-tzn to co z nia robią :)
        uwazam ze jest bardzo apetyczna,moze nie do końca utalentowana...ale potrafi
        sie sprzedac i tyle
        tyłek mi sie jej podoba ostatni jej teledysk hmm te sceny w mokrej kiecce
        miłe dla oka i tyle
        pozdrawiam

faktycznie mniej jadu kobiałki mniej jadu
      • aremo Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 20.07.03, 22:22
        Należy pamietać że przed wypuszczeniem na rynek płyty obrabia sie wokalistę
        przez sztab specjalistów. I efekt możemy oglądać w teledysku promującym . Lopez
        zaparła dech w piersiach;-) właśnie promując swoją pierwszą płytę( teledysk i
        zdjęcia, wywiady) chyba w 1999 roku. Wcześniej to była naprawdę przeciętnej
        urody dziewczyna. Ciekawa jestem czy ktoś pamięta wyświetlany w 1995 roku
        serial pod tytułem polskim chyba Uśmiechy losu (oryginalny tytuł Second
        chances). Grała tam znana z reklam szamponu Pantene Connie Selleca. A Lopez z
        banalną pokręconą fryzurą grała przeciętną Latynoskę i nie zachwycała niczym.
        Teraz jest znakomicie wystylizowana i przyznaję że ten jej wizerunek podoba mi
        się. Jest świetnie wypromowana, no bo dlaczego kobiety nie dyskutują zażarcie
        np. o idealnej twarzy i figurze Ch.Theron,a takie dyskusje toczą o dalekiej od
        ideału ale świetnie wystylizowanej i wypromowanej JL? Bo JL zna większość. Ale
        jeśli porównywać JL z obecnymi gwazdami pop to jest z nich rzeczywiscie
        najpiękniejsza(nie licząc wokalistki The Corrs).
        • xoxo Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 21.07.03, 02:04
          kurcze, a mi Lopezka wcale sie nie podoba tak naprawde, przypomina moja ciocie
          lub napuchnieta wersje Skrzyneckiej, no i niestety na plaskim obcasie wyglada
          bardzo niezgrabnie! -wlasnie to teraz bylo w tv jak spacerowala z Benem nad
          jeziorkiem - juz wole inne wymiary:-)
          twarz - ma zbyt ciezka jak na moj gust. ladna jest ale nie w sposob
          zwany "hot", ot taka zbyt "swojska" dziewczyna.

kazdemu podoba sie co innego i cale szczescie, bo to dopiero bylby problem
          gdyby nie..!
    • Gość: Candyfloss Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 15:26
      hmmmmmm....... JLO ma duży tyłek(ale za to jaki,świetnie wyrzeźbiony),ktoś tu
      też napisał,że ma małe piersi,ale to nieprawda,bo przecież B wcale nie są
      małe,a tak poza tym każdy może chyba gorzej wyjść na zdjęciu i każdemu zdarza
      się gorszy dzień,ale ja uważam ,ża Jenny jest supersexy i jedną z
      najładniejszych i najlepszych wokalistek.
      • Gość: Lenka Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.chello.pl 23.07.03, 16:02
        Gość portalu: Candyfloss napisał(a):

> hmmmmmm....... JLO ma duży tyłek(ale za to jaki,świetnie wyrzeźbiony),ktoś
        tu
        > też napisał,że ma małe piersi,ale to nieprawda,bo przecież B wcale nie są
        > małe,a tak poza tym każdy może chyba gorzej wyjść na zdjęciu i każdemu
        zdarza
        > się gorszy dzień,ale ja uważam ,ża Jenny jest supersexy i jedną z
        > najładniejszych i najlepszych wokalistek.

Wiesz, ja bym poddala w watpliwosc czy ona ma B. No ale to tylko szczegol.
        O ile to czy jest sexi czy nie jest kwestia gustu, o tyle
        pisanie o niej, ze jest jedna z najlepszych wokalistek jest wielkim
        nieporozumieniem. Niestety talentow wokalnych to Panna Lopez nie posiada. Ona
        jest moze dobra w teledyskach i spiewaniu z playbecku, bo na zywo to niestey
        kiepsko wypada. Takim wokalistkom jak chocby Alicia Keys czy Whitney Houston
        niestety nie dorasta ona do piet.
      • Gość: sniegotka Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 23.07.03, 16:02
        Gość portalu: Candyfloss napisał(a):

> hmmmmmm....... JLO ma duży tyłek(ale za to jaki,świetnie wyrzeźbiony),ktoś tu
        > też napisał,że ma małe piersi,ale to nieprawda,bo przecież B wcale nie są
        > małe,a tak poza tym każdy może chyba gorzej wyjść na zdjęciu i każdemu zdarza
        > się gorszy dzień,ale ja uważam ,ża Jenny jest supersexy i jedną z
        > najładniejszych i najlepszych wokalistek.

ja napisalam ze ma male piersi do swojej figury i to swieta prawda, do budowy
        Jenny przydaly by sie wieksze, sama mam B ale jestem szczuplutka i wygladaja
        ladnie i proporcjonalnie. Przy przysadzistych ksztaltach JL takie piersi gina -
        wystarczy obejrzec ja sobie bez stanika i fotomontazy.

• Gość: nina Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 24.07.03, 07:51
          Wlasnie ogladam sobie koncer JLo i musze przyznac, ze jest naprawde piekna..
          Choc wlasnie teraz ma na sobie spodnie i stanik ze skory i dokladnie widac, ze
          jej biust to z cale pewnoscia nie jest B.. tylko A. Miala tez taka sukienke,
          ze bylo widac uda i tez nie sa takie szczuple jak na fotkach, tylko takie jak
          ma wiekszosc kobiet.. nie za chude, nie za grube.. choc oczywiscie to nie
          zmienia faktu, ze mi sie podoba.
          • Gość: annika Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.dial.pl 24.07.03, 10:09
            Lopez jest bardzo ładna a przede wszystkim ma super figurę. Mały biust? A co
            powinna mieć obleśne silikonowe cycory? Duży tyłek? Ma idealną pupę, ładnie
            wyrzeźbioną, kształtną, taką jak kobieta mieć powinna a nie płaski naleśnik. A
            te co ją tak krytykują i "rozbierają na części pierwsze" radzę aby spojrzały w
            lustro z odrobiną samokrytycyzmu. A może już to zrobiłyście i z powodu
            kompleksów jesteście takie zjadliwe?
            • Gość: nina dla milosniczek Lopez IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 24.07.03, 21:27
              Dziewczyny jezeli lubicie jak ona spiewa, to bardzo polecam wam jej koncer (to
              jej pierwszy koncert na zywo) jest piekny.. Ma super stroje, fryzury i widac
              kazdy szczegol jej makijazu.. no i fajne tez sa piosenki. Bardzo polecam, do
              dostania na DVD.. niestety nie wiem, czy jest dostepny w innej formie.
          • Gość: Candyfloss Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 07:35
            Gość portalu: nina napisał(a):

> jej biust to z cale pewnoscia nie jest B.. tylko A

oj,kochana,chyba nie wiesz,jak wygląda miseczka A,JLo na pewno nie ma A,B na
            100%.
        • Gość: Lopezka Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.star.net.pl 24.07.03, 22:20
          Zazdrośc aż kipi z Twojego postu!!!
          "sama jestem szczuplutka..." i na dodatek głupiutka i cholernie zazdrosna
          :P
          • Gość: gosia Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.di.pl / 192.168.0.* 24.07.03, 23:24
            A nie wiecie moze ile Lopez ma wzrostu? Wydaje mi sie, ze nie jest za wysoka.
            • Gość: Candyfloss Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 07:38
              Gość portalu: gosia napisał(a):

> A nie wiecie moze ile Lopez ma wzrostu? Wydaje mi sie, ze nie jest za wysoka.

ma 171 cm wzrostu
              • Gość: Malena Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 25.07.03, 07:59
                No a ja słyszałam, że ma 167 cm wzrostu.
          • Gość: sniegotka Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 25.07.03, 11:14
            Gość portalu: Lopezka napisał(a):

> Zazdrośc aż kipi z Twojego postu!!!
            > "sama jestem szczuplutka..." i na dodatek głupiutka i cholernie zazdrosna
            > :P

Nieszczesna Lopezko (pogratulowac gustu zapewne tez i muzycznego) o ile ta
            zgryzliwa uwaga byla do mnie sluze zdjeciem na priva, nie chce wdawac sie w
            pyskowki, jestem na prawde szczupla (tak jak wiele dziewczyn) i nie mam czego
            zazdroscic twojej idolce.

• Gość: Malena Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 25.07.03, 08:02
      Moim zdaniem J.Lo jest naprawdę piękną kobietą. No bez makijazu wygląda nieco
      gorzej, ale wydaje mi się, że nie mozna z nijakiej, brzydkiej kobiety
      wyczarować kogoś tak pieknego tylko za pomocą pędzla i szminki. Trzeba mieć z
      czego wyciagać piekno.
      W końcu , nie wierzę by któraś budziła się rano z idealną fryzurą i makijażem.
      • Gość: renia Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? IP: *.radio.com.pl 25.07.03, 10:58
        Dziewczyny do waszej wiadomości: www.beauty-channel.com/celebritypage. Ponoć
        można tam znaleźć "zwierzenia" odnośnie pielęgnacji urody przez JLo itd.
        • maga19 Re: A JAK LOPEZ TO ROBI? 25.07.03, 16:31
          Ale sie uparlyscie na te biedna J.Lo. Zazdrosc?
          Dziewczyny! Popatrzcie w lustro, usmiechnijcie sie do siebie, pomalujcie sie
          odpowiednio, ubierzcie sie dobrze i popatrzcie jeszcze raz, nie jest zle,
          prawda?
          A do czego ma prowadzic rozwodzenie sie nad szczegolami urody tej kobiety. I
          tak malo kto moze dowiedziec sie jak jest w rzeczywistosci.
          Po co sobie zawracac tym glowe, a moze jeszcze popasc w kompleksy;)
          pozdrawiam cieplo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka