brawurka75 24.09.07, 09:43 szukam regulaminu dla konsultantów oriflame, nie wiem na jakie konto wpłacić wpisowe, zareistrowałam sie na ich stronie, ale nie wiem co dalej - pomoże ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlefrog Re: oriflame 24.09.07, 09:48 Niewykluczone ze oplata wpisowa zostanie doliczona do pierwszego zamowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: oriflame 24.09.07, 09:56 czyli mam czekać tylko na katalog? Myślałam, że bez wpisowego nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: oriflame 24.09.07, 10:03 skoro nie podali nr konta to jakie masz wyjście ;) ja wpisowe płaciłam w kasach ale rejestrowałam się na miejscu. może dla pewności zadzwoń jeszcze na ich infolinię :) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: oriflame 24.09.07, 10:06 jeśli zarejestrowałaś się online, to zapewne dostałaś maila z potwierdzeniem rejestracji i namiarami na sponsora, którego Ci przydzielono. skontaktuj się z nim jak najszybciej. wpisowe wynosi 1 zł tylko pod warunkiem złożenie zamówienia od razu przy rejestracji, może jeszcze zdążysz zamówić. szkoda, że wcześniej nie wybrałaś sobie sponsora, czyli osoby wprowadzającej, to wszystko byłoby załatwione, jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: oriflame 24.09.07, 10:10 ok sprawdzam skrzynkę , ale chyba nie dam rady zamówić przy rejestracji Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: oriflame 24.09.07, 10:12 niestety nie dostałam jeszcze żadnej wiadomości, może coś pokręciłam Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: oriflame 24.09.07, 11:48 Przy rejestracji przez internet, tak jak ktoś już pisał, dostaniesz w mailu info - nazwisko i namiar na sponsora. Wpisowego nie musisz wpłacać na żadne konto. Pocztą listem poleconym dostaniesz kartę konsultanta ze swoim numerem. Odpowiedz Link Zgłoś