Dodaj do ulubionych

włosy francuzek

IP: *.itpp.pl 14.07.03, 09:21
co one robią że ich włosy są taki błyszczące?
ani
Obserwuj wątek
    • kimmay Re: włosy francuzek 14.07.03, 19:06
      a oprocz tego ze maja blyszcace wlosy to..
      we francji niemal nie ma grubasow (grubasek)
      francuski niemal sie nie maluja
      nie lakieruja paznokci
      sa zawsze stylowo ubrane
      ehh

idealy jakies czy co??
      • Gość: ani Re: włosy francuzek IP: *.itpp.pl 14.07.03, 21:52
        tak , tak , to prawda , no ale co robią z tymim włosami ?
        może któraś z Was mieszka we Francji ?
        ani
        • Gość: melmire Re: włosy francuzek IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 14.07.03, 23:19
          Ja :) Ale zawartosc polek sklepowych odpowiada temu co tu sie pisze na forum,
          wiec nie znam rozwiazania zagadki :)
          • Gość: mona Re: włosy francuzek IP: *.ptr.net.pl / 192.168.2.* 14.07.03, 23:58
            ale wiem, że zawartość np. butelki z szamponem dajmy na to firmy xyz w Polsce i
            we Włoszech różni się! wiem z pierwszej ręki
            w Niemczech są specjalne wydawnictwa (w sensie gazety), które tylko testują
            najróżniejsze produkty i tam zdarza się, że zawartość powinna być taka sama, a
            jest inna!
            podejrzewam, że w Polsce wlewają nieco gorszej jakości produkty do tych
            butelek, tubek itd.
            ale chyba najważniejsza jest woda - nasza twarda i paskudna - zwłaszcza w
            dużych miastach - a w Paryżu woda jest tak czysta, że można pić ją prosto z
            kranu (nie przegotowaną!) - sprawdzałam, jest smaczna
            do tego dochodzi jeszcze zdrowsza francuska kuchnia, jednak to my jemy zupy na
            śmietanie, smażone mięsa
            no i mamy więcej powodów do stresu niż Francuzki, a stres włosom szkodzi
            • Gość: nana76 Re: włosy francuzek IP: *.acn.pl 15.07.03, 01:29
              Zgadzam się z Moną.
              Woda jest zupełnie inna. W Polsce musze myć kłaki codziennie- we Francji myję
              raz na 2-3 dni...
              Szampony na półkach niby te same,a zu-peł-nie inne.Np. ichniejszy Pantene pro
              V...hmmmmm.Cudo po prostu.Nawet się dałam nabrać i kupiłam u nas.Żena!
              A dieta to tez swięta prawda.Francuzi jedza o wiele "lżej" niz my.Piją sporo
              wody mineralnej (chociaz z jej jakoscią różnie bywa...),więcej grillują niz
              smażą.No i sos vinaigrette na bazie oliwy z oliwek (choć tez nie zawsze).
              I nie zapominajmy dziewczyny o czerwonym winie ;-)))))))))))))))))))))))
              pozdrawiam goraco
              agata
              • Gość: aaa Re: włosy francuzek IP: *.*.*.* 15.07.03, 03:38
                aaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka