for.malina 04.10.07, 10:18 oprócz pudrów w kamieniu i perfum produkuje jskieś inne kosmetyki, np cienie do owiek lub tusze?bo ja nic takiego nie widziała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_de_vratislavia Re: Czy dawny yaderley 04.10.07, 10:24 for.malina napisała: > oprócz pudrów w kamieniu i perfum produkuje jskieś inne kosmetyki, > np cienie do owiek lub tusze?bo ja nic takiego nie widziała Yardley się reaktywował - znów produkuje pachnidła, mydła, pudry i lawendowe talki do ciała:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Czy dawny yaderley 04.10.07, 10:27 for.malina napisała: > oprócz pudrów w kamieniu i perfum produkuje jskieś inne kosmetyki, > np cienie do owiek lub tusze?bo ja nic takiego nie widziała Yardley się reaktywował - znów produkuje pachnidła, mydła, pudry i lawendowe talki do ciała:) Zobacz tu: www.nextag.co.uk/Yardley--10107064/zzukzB1z5-- brand-html Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Czy dawny yaderley 04.10.07, 11:20 wlasnie ogladalam ich strone www i maja same perfumy "jednonutowe". wydaje mi sie, czy kiedys byly szre perfumy yardley, ktore nie pachnialy jednym kwiatkiem? a moze to nie byl yardley??? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Czy dawny yaderley 04.10.07, 15:19 Na stronie są jednonutowe,ale ruszyła produkcja tych "dawnych" perfum np. Lace, White Lavender Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Czy dawny yaderley 04.10.07, 16:44 dzieki za info :)))) kojarzysz moze nazwe tych èerfum o ktorych mowie? Odpowiedz Link Zgłoś