sms9 19.10.07, 13:13 Czy ja jestem aż taka gruba? Mam 170cm wzrostu w biuście 95cm w talii 75cm w biodrach 93cm. Codziennie straszy mnie mój brzuch, nie potrafię się go pozbyć. Doradzcie mi proszę jak go zrzucić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: Gruba????????????? 19.10.07, 13:36 jesteś szczupła. chociaż jakbyś chciała "poprawić" sobie proporcje, mogłabyś poćwiczyć troche na talie, bez specjalnej diety :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Gruba????????????? 19.10.07, 13:37 Chyba najlepszy sposob to stare, dobre brzuszki...Ja odstawilam tez slodycze i nie jem po 19.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulala Re: Gruba????????????? 19.10.07, 13:38 przestań gadać głupoty nawet jeśli masz kilometry obwodowo i tony wagowo jesteś piękna! jak nie zaczniemy tak myśleć zeżrą nas media, zwyczaje i głupie przesądy! asystowalam przedwczoraj w sesji fotograficznej szczupłej dziewczyny. Kolega fotograf aż zgorzkniałą minę zrobił na jej widok Dbajmy o skórę, kolor i zdrowie i już!!!!!!!! i dobrze się ze soba czujmy a będziemy piękniejsze! O! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Gruba????????????? 19.10.07, 14:15 ulala napisała: > przestań gadać głupoty > nawet jeśli masz kilometry obwodowo i tony wagowo jesteś piękna! > jak nie zaczniemy tak myśleć zeżrą nas media, zwyczaje i głupie przesądy! Nieee no bez przesady w drugą strone :)) Dla mnie istnieje kryterium rozsądku i zdrowia, tj. waga jest OK, poki zdrowie dopisuje. > asystowalam przedwczoraj w sesji fotograficznej szczupłej dziewczyny. Kolega > fotograf aż zgorzkniałą minę zrobił na jej widok Dlaczwego??? Ze za chuda czy za gruba do zdjec (podobno kamera dodaje 5kg??) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Gruba????????????? 19.10.07, 13:50 W moim przypadku chodzi tylko o to zeby sie lepiej czuc w swojej skorze...po rzuceniu palenia nabralam troche za duzo ciala, a chcialabym wygladac jak wczesniej.Ot co:) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Gruba????????????? 19.10.07, 15:09 Faktycznie masz sporo w talii, zwłaszcza w stosunku do bioder. Polecam jakieś ćwiczonka :) I może dieta. Odpowiedz Link Zgłoś
sempra Re: Gruba????????????? 19.10.07, 15:26 Miałam podobny problem. Tyle, że dodatkowo uwielbiam gotować i jeść! Znalazłam rozwiązanie idealne dla mnie - siłownia 2x w tygodniu. Zamówiłam konsultacje z trenerem, powiedziałam co i jak i po 3 miesiącach miałam 12cm mniej w talii chociaż wcale nie schudłam (mięśnie mi urosły?). ____________________________________ Crying is a refuge of plain women, Pretty women go shopping! Odpowiedz Link Zgłoś