skapula 25.07.03, 16:49 szukam konsultantki Avon z Wrocławia, chiałabym coś zamówić, a oferta wysyłkowa nie bardzo mi odpowiada (najlepiej z okolic Biskupina lub centrum) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: konsultantka Avon poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 18:22 Jestem do dyspozycji, mój mail borowska.agnieszka@wp.pl, z dostawą do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7:o) Re: konsultantka Avon poszukiwana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.03, 20:58 Witam! Jestem konsultantką Avonu i Oriflame. Mój e-mail: magda_krawczyk@poczta.onet.pl. Dostawa do domciu. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: konsultantka Avon poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.03, 23:44 skapula napisała: > szukam konsultantki Avon z Wrocławia, chiałabym coś zamówić, a oferta > wysyłkowa nie bardzo mi odpowiada (najlepiej z okolic Biskupina lub centrum) Przesłałam ci maila, informuje na forum, bo wobec braku odpowiedzi mam watpliwości czy doszedł. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś