Dodaj do ulubionych

włoski na górnej wardze

23.07.03, 22:12
Jak pozbyć się ciemnych włosków na górnej wardze?
Obserwuj wątek
    • Gość: fleurette Re: włoski na górnej wardze IP: 80.48.116.* 23.07.03, 22:47
      jak do tej pory bywalam u kosmetyczki na ciepy wosk. skuteczny. ale
      kosmetyczka zniknela mi z pola widzenia na razie... niestety
    • Gość: lola Re: włoski na górnej wardze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 22:51
      Ja stosuje plasterki
      • Gość: narewka Re: włoski na górnej wardze IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 13:44
        Czy zabieg z woskiem lub plasterkami jest bolesny ?
        • Gość: lola Re: włoski na górnej wardze IP: korbank:* / 10.0.1.* 24.07.03, 14:04
          Gość portalu: narewka napisał(a):

> Czy zabieg z woskiem lub plasterkami jest bolesny ?

Miłe to to nie jest, ale da sie przezyc, naprawde. To raczej nieprzyjemne a nie
          bolesne, trzeba tylko robic szybko
    • okina Re: włoski na górnej wardze 24.07.03, 15:08
      ja stosuje elektrolize - troche boli ale mozna sie przyzwyczaic - elektroliza
      to takie wkuwanie cieniutkiej igly z pradem w miejsce gdzie rosnie wlosek
      • Gość: ewa Re: włoski na górnej wardze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.03, 13:24
        Napisz proszę coś o tej elektrolizie. Przypuszczam, że jesteś w posiadaniu
        jakiegoś urządzenia, którego cena i skuteczność mnie interesuje. No i gdzie go
        nabyłaś, ewentualnie gdzie mogę sobie o tym w sieci poczytać.
        Wielkie dzieki za odzew.
    • Gość: Rosey Re: włoski na górnej wardze IP: voodoo2:* / 10.48.28.* 24.07.03, 16:42
      A ja stusuję krem rozjaśniający wlosy na twarzy Sally Hansen, ok. 30 zl,
      polecam (po wyrwaniu odrastaja gestsze, a elektroliza kosztuje sporo)
      • Gość: kasia Re: włoski na górnej wardze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 10:11
        Spróbujcie przecierać woda utleniona. Raz lub dwa razy dziennie. Stają się
        jaśniejsze i słabsze,przez to sa mniej widoczne. Potem powinny same się kruszyc
        i wypadac. Słyszałam,że wyrywanie włosków z górnej wargi tylko je wzmacnia i
        odrastają mocniejsze.
        Pozdrawiam
        • Gość: tati Re: włoski na górnej wardze IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 10:56
          ilu procentowa woda? 3 czy 6?
        • Gość: lola Re: włoski na górnej wardze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 21:38
          Ale na słoncu ciemnieja.Oczywiscie po wyrywaniu odrosna wiec znowu trzeba je
          wyrwac i juz
    • Gość: ElisaDay sally hansen IP: *.tele2.pl 31.07.03, 13:43
      ja sie nie pozbywam, tylko rozjasniam - preparatem sally hansen - creme hair
      bleach. naprawde ich nie widac. i efekt dlugo sie utrzymuje - tak jak wg.
      zapewnien - 1-2 tygodnie. jest w pojemnosci 1 oz. lub 4 oz. - ten drugi 2x
      bardziej sie oplaca:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka