Dodaj do ulubionych

Biała lista fryzjerów :-)

• ainer1 Olsztyn - pani Wiola 21.11.03, 20:23
      Witam serdecznie!

to juz 100 post:> chcialabym polecic pania Wile z zakladu przy ul. Kopernika 1/9
      (na wprost wiezeienia chyba) - pomyslowa, skuteczna (blond na abordo i
      spowrotem), troskliwa i ceny - za 5 h - farbowanie w pasma, odzywka, obciecie -
      150 zl

Najczesciej robie balejage - szukam fryzjera z dobrej jakosci farbami i
      wyczuciem koloru z Warszawy, najlepiej okolic Galerii Mokotow czy tez Sadyby
      (Sobieskiego), ale niekoniecznie

pozdrawiam serdecznie,
      Renia
      • ainer1 dobry fryzjer balejaż) z Mokotowa? 23.11.03, 14:41
        ktos moze kogos polecic?
        • ainer1 Re: dobry fryzjer balejaż) z Mokotowa? 25.11.03, 13:35
          podciągam wątek - szukam dobrego fryzjera gł do baleażu na terenie Warszawy
          • Gość: Ula Re: dobry fryzjer balejaż) z Mokotowa? IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 12.01.05, 09:35
            Milena 501-107-781 robi bardzo ładne delikatne balejaże.
            • arabeska_2006 Re: dobry fryzjer balejaż) z Mokotowa? 06.12.09, 20:12
              Mam pytanko : Czy moze ktoś z was wie gdzie mozna dostać takie
              zasłonki ozdobne jak wiszą w salonie Instytut Kérastase Atelier u
              Leszka Czajka w Warszawie ul. Nowogrodzka 18/14. To są takie sznurki
              na których wiszą diamencki. Strasznie mi się podobają i chciałabym
              takie kupić , moze ktoś z was wie gdzie mozna takie kupić?
              • sonda.uroda Biala lista fryzjerów 15.12.09, 12:31
                Więc i ja sie dopisze do białej Listy Fryzjerów prowadze sąde na najlepszych
                Fryzjerów w polsce i polecam następujących fryzerów

Leszek Czajka Warszawa
                Robert Kupisz Warszawa
                Radek Tymoteusz Toruń
                Anrdzej Kawulok Bielsko-Biala
                Michal Tyniec Kielce
                Anna Drwal Bialystok
                Patryk Drewnowski Tarnobrzeg/Warszawa
                Kuba Rybak Gdańsk
                Katarzyna Mająkowska Poznań
      • Gość: irogalik Re: Olsztyn IP: *.man.polbox.pl 22.02.05, 14:33
        Ja w Olsztynie polecam salon fryzjerski an ul. Kopernika przy CH Manhattan.
        strzyge się u Pani Agaty Kowalskiej i jestem zachwycona. Chodze do niej od lat.
        Wczesniej chodiąłm do innych zakłądów w których pracowała. Czesała mnie do
        ślubu, byłąm jak zawsze bardzo zadowolona.
    • Gość: Renata Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 157.25.131.* 25.11.03, 23:06
      Witam! Prosze o informacje gdzie znajduje sie salon fryzjerski Hair Club ???
      Bardzo prosze o adres lub nr.telefonu.Z gory dziekuje.
      • Gość: WWW Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.pekao-fs.com.pl 07.01.04, 13:52
        Warcam do pytania o salon ORIS z Dembowskiego - Warszawa/Ursynów. Jakie są ceny
        strzyżenia i jak wygląda Pani Iwonka? W salonie tym półtora roku temu robiłam
        stylizację przedślubną (próbną) i ślubną i byłam bardzo zadowolona. Makijaż
        trzymał się całą noc a fryzurka, którą miałam robioną na wieczór panieński była
        rewelacyjna (delikatne refleksy, strzyżenie, modelowanie). Niestety nie
        pamiętam jak nazywała się fryzjerka, która mnie strzygła, może to Pani Iwonka?!
        W najbliższym czasie wybieram się tam i nie wiem do kogo mam się zapisać :(
        • Gość: iw Re: Biała lista fryzjerów :-) Dembowskiego 5 IP: *.acn.waw.pl 22.02.05, 20:40
          Bylam tam dwa razy - raz spalone wlosy od trwalej, drugi raz - twarz jak
          ksiezyc w pelni, a miala byc fryzura dobrana do ksztaltu twarzy. Na
          Dembowskiego sa dwa salony. Ale o ile pamietam, obcinala mnie wlasnie p. Iwonka
          (zreszta wlascicielka zakladu). Co ciekawe sama miala dosc okragla buzie, wiec
          myslalam, ze wie co robi. Pol roku w plecy jesli chodzi o wlosy. Dawno nikt
          mnie tak nie zawiodl
    • Gość: Agata Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 212.33.74.* 07.01.04, 14:41
      Tylko i wyłącznie Pani Małgosia Batroszewicz. Salon Loreal przy ul Armii
      Krajowej w Białymstoku! Poprostu super!
      • garbatowska Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ 12.01.04, 00:24
        Laurent w kupcu poznańskim u Kasi
        • Gość: gocha221 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 12.01.04, 00:33
          ale ktory salon???? ten na parterze czy na pietrze???
          • cherry18 Re: Biała lista fryzjerów :-) SZCZECIN 12.01.04, 13:30
            Ja polecam w 100% dwa salony fryzjerskie w Szczecinie.
            1. "Laurent", ul. Monte Cassino 36, tel. 434-30-35
            Obcięcie czyli mycie + strzyżenie + modelowanie kosztuje dla uczniów 22 zł,
            studentów 25 zł, pań 27 zł
            2. "Gabriel", ul. Wyszyńskiego 25, tel. 488-16-96
            Strzyżenie krótkich włosów + mycie + modelowanie 40zł
            Strzyżenie długich włosów + mycie + modelowanie 60 zł
            Po każdej wizycie u fryzjera dostaje sie sie za darmo jakies prezenty,
            przeważnie szampon lub odżywka, karnety do solarium lub na regulację brwi.
            • madzi1 Re: Biała lista fryzjerów :-) warszawa 12.04.04, 21:11
              dziewczynki poleccie jakiegos dobrego i sprawdzonego fryzjera do trwalej??? w
              warszawie
              • Gość: karola Re: Biała lista fryzjerów :-) warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:15
                salon Joico 6204458 bardzo mniaam!
                • Gość: daga farbiarnia IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 22:23
                  czy ktos z was byl w farbiarni?jakie wrazenia?
                • laura27 Re: Biała lista fryzjerów :-) warszawa 19.11.04, 20:22
                  Dziewczyny, polećcie mi jakiegoś fryzjera w prawobrzeżnej Wawie, takiego, do
                  którego się wchodzi i on wie co powinien zrobić i robi to dobrze!
                  • maciek962 Re: Biała lista fryzjerów :-) warszawa 12.01.05, 20:16
                    laura27 napisała:

> Dziewczyny, polećcie mi jakiegoś fryzjera w prawobrzeżnej Wawie, takiego, do
                    > którego się wchodzi i on wie co powinien zrobić i robi to dobrze!
                    ?>mam dla ciebie super zajefajna stylistke specjalistke od fryzurek pracuje w
                    al.jerozolimskich 53 salon nazywa sie ELITE ma na imie ASIA tel.do salonu
                    6227644 powodzenia bedziesz zachwycona.
                    • Gość: patka Re: Biała lista fryzjerów :-) warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.05, 20:46
                      Maćku... to w końcu jak? Ania czy Asia?
                      Która jest leprza? Z kąd wiesz o obydwu i z kąd wiesz że laura będzie
                      zachwycona, skoro twoja dziewczyna "stołuje" się u Ani? Pozdrawiam.
                • gosia244 szukam super fryzjera Warszawa 07.04.09, 22:29
                  Poszukuje super fryzjera w wraszawie, takiego ktory pptrafi sam
                  dobrac fryzuer i kolor, super sciac wlosy tak zeby wygladaly nie
                  tylko fajnie po wyjsciu z salonu ale takze kazdego nastenego dnia.
                  czekam na namiary.kiedys pisano o salonie kristof, ale nie wiem jak
                  jest teraz,
            • Gość: ewa Re: Biała lista fryzjerów :-) SZCZECIN IP: 217.153.7.* 04.02.05, 08:49
              A ja gorąco polecam panią Dagmarę ze Studio L'OR na Wojska Polskiego(przy
              kosmosie),upominki w stylu szamponetka, kupon rabatowy czy też darmowa usługa
              jest na pożądku dziennym, ostatnio dostałam nawet bilet do kina na dowolny film
              do zrealizowania do końca marca. Ale żaden prezent nie satysfakcjonuje tak jak
              dobra fryzura i miła profesjonalna obsługa. Pozdrawiam i polecam Ewa
          • smellsliketen Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ 12.01.05, 07:27
            Zdecydowanie salon Chrystian&Maxim na Marcelińskiej (nowy market Piotr i
            Paweł), obsługa super sympatyczna, fachowe doradzenie, po namowie zdecydowałam
            sie na kolor burgund i efekt był niesamowity.Polecam!
          • Gość: alishia Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ, Lurent sucks IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 09:31
            Zdecydowanie odradzam Laurenta, przynajmniej tego na piętrze. Z poczatku było
            miło ale do czasu. Pani nałożyła mi farbę kt. miała mieć kolor ciemny brąz.
            Niesety z niewiadomych powodów na odrostach farba przybrała rudy kolor. Mówię
            fryzjerce, że ja chciałam zafarbowac odrosty a nie zmienić ich kolor.
            Zaproponowała mi kolejne farbowanie ale oczywiście musiałabym ponownie za nie
            zapłacić. Bez komentarza. Fryzura - moje gratulacje:P Jak zobaczyłam jak on
            zaczyna cieniowac moje liche włosy to po prostu ręce mi opadły. Wyszłam
            niezadowolona. Co więcej, kiedy po pół roku poszłam do innego fryzjera miał on
            jeszcze kłopot, żeby jakoś logicznie wyrównać moje maxymalnie pocieniowane
            włosy. NIGDY WIĘCEJ LAURENT W KUPCU POZNAŃSKIM!!!!!!!!
            • Gość: wilczyna Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ, Lurent suck IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 18:55
              Chciałam się dołączyć do opisu wrażeń z wizyty w Laurencie w Kupcu Poznańskim
              Po prostu fatalnie!!!Wybierając się do salonu LAURENT przy Placu Wiosny Ludów w
              Poznaniu, miałam nadzieję na znalezienie profesjonalnej obsługi, chwilę relaksu
              po dniu pracy a przede wszystkim na to że wyjdę z salonu zadowolona z mojej
              nowej fryzury. Jakże się myliłam. Pierwszym zdziwieniem było dla mnie to, że w
              salonie nie korzysta się z jednorazowych ręczników tylko brudnobiałych frotee,
              mam nadzieję, że chociaż pranych w wysokiej temperaturze. Podczas mycia
              fryzjerka szarpała włosy - jeszcze wieczorem bolała mnie skóra głowy, która po
              umyciu w salonie była sucha i ściągnięta. Kiedy już usiadłam na fotelu,
              fryzjerka nie potrafiła mi doradzić, stwierdziła, że ja będę chodzić w tej
              fryzurze i to ja powinnam wiedzieć najlepiej, czego chcę (sic!). Podczas
              strzyżenia spadł jej na podłogę (zasłaną włosami) grzebień. Fryzjerka spryskała
              go tylko wodą i kontynuowała pracę. Po dosłownie 10 minutach wysuszyła włosy i
              na tym zakończyła. Cała moja wizyta trwała może 15 minut. Wróciłam do domu z
              prawie ni
              ezmienioną fryzurą, i niestety sama musiałam chwycić za nożyczki, aby wyrównać
              źle obcięte kosmyki wystające poza obręb fryzury - gładkiego pazia.
              Wydawało mi się, że marka zobowiązuje, cena również. Niestety myliłam się. W
              innych salonach za niższą cenę, otrzymuję fachową poradę, miłą atmosferę i
              fryzurę, której nie muszę sama poprawiać. Jestem pewna, że nigdy już nie
              skorzystam z usług tego salonu, nie polecę go przyjaciółkom, bo musiałabym się
              gęsto tłumaczyć. Myślałam, że polskie marki nie mają się czego wstydzić,
              myliłam się.
            • Gość: Karolina 23 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ, Lurent suck IP: *.icpnet.pl 15.04.05, 10:43
              Ja również zdecydowanie odradzam!!Wcześniej byłam tam kilka razy na strzyżeniu
              i byłam nawet zadowolona...do czasu gdy zdecydowałam się także na baleyage :(
              Dokładnie chodziło o delikatne blond pasemka na włosach farbowanych poprzednio
              na czekoladę :)Wcześniej miałam już na głowie takie kolorki więc wiedziałam jak
              powinno to wyglądać i dokładnie wytłumaczyłam o co mi chodzi.
              To,co zobaczyłam na mojej głowie było mega tragedią....blond pasemka zlały się
              na czubku głowy i wyglądałam jakby ktoś oblał mnie żółtą farbą!! Chciało mi się
              wyć..minę miałam na pewno nieciekawą..fryzjerka uważała jednak że wszystko jest
              ok i oczywiście musiałam zapłacić 139zł.W domu wszyscy patrzyli na mnie z
              politowaniem i dziwili się że zapłaciłam za to "cudo".Na drugi dzień pobiegłam
              szybko do fryzjera na Rondzie Starołęka (w pasażu,na parterze) i byłam
              zachwycona,mam teraz na głowie dokładnie to,o co mi chodziło..REWELACJA!!! :D
        • Gość: hedwig Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.tvk3.pl / *.tvk3.pl 04.02.05, 20:18
          jeszcze lepiej od laurenta to salon FRYJERZY przy ul. Krysiewicza- a konkretnie
          Krzys Nawrot - on ma zlote rece, czyni cuda z wlosami - nie do wiary, ale po
          umyciu wlosow ide spac i wstaje rano z piekna fryzura, naprawde. Dlugo szukalam
          fryzjera `na stale`, wiec moge polecic Krzysia naprawde szczerze. Do tego
          piekne wnetrze salonu, super muza, pelen relaks. POLECAM!
          • Gość: Aurian Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 07:22
            Polecam mały zakładzik na ul.Kanałowej.Oni fryzjerstwo mają w genach.Piąte
            pokolenie fryzjerów w ich rodzinie.Polecam Krzysia i Patrycje.Godziny otwarcia
            tylko niezbyt dogodne bo do 16.00, ale warto sie tam wybrać.
            • Gość: joasia Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:53
              A ja zapisałam sie do Patrycji na 16.30, więc chyba dłużej też pracują niż do
              16.Faktycznie muszę przyznać że dawno nie byłam tak zadowolona po wyjściu od
              fryzjera:}
              • marghot POZNAŃ ul. Kanałowa 05.05.05, 09:18
                a jakie są ceny i czy sami są w stanei dobrać fryzurę, czy też tzreba być juz
                samemu na coś zdecydowanym?
                • Gość: iwa Re: POZNAŃ ul. Kanałowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:21
                  witam!byłam w piątek na kanałowej, fryzurę pomogła mi dobrać Dominika, trochę
                  mi podcięła, dosyć mocno wycieniowała a na koniec zrobiła pasemka, za calosc
                  zaplacilam 90 zł,jestem bardzo zadowolona,polecam wszystkim
                  • marghot Re: POZNAŃ ul. Kanałowa 05.05.05, 09:59
                    a mi się wydawąlo, że tam jest Patrycja...
                    hmmm
                    ale dzięki
                  • marghot Re: POZNAŃ ul. Kanałowa 05.05.05, 10:00
                    a ja myślałam, że tam strzyże Patrycja...
                    hmmm
                    niemniej dziękuje
                    • Gość: iwa Re: POZNAŃ ul. Kanałowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 10:46
                      a może to była Patrycja....nie pamietam, mną zajmowała się blondynka, obok
                      równie wymyślne fryzury tworzyła jej kolezanka
    • auriga8 Re: Biała lista fryzjerów :-) 11.08.04, 15:36
      up
    • Gość: angie Gdańsk Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:28
      Ja mam swoją ulubioną fryzjerkę w Gdańsku... Przy ulicy św. Ducha 53/55 (trzeba
      uważać, bo wcześniej jest jakiś zakład, ale ceny...). Zakład zazywa się Studio
      TAG. Jak mnie pani Hania uczesała do ślubu, to nic jej nie wzruszyło, a
      wyglądałam jak bogini :) Umie też uratować włosy porwane przez innych
      fryzjerów :) No i fajny wystrój :)))
      • Gość: * Re: Gdańsk Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:30
        Czajka ma też salon w Zakopanem. Fryzjerki są tam świetne.
        • Gość: francuzeczka Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 16:58
          polecam Montownie Fryzur, Lublin. bardzo polecam:))
          • Gość: kaska Re: Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:27
            czesc,a gdzie to się mieści,bo tak patrzę,a Lublinie zero.No i jakie
            ceny...dzięki
          • Gość: Gosc Re: Lublin IP: *.lublin.mm.pl 08.02.05, 15:00
            W Montowni dobrze strzyga, ale nie umieja modelowac wlosow i sa bardzo drodzy.
            • Gość: g Re: Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 04:12
              NIE!!!Tylko nie Montownia!!! Strzygą na jedno kopyto, bez względu na rodzaj
              wlosów i twarzy. Narzucają se z tą stampą jak wielcy stylisci, a potem klęska!
              Wychapa mi tyle wlosów, że wyszlam ze stajenką lichą na gloie. OMIJAĆ!
              (Niedlugo po tej mojej traumatycznej wizycie slyszalam w autobusie rozmowę
              dwóch dziewczyn o tym miejscu - opinia taka jak moja!) Brrr!
              • Gość: tralala Re: Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:05
                montownia baaardzo srednio rzeklabym slabo a jezeli masz krecone wlosy to nigdy
                nie wiesz jak twoja fryzura bedzie wygladala kazdego nastepnego dnia to
                okropnie stresujace, scinali mnie juz chyba wszyscy i nigdy nie bylam
                zachwycona, a czy sa u nas jakies inne salony w ogole??
                • Gość: tralala Re: Lublin IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.06.05, 20:45
                  heh ciekawe czy ktos mial na mysli mnie gdy uzyl mojego nicka hehe
                  a ja w montowni nigdy nie bylam :)
                  • kasia.z.lublina Re: Lublin 21.06.05, 16:40
                    Ja bardzo polecam salon pani Zofii Matuszczak. Mieści się niedaleko Montowni - w
                    głębi osiedkla na ul. Żołnierskiej bodajże 8. Kobieta ma super pomysły,świetne
                    wykonanie i wspaniałą rękę. Ceny umiarkowane, kosmetyki firmowe. Ślubna fryzutra
                    trzymała się baardzo długo i wyglądała super a ja mam baaardzo trudne włosy.
                    Tyle tylko , że jak Wam bedzie w czymś nie do twarzy to ona nie zachce tego
                    zrobić. TAKA JEST. Pozdrawiam Lublinianki
        • Gość: fiołek Re: Gdańsk Centrum IP: 80.51.240.* 17.10.04, 18:39
          Hej , gdzie dokładnie jest jego zakład?
          Dzięki
          • mazi27 Wrocław 17.10.04, 22:07
            Polecam Le Grand Salon na Szewskiej. Ja chodze od ponad 2 lat do p. Jacka (co
            miesiac drobna korekta i farbowanie odrostow). Udalo mi sie wreszcie zapuscic
            wlosy i wreszcie mam je porzadnei sciete - doslownie same sie ukladaja. Moja
            siostra bardzo chwali p. Adama z tego samego salonu. No i duzy plus za bardzo
            ciekawe wnetrze salonu.
          • Gość: Aliqua Poszukiwany dobry fryzjer w Gdyni lub Sopocie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 20:24
            Co jakiś czas jeżdzę do chłopaka do Gdyni, czasem pociąg z Warszawy mam
            naprawdę wcześnie, nie wyrabiam się z fryzjerem. Nie chcę się wtedy włóczyć po
            Trójmieście w poszukiwaniu fryzjera, nie chciałabym też powierzać włosów
            pierwszemu lepszemu, za bardzo się o nie boję :P Czy macie jakiś zaufany zakład
            w Trójmieście? Dodam, że w Gdańsku się gubię, wolałabym coś z Gdyni lub Sopotu.
            Z góry dzięki
            • Gość: agda Re: Poszukiwany dobry fryzjer w Gdyni lub Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 14:06
              studio effect w sopocie, salon firmowy joico tel 58 5509820
              • Gość: xiao Re: Poszukiwany dobry fryzjer w Gdyni lub Sopocie IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 13:24
                no tak ale który fryzjer, bo wygląda to jak reklama salonu...
                i jeszcze więcej poproszę w trójmieście, bo w elblągu chyba nie znajdę fryzjera
                który dobierze mi fryzurę i zrobi wszystko żeby było dobrze...
              • 1111kinga Re: Poszukiwany dobry fryzjer w Gdyni lub Sopocie 13.09.07, 14:56
                Polecam p.Dorote (nie szefową) z salonu w KLIFIE (Orłowo)Miła,
                fachowa obsługa.Mam delikatne włosy a mówią wprost takie sobie, ale
                ta fryzjerka sprawiła ze pierwszy raz nie poczulam sie zbywana na
                zasadzie "a co pani chce z tym zrobic".Polecam z całego serca. Kinga
            • Gość: Irish Re: Poszukiwany dobry fryzjer w Gdyni lub Sopocie IP: *.gdynia.mm.pl 12.01.05, 09:57
              bardzo polecam panią Beatkę z salonu "Hanna Zyguła" w Gdyni ul.Żwirki i Wigury
              7 (odnoga świętojańskiej)- od 3 lat zawsze tam ścinam i farbuję (balejaż) - i
              zawsze jestem zadowolona. Ceny dość wysokie - za scięcie, ułożenie i balejaż na
              moich długich place zwykle 160zl, samo układanie chyba 45zł.
              Pani Beatka rozumie co się do niej mówi ;) wiec polecam
              • Gość: ELLA Re: Poszukiwany dobry fryzjer w Gdyni lub Sopocie IP: *.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 14.06.05, 14:18
                Taa, Pani Beatka, która przez 2 lata! ścinała mnie tak samo.. na jedno kopyto..
                • mruczka1212 w Warszawie Studio Beti 16.01.08, 15:01
                  na Niepodległości.Super strzyże p.Hubert.Poza tym są
                  dziewczyny,byłam u dwóch,czesanie i strzyżenie bardzo mi się
                  podobało a mam naprawdę trudne włosy i ciężko coś z nimi zrobić.No i
                  fajna,miła atmosfera.
    • Gość: iwoban RZESZÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.04, 08:13
      Świetnym fryzjerem jest P. Renata, mimo że od 4 lat nie mieszkam w Rzeszowie i
      nie wiem czy nadal jest to Ją polecam. Pracuje w zakładzie fryzjerskim na
      Langiewicza - niestety nie pamiętam numeru budynku ani nazwy zakładu (idąc w
      stronę Zelmera chyba pierwszy budynek za jednostką wojskową) Salon z zewnątrz
      obskórny, ale byłam zmuszona tam pójść i od tamtej pory tylko do P.Renaty
      chodziłam. Jak się wyprowadziałam z Rzeszowa to przez jakiś czas specjalnie do
      niej przyjeżdżałam z W-wy. Naprawdę warto.
    • Gość: dziennikarka Re: Biała lista fryzjerów - Gliwice :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:05
      Kiedyś wyczytałam o tym salonie na którymś z forów. Polecało go tyle dziewczyn,
      że też postanowiłam spróbować, tym bardziej że prawie wszystkie salony w
      Gliwicach były mi znajome.

Włascicielka okazała się bardzo młodą osobą, nie mniej jednak fantastycznie
      znającą się na swoim fachu oraz na ... psychologii w podejściu do klienta.
      Wyszłam z pięknie ostrzyżoną głową, prostymi włosami i pasemkami.
      Wystrój wnętrza, kompleksowa dbałość o klienta nie tylko właścicielki, ale i
      całego personelu ( herbatka z miodem i cytrynką, obiadek na fryzjerskim fotelu)
      pozwolił mi zaliczyć salon do najlepszych w naszym mieście.

Dzisiaj mija już dwa tygodnie od mojej wizyty u Pani Mai, a moja głowa wygląda
      super. Każdy pyta mnie o to samo - kto Cię tak ostrzygł?

Podaję namiary:

Maja Karcz
      Gliwice Oś. Sikornik, ul. Derkacza7, tel:032 301-40-20

Nie będziecie zawiedzeni :)
      • Gość: dor Re: Biała lista fryzjerów - Gliwice :-) IP: *.crowley.pl 07.11.04, 22:34
        FARBIARNIA- ktos pytal, ja bylam, jesli chodzi o ta z tamki. bylam juz 4 razy.
        jestem w miare zadowolona, bo poprzednio nic mi na glowie nie wychodzilo, mam
        liche wlosy i po fryzjerze jeszcze jakos wygladaja ale jak je sama uloze to
        lepiej nie mowic. pani Dorota zaproponowala mi bardzo krotka fryzurke ktora
        uklada sie palcami no i jakos obleci narazie od pol roku mam wlosy na4cm.nie
        wiem tylko jak dlugo z tym wytrzymam ale z braku dobrych fryzjerow na ktorych
        nie trafilam na razie musi byc.pozdro.
      • Gość: Kasia Re: Biała lista fryzjerów - Gliwice :-) IP: 80.51.233.* 04.02.05, 15:31
        Popieram pochwały na temat tej fryzjerki. Pierwsza, którą znam, która słyszy co
        się do niej mówi (spotykałam się często z tym, że fryzjer realizował swoją
        wizję, a nie sugestie klientki). Dodatkowo ma pokorę w stosunku do swoich
        umiejętności, panujących trendów i znojomości natury włosów. Cenię ją ogromnie
        za ciągłe dokształcanie. Szczerze polecam.

Powtarzam namiary:

Maja Karcz
        Gliwice Oś. Sikornik, ul. Derkacza7, tel:032 301-40-20

• Gość: violcia_p Re: Biała lista fryzjerów - Gliwice :-) IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:17
        Polecam serdecznie pania Sylwię Wilkosz, która ma dwa salony w Gliwicach, jeden
        na ul. Jagiellońskiej, a drugi na Żabińskiego. To prawdziwa profesjonalistka,
        jeszcze nie zdażyło mi się abym w zaproponowanej przez nia fryzurze źle
        wyglądała. Fantastycznie dobiera kolory farb, oczywiście nie pozostaje głucha
        na sugestie klientki. POLECAM !!!!!!
      • violcia_p Re: Biała lista fryzjerów - Gliwice :-) 15.04.05, 11:21
        Polecam panią Sylwię Wilkosz, która ma dwa salony w Gliwicach, jeden na ul.
        Jagiellońskiej, a drugi na ul. Żabińskiego. To prawdziwa profesjonalistka.
        Jeszcze nie zdażyło się abym w zaproponowanej przez nia fryzurze źle wyglądała.
        Fantastycznie dobiera farby. Oczywiście nie pozostaje głucha na sugestie
        klientek ale umie też fachowo doradzić. POLECAM, na pewno się nie zawiedziecie.
    • Gość: Procka Re: Biała lista fryzjerów :-)Wrocław i Łódż IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 17:43
      W Łodzi REWELACYJNY MARCIN URBANSKI PIOTRKOWSKA 72 We Wrocławiu Klaudia z Carlo
      Biani
      polecam !!!
      • Gość: gość Re: Biała lista fryzjerów :Tarnów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:00
        Może polecicie kogoś z Tarnowa. Byłam kilka razy w Salonie na Katedralnej bylam
        zadowolona. Poza tym po wizycie u innych byłam wściekła. Kiedyś chodziłam do P.
        Teresy, ale teraz ma salon na peryferiach i nie chce mi się tam jeździć .
        • Gość: edith Re: Biała lista fryzjerów :Tarnów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:31
          Polecam ci z czystym sumieniem Salon Profesja na ul. Bema i właścicielkę Anetę.
          Zanim ją poznałam, nienawidziłam fryzjerów, bo na drugi dzien moja "fryzura"
          była nie do opanowania. Uwazałam, że to wina moich fatalnych włosów, ale kiedy
          trafiłam do Anety - ona wręcz zachwyciła sie moimi włosami i stwierdziła, ze
          swietnie sie układają :-) I rzeczywiscie teraz moje codzienne zabiegi
          ograniczają sie do zwykłej szczotki i odrobiny wosku! I jest super! Naprawde ja
          polecam wszystkim moim znajomym i wszystkie są bardzo zadowolone. Sprawdź!
        • Gość: TaRnoW!Anka Re: Biała lista fryzjerów :Tarnów IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 15.04.05, 18:01
          Tak polecam szczegolnie SALON FRYZJERSKI przy ulicy Katedralnej fachowa obsluga
          i zawsze wychodze stamdtad zadowolona ...POLECAM!!
          • Gość: polecam!! =D Re: Biała lista fryzjerów :Tarnów IP: *.ladna.okay.pl 15.04.05, 18:27
            serdecznie polecam salon fryzjerski na ul.katedralnej =)) bardzo mila obsluga a
            przy tym bylam bardzo zadowolona z uslugi ;)) naprawe warto odwiedzic !!!
            • Gość: ola Re: Biała lista fryzjerów :Warszawa-Wola IP: *.chello.pl 15.04.05, 18:50
              Serdecznie polecam salonik w Warszawie na ulicy Zawiszy 16 A w nowo budowanym
              osiedlu swietne Fryzjerki z praktyką ,klientki są zadowolone a i ja sama
              sprawdziłam, dodatkowo pazurki mozna zrobić, solarium bedzie za 2 tyg warto
              odwiedzić !!!!!
            • Gość: toja Re: Biała lista fryzjerów :Tarnów IP: *.nc.res.rr.com 30.04.05, 00:25
              namiary prosze - numer telefonu!!!
              eysi@op.pl
          • Gość: nie znany Re: Biała lista fryzjerów :Tarnów IP: *.ladna.okay.pl 15.04.05, 19:26
            Serdecznie polecam salon fryzierski znajdujacy sie kolo katedry mila i dobra
            obsluga i tez dobe ceny .polecam!!!!!
      • Gość: julik Re: Biała lista fryzjerów :-)Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:16
        W Łodzi rewelacyjny jest pan Stanisław, ma niesamowite wyczucie i pomysły. Moja
        śluna fryzura zrobiła wrażenie na wszystkich i najważniejsze, że nie był to
        tradycyjny kok. Ceny do wytrzymania. koloryzacja, strzyżenie i modelowanie
        ok.140 zł.
        • Gość: Abrakadabra Re: Biała lista fryzjerów :-)Łódź IP: 80.51.227.* 04.02.05, 08:48
          ale gdzie jest ten pan Stanisław?
          • Gość: kate Stanisław - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:40
            nie powiem dokładnie, bo nie pamietam numeru, w każdym razie - Narutowicza, w
            bramie, gdzieś między Filharmonią a Alianz Francois, mniej więcej vis a vis dworca.

byłam raz i nie podobało mi się li jedynie oczekiwanie na kolejkę, w sumie
            wizyta zajęła mi ponad 2h. ale trzeba powiedzieć, że to była sobota. poza tym
            ok. mogę też polecić Przemka. urzęduje na Piotrkowskiej, w oficynie z TVN,
            między Empikiem a Struga, koło Ecco.
        • dommie82 Salon fryzur i urody ILONA Łódź 31.05.07, 21:58
          Ilona to naprawdę świetna fryzjerka. Jest przemiłą, ciepłą osobą i świetną
          fryzjerką. Nie zrobi z włosami nic czego klientka sobie nie życzy- jak się prosi
          o ścięcie o 1 cm to nie musimy się obawiać, że będzie to 10 cm. Robi świetny
          balejaż. Salon znajduje się na ul. Piotrkowskiej 81 a nr. tel. to: 631-18-01.
          POLECAM!!!
    • Gość: dorota Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:19
      Polecam salon Laurent przy ul. Dąbrowskiego w Poznaniu (nie mylić z Laurentem z
      Kupca Poznańskiego!!!!!).
      Fryzjerki zawsze doradzą twarzową fryzurę, kolor zawsze wyjdzie taki, jaki ktoś
      sobie życzy, włosy nigdy nie są zniszczone. Mają świetną kurację Swarzkopfa z
      jedwabiem - włosy jak nowe!!. Ja chodzę do Pani Anity i jestem bardzo
      zadowolona. Z tego, co zauważyłam inne fryzjerki z tego salonu też dobrze robią
      włosy.
      • Gość: Marzena Wrocław_ Le Grand Salon na Szewskiej :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 16:42
        Polecam Le Grand Salon a szczegolnie p. Jacka i Artura. Do tego pierwszego
        chodze od 2 lat (koloryzacja i strzyzenie). Co 1,5 miesiaca na farbowanie
        odrostow i korekte fryzury. Wlosy sa swietnie sciete, same sie ukladaja,
        fryzura jest naturalna, kolor perfekt. I w ciagu roku zapuscialam wlosy z
        krotkich do ramion do czego nie udalo sie nikomu wczesniej mnie namowic.
        U p. Artura byla ostatnio moja siostra i tez bardzo sobie chwalila.
        Piekne wnetrze salonu. Jedyny minus- bardzo drogo!
    • Gość: Jolka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.mofnet.gov.pl 10.01.05, 08:20
      Super obsługa i niewysokie ceny - niedaleko Gminy Białołęka, tel. 498 73 83
      • Gość: Jagna Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl 10.01.05, 11:33
        Gdzie jest dokładnie ten salon na Białołęce?
        • Gość: imaginary girl w sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 01:20
          niewatpliwie fryzjer jest bardzo wazna postaci w zyciu kazdej kobiety . ja mam
          takiego w sosnowcu ...zawsze mu troche marudze ale nie wuobrazam sobie kogos
          innego na jego miejscu ..salon w ktorym pracuje ( czesto je zmienia ) miesci
          sie na ulicy kilinskiego z tylu dworca pkp :) numer 509787710;p ...zrozumie ,
          poradzi ,rozsmieszy i zafascynuje swoja osoba, ceny tesh nie wygorowane (
          33zl.) ...to sie dla mnie liczy !!:))
    • Gość: hicia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 81.15.254.* 12.01.05, 06:17
      w białymstoku najlepszym fryzjerem jest Daniel z Dehagu na Grochowej :-) kazdej
      dziewczynie czy kobiecie polecam naprawde chlopak wie co robi
    • Gość: Megi Częstochowa Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 07:43
      Jest w Częstocbowie w salonie "Alicja" super fryzjerka Pani MARTA . Zawsze
      doradzi i fachowo wykona usługę."Robota pali jej się w rękach". Zna wszystkie
      modne trendy i stara się je wprowadzać. Zawsze umawia się na godzinę .
      Brawa dla Pani Marty.
    • Gość: Foxy Rzeszów: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 12.01.05, 07:48
      Galeria Graffika - Studio LOREAL/ fryzjer Mariusz
      Studio "04" - wszyscy fryzjerzy :D
      Galeria Rzeszów - / najnowsze trendy /
      • Gość: sami Re: Rzeszów: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.dab.tke.pl 24.01.05, 22:07
        A jak jest z cenami w salonie 04, chodzi mi o ścięcie pół długich włosów??????????????????????
    • Gość: Monika Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 12.01.05, 08:40
      A ja bardzo polecam fryzjerkę Milenę Wyszyńską, która do końca zeszłego roku
      prowadziła salon na Marszałkowskiej. Teraz z powodu dużego brzucha :-) umawia
      się tylko na wyzyty w domku. W salonie ceny były mniej więcej takie jak u w.w
      Ewy Zygmuntowicz (nawiasem mówiąc wywodzą się z jednej firmy) ale można się
      dogadać. Naprawdę potrafi z włosami zrobić cuda. Polecam. Aha tel. 501-107-781
    • Gość: Jola Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 81.219.113.* 12.01.05, 08:46
      Szukam dobrego salonu fryzjerskiego na terenie Zagłebia albo Katowic
    • Gość: Kasia, St. Wola Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.enet.eu.org 12.01.05, 09:05
      W Stalowej Woli polecam panią Małgorzatę. Salon mieści się w Akademiku KUL.
      • Gość: patka warszawa HELP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.05, 17:38
        Poszukuję fryzjera, fryzjerki ( nie ślepego i nie głuchego )
        Od razu podkreślam że nie będzie łatwo, bo mi się jeszcze nigdy nie podobało to
        co zostawało z moich włosów. Kolejna sprawa to, to że nie mam ochoty płacić
        niewiadomo jakiej sumy tylko i wyłącznie za to że ktoś ma tak, czy inaczej na
        nazwisko i prowadzi taki, czy inny program w telewizji- bo to akurat wogóle
        mnie nie wzrusza...
        Tak więc HELP!
        • maciek962 Re: warszawa HELP 12.01.05, 20:05
          Gość portalu: patka napisał(a):

> Poszukuję fryzjera, fryzjerki ( nie ślepego i nie głuchego )
          > Od razu podkreślam że nie będzie łatwo, bo mi się jeszcze nigdy nie podobało
          to
          >
          > co zostawało z moich włosów. Kolejna sprawa to, to że nie mam ochoty płacić
          > niewiadomo jakiej sumy tylko i wyłącznie za to że ktoś ma tak, czy inaczej na
          > nazwisko i prowadzi taki, czy inny program w telewizji- bo to akurat wogóle
          > mnie nie wzrusza...
          > Tak więc HELP!
          > a wiec mam dla ciebie super stylistke ANIA pracuje w salonie ELITE
          al.jerozolimskie 53 tel.6227644.,moja kobietka jest bardzo zachwycona
          powodzenia maciek.
          • Gość: anik Re: warszawa HELP IP: *.aster.pl 08.02.05, 12:02
            czy możesz napisać o którą stylistkę chodzi (z Al. Jeroz 53)? Raz piszesz o Ani,
            potem o Asi? To która? Może obie?
          • Gość: Lu Re: warszawa HELP IP: *.chello.pl 27.02.05, 16:06
            a moze wie ktos jakie sa ceny w elite??
          • Gość: m Re: warszawa HELP IP: 80.72.38.* 29.11.05, 14:27
            miałam okazję być u pani Ani i bardzo niepolecam. P. Ania jest naprawdę
            kiepska znam lepszych fryzjerów w W-wie ale nie polecę z czystym sumieniem bo
            nadal nie jest to to czego szukam. Włosy po obcięciu u P. Ani zupełnie się
            nieukładały. Fryzurą ułożoną w salonie byłam bardzo rozczarowana.Życzę
            powodzenia w poszukiwaniu
    • ksawery.k1 Re: Biała lista fryzjerów :-) 12.01.05, 11:07
      moniqueee napisała:

> Skoro jest i czarna to może by się przydała biała - lista super fryzjerów?
      > Głosujcie na salony i samych fryzjerów.
      > Pzodrowionka
      >
      > Monika
      >ksawer
      • Gość: dzidzia Re: Biała lista fryzjerów :-)/ ŁÓDŹ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:04
        Dziewczyny.Pomóżcie!!! Szukam dobrego fryzjera w Łodzi
        Pzdr
        • Gość: monika Re: Biała lista fryzjerów :-)/ ŁÓDŹ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:27
          laufer Grant na ul.wlokniarzy
        • Gość: monika Re: Biała lista fryzjerów :-)/ ŁÓDŹ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:32
          bardzo dobry jest Laufer w Geant na ul.Wlokniarzy 264
        • Gość: casiopeja Re: Biała lista fryzjerów :-)/ ŁÓDŹ IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 08.02.05, 09:14
          ja osobiscie polecam Jean Louis David na rogu Wieckowskiego i Zachodniej. Bylam
          tam ze trzy razy i zawsze wychodze inna i zadowolona :) teraz znow sie tam
          wybieram. Ceny w miare, strzyzenie pan 33zl, 20% znizki studenckiej (za
          okazaniem legitymacji), znizki dla stalych klientow i okazjonalne :)
          Pozdrawiam
          • Gość: klientka Re: Biała lista fryzjerów :-)/ ŁÓDŹ IP: 81.210.81.* 16.01.06, 09:09
            ja osobiście nie polecam tego salonu na Więckowskiego. Jak tam byłam to
            przejechała mnie jakąś golarką (po długich włosach) mimo, że jej mówilam ze nie
            chce. Potem wysuszyła suszarką i w sumie powstaó jakies siano na mojej głowie.
            nie polecam
        • Gość: abc Re: Biała lista fryzjerów :-)/ ŁÓDŹ IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.02.05, 16:25
          osobiscie nie polecam tego w geant. super jest Gabriel na Struga, beznadziejny
          Hirek (a dokladnie jego syn Slawek- katastrofa).
        • Gość: Pokemon Re: Biała lista fryzjerów :-)/ ŁÓDŹ IP: *.toya.net.pl 16.04.06, 01:31
          W łodzi chodze z siostrą do zakłdu Piotr Aleksander na wschodniej. Numeru nie
          pamiętam a wizytówki mi nie dali :( Ale razem z siostą jesteśmy bardzo
          zadowolone. No moze poza tym że szef gaduła HEHEHEH
        • justyn_33_a Re: Biała lista fryzjerów :-)/ ŁÓDŹ 17.09.09, 12:40
          Piotr Król - bardzo dobry fachowiec!!! Korzystam z jego usług juz wiele lat i jestem bardzo zadowolona!!! Sprawdź sama - jego numer:503008427
      • Gość: delfinic Re: PŁOCK Biała lista fryzjerów :-) IP: *.c151.petrotel.pl 25.02.05, 11:10
        proszę podajcie adres dobrego fryzjera w Płocku (oprócz dzielnicy Podoszyc bo
        nie chce mi się tam jechać. Dzięki 8-D
      • Gość: Paulina Re: Biała lista fryzjerów :-)- ŁÓDŹ, Pani ILONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 17:32
        Serdecznie polecam panią Ilonę z salonu "Ilona i Jacek" przy Piotrkowskiej 81.
        Świetnie strzyże i koloryzuje, zawsze dobrze doradzi. Widać, że lubi to co robi
        i ma do tego tzw. "dryg". Poza tym przemiła osoba. Za każdym razem wychodzę od
        niej zadowolona.
        • Gość: Agata Re: Biała lista fryzjerów :-)- ŁÓDŹ, Pani ILONA IP: *.forweb.pl 11.05.06, 15:21
          Pani Ilona jest bardzo przemiłą osobą, ma talent do tego co robi. Zawsze wie
          jaka fryzura do kogo pasuje. Bardzo dobrze dobiera kolory do twarzy itp. Bardzo
          polecam jej usługi.
          • Gość: Zyta Re: Krzysztof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:48
            Fryzjerki - tlenione panieny prosto z solarium - kwitesencja bezguścia i
            tandety.
            Czeszą dobrze tylko z kasy...
            Salon dla odważnych kamikadze!!!
            • Gość: Kliętka Re: Krzysztof - Salon IP: *.toya.net.pl 28.05.06, 23:41
              Gość portalu: Zyta napisał(a): > Fryzjerki - tlenione panieny prosto z
              solarium - kwitesencja bezguścia i
              > tandety.
              > Czeszą dobrze tylko z kasy...
              > Salon dla odważnych kamikadze!!!

Ja jestem bardzo zadowolona :) a ten post na górze to jak dla mnie napisała
              konkurencja :( żałosne :(. Krzysztof nigdy mnie nie zawiódł :)
              Polecam
          • Gość: A Doskonałego fryzjera...szukam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:59
            Łu Bu Du Bu niech żyje prezes naszego klubu! W takim tonie jest część tych
            wpisów. A ja chcę znać naprawdę dobrego fryzjera na terenie centrum Warszawy!!!
            • Gość: fryzjer Re: Doskonałego fryzjera...szukam.... IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 23:13
              Odpowiadasz na :
              Gość portalu: A napisał(a):

> Łu Bu Du Bu niech żyje prezes naszego klubu! W takim tonie jest część tych
              > wpisów. A ja chcę znać naprawdę dobrego fryzjera na terenie centrum
              Warszawy!!!

Polecam Janusza Szymańskiego lub Piotra Gąsiorowskiego. Powinnaś być zadowolona.
              Adresu nie zanm gdyż w Wa-wie nie mieszkam :) Janusz ma chyba na Jana Pawła :)
              a Piotra adresu niestey nie pamiętam :(
          • tadam3 Re: Biała lista fryzjerów :-)- ŁÓDŹ, Pani ILONA 13.07.07, 23:55
            Zgadzam się w zupełności z poprzedniczkami. Dodam jeszcze, że pani Ilona nie
            eksperymentuje bez zgody klientki a fryzury wychodzą zawsze ładne i na czasie.
            Jest to jedyna fryzjerka z której zawsze wychodzę zadowolona (i moje córki też:)
            Pani Ilonko pozdrawiamy: Kasia, Julia i Natalia!
            • seraphina Re: Biała lista fryzjerów :-)- ŁÓDŹ, Pani ILONA 25.08.07, 10:21
              Ja również polecam salon Pani Ilony przy ul. Piotrkowskiej w Łodzi, długo by
              mówić, ale: zawsze ciekawe pomysły dobrane do klientki indywidualnie bez
              zbędnych eksperymentów, dobre rady, fajne kosmetyki nie obciążające a
              wspomagające pielęgnację, nieskrępowana atmosfera. Zawsze czuję się tam jak u
              siebie i wychodzę zadowolona.:)
              Pozdrawiam
              Aneta
            • fiona1986 Re: Biała lista fryzjerów :-)- ŁÓDŹ, Pani ILONA 10.01.09, 18:42
              witam a ma Pani zdjecia balejazu corek lub swojwybieram sie do Pani
              ilonki po raz pierwszy i nie wiem czego moge sie spodziewac,jestem
              wymagajaca klijentka i wczesniej chodziłam do pawla ale teraz sie
              skiepscił i nie warto:(pozdrawiam
        • fiona1986 Re: Biała lista fryzjerów :-)- ŁÓDŹ, Pani ILONA 10.01.09, 18:39
          witam.czy ktos mi moze przesłac na maila zdjecie balejażu lub
          fryzurki od pani Ilony z Piotrkowskiej 81??wybieram sie i jestem
          ciekawa jak robi kolorek,czy warto?jaka cena jest za strzyzenie z
          balejazem?pozdrawiam
    • Gość: Sywi a TARNÓW IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 12.01.05, 13:37
      zna ktos dobrych fryzjerow w Tarnowie ,bo ja nie bardzo zawsze słysze
      jakies "ale"
      • Gość: Renia Re: a TARNÓW IP: 217.117.129.* 12.01.05, 19:19
        W tarnowie jest jeden taki salon na miare miasta wojewodzkiego, ale tylko jeden-
        studio metro - ul odlegla chcesz miec dobrze zrobione wlosy to idz do Klaudi -
        nie pozalujesz. Ja osobiscie dwa razy dalam sie naciac na nizsze ceny w
        tarnowie i z placzem wracalam. To fryzjerka z dusza artystki. Wiem ze duzo
        ludzi przyjezdza do niej z Krakowa. Zreszta jak mieszkasz w tarnowie to
        powinnas wiedziec. Tylko umow sie wczesniej, czasem dlugie terminy.
        Polecam na całą Małopolske conajmniej - studio metro, ul odlegla tel. 6242720
        Renia
    • Gość: Callisto BYDGOSZCZ - najlepsi IP: 212.122.214.* 12.01.05, 13:41
      Co sadzice o bydgoskich fryzjerach? Kogo byscie polecily? Pozdrawiam
      • charlie1980 RYBNIK 04.02.05, 08:08
        W Rybniku bywalam za kazdym razem u innego fryzjera do czasu........az nie
        znalazlam się u "ALDONY" na ul. kosciuszki.tamten salon od czssu mej pierwszej
        wizyty się dosc rozbydował a i fryzjerki się pozmienialy.Obecnie wszytskie są
        genialne, twórcze i przmiełe.Ja osobiscie preferuję Aldonę- wlascicielkę lub
        Edytę :) .One porposstu rozumią niezdecydowanego człowieka ktory do konca nie
        wie co chce z sobązrobic ;) i potrawią doradzic wlasną trafną koncepcję :)
        Bardoz lubiętam chodzić.A jak rewelacyjnie czeszą do ślubu!!! ba! polecam
        sprawdzic na wlasnych wlosach :)
      • Gość: monika Re: BYDGOSZCZ - najlepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:20
        Dwa miejsca w naszym miescie sa godne uwagi. Ze wzgledu na swoja lokalizacje
        zadowola wielu :).

1. Salon S&K na ul. Dworcowej (rog z Krolowej Jadwigi).

2. Salony Styl w Fordonie. Dokladnych adresow nie pamietam.
        (www.marzenabudka.com)
        • agoodyear Re: bydgoszcz - najlepsi 19.04.09, 14:49
          a ja polecam Karolinę, salon ul. Preisa 2 w Fordonie
          nikt tak nie farbuje włosów!! idealny kolor, żadnych wpadek, fryzurka wygląda świetnie nie tylko prosto od fryzjera i nie kosztue majątku
    • Gość: Maja Fryzjer na Tarchominie IP: *.cli.krasman.pl 12.01.05, 18:45
      Własnie przeprowadziłam sie na Tarchomin , moze ktoś z was orientuje sie czy
      znajduje sie tam jakis dobry zakład fryzjerski ? Z gory dziekuje za odpowiedz
      Pozdrawiam
      • Gość: Renia MAŁOPOLSKA-TARNÓW-ZACHĘCAM IP: 217.117.129.* 12.01.05, 19:38
        Jeszcze raz zachęcam, gdyż nie napisalam nazwiska. Razaem z grupa koleżanek
        robimy sobie doskonale balejage, mam swietne sciete wlosy i doskonale fryzurki,
        a to wszystko zawdzieczamy Klaudii Jamroz, która ma salon w Tarnowie przy ul.
        Odległej (niedaleko Billi dawnej) aha, salon nazywa sie "studio metro" i macie
        tu jeszcze numer 014 6242720
        • Gość: Iza KATOWICE i okolice IP: *.GBNet / 80.51.229.* 12.01.05, 22:54
          Prosze pomozcie mi! juz od 7 miesiecy zapuszczam wlosy tylko po to by moc isc
          do dobrego fryzjera ktory zrobi mi wreszcie z nich jakas sensowana i modna
          fryzurke!jesli ma ktos namiary na jakis salon w okolicach Katowic PROSZE
          NAPISZCIE!!! :) z gory dzieki :*
          • Gość: sylwia Re: KATOWICE i okolice IP: *.quarknet.pl / 83.16.19.* 04.02.05, 14:47
            Studio urody na 3 maja musisz isc w strone warszawskiej, aj jak warkoczyki i
            przedluzanie to do Dragona obok Teranowej tez na 3 maja 22. tel.251-97-38
            • Gość: listki Re: KATOWICE i okolice IP: 195.205.32.* 23.02.05, 13:40
              Studio Urody - bardzo profesjonalnie i dokładnie, ale bez polotu. Byłam tam
              dwa razy. Nie jestem zachwycona. Fryzura ok ale po pierwszym myciu - znowu
              przydałby się fryzjer.
          • Gość: vissu Re: KATOWICE i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:31
            jest super fryzjer w centrum zabrza naprawde serdecznie polecam! pani Iza jest
            bardzo utalentowana i potrafi naprawde cuda z wlosami wymyslec!po prostu ma
            fach w rekach!jesli chcialabys wiedziec cos wiecej zostawiam Ci moje
            gadu:2505537 :)
          • Gość: Kamila Re: KATOWICE i okolice IP: *.devs.futuro.pl 14.03.05, 20:21
            Fantastyczny fryzjer w Katowicach na 3 maja BERENDOWICZ&KUBLIN tylko troszke
            drogo :) ale naprawde sie oplaca, potrafia stworzyc cuda, profesjonalna
            obsluga, doradza no wszystko co tylko bys chciala :) naprawde POLECAM:)
            • Gość: agata Re: KATOWICE i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:43
              chorzów, wolności 110. młody zespół, tną i farbują z pomysłem. ceny rozsądne.
              polecam. nie ufałam fryzjerom, ale do nich z chęcią chodzę =)
            • Gość: ANIA Re: KATOWICE i okolice LA BELL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:11
              la bell pani olga ulica sienkiewicza tel 209 83 34
          • Gość: Anette Re: KATOWICE i okolice IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 15.04.05, 20:25
            Polecam salon "OLA" w łaziskach Górnych przy ulicy Mickiewicza2a!! Piękny
            salon, miły personel, pelen profesionalizm!! POECAM!! Ja chodze tylko do tego
            fryzjera, mama pełne zaufanie i przy okazji nie zbankrutuję ceny nie są
            ściągnięte z kosmosu jak w niektorych salonach....
            podaje numer telefonu salonu 7388651
      • Gość: Aneta Re: Fryzjer na Tarchominie IP: *.aster.pl 04.02.05, 09:17
        Naprawdę bardzo dobra jest pani Ewa z salonu Aura na Antalla (614 88 42).
        Strzyżenie dobiera do rodzaju włosów, widać, że zna się na rzeczy. Ja mam bardzo
        trudne włosy i mało kto umie je dobrze ostrzyc, a po jej strzyżeniu przez
        półtora miesiąca włosy są bez zarzutu. Aha, pracuja tam na L'Orealu a ceny są
        miłe kieszeni. Pozdrawiam.
        • Gość: Ewelina Re: Fryzjer na Tarchominie IP: 82.160.18.* 04.02.05, 12:35
          Pani Ewa b. dobrze czesze, jednak co do strzyżenia to jak jej się uda - raz
          jest super, innym chce się płakać, koloryzacja - OK , Znam salon od lat 10.
          Generalnie jest dobra, lecz bez zachwytu.
          • kasienka80 Re: Fryzjer na Tarchominie 12.04.06, 11:07
            Balejaz robi beznadziejny...
            Strzyzenie ok.
    • Gość: RADOM! Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.udn.pl 12.01.05, 23:09
      pan Norbert NOŻYCORĘKI i tylko on! >>502218294<< fryzjer i stylista, ma super
      pomysly i wyobraznie, polecam bardzo bardzo bardzo!
    • Gość: aga Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.um.lublin.pl / *.um.lublin.pl 13.01.05, 13:20
      a ja proponuje wybrać się do salonu CeCe w Lublinie, są tam 2 młode
      dziewczyny,dodatkowo stylistki, które z każdego potwora;) zrobią
      księżniczkę,sama próbowałam takiej metamorfozy,wyszło super co potwierdzili moi
      znajomi,niektórzy wręcz mnie nie poznali:)ceny wysokie ale warci tego cennika,
      pozdrawiam
      • Gość: Iza KATOWICE!!!!! HELP IP: *.GBNet / 80.51.229.* 13.01.05, 22:48
        czy zaglada tu ktos z okolic k-ce???????????
        • Gość: kika Gabriel Tarnowskie Góry IP: 217.153.210.* 08.02.05, 10:01
          tez szukam podobnie;) byłam już w Katowicach, ale w salonach, które powinny się
          znaleźć raczej na czarnej liście, więc sama bym się wybrała do jakiegoś super
          fryzjera.

Ja chodzę do Gabriela do Tarnowskich Gór, do niejakiej Izy, od lat, zawsze
          jestem zadowolona, ale zależałoby mi na takim fryzjerze, który potrafiłby sam
          od siebie zaproponować mi twarzową fryzurę, pasującą do mnie.
          Raz już się wybrałam do znanego salonu w Bytomiu, do Tomka. Koleżanki
          zadowolone, ja wydałam wtedy największą w swoim życiu kase na fryzjera i byłam
          załamana. Cięzko znaleźć dla siebie odpowiedniego fryzjera, to co się innym
          podoba, nie koniecznie musi podobać się nam.
          • Gość: listki Re: Gabriel Tarnowskie Góry IP: 195.205.32.* 23.02.05, 13:44
            Ja ostatnio byłam naprawdę dobrze obcięta w... Chicago, w takim przeciętnym
            studio obcinała mnie pewna Rosjanka. Ale talent!! Zrobiła mi grzywkę (zgodziłam
            się) i inne rzeczy. Nigdy nie myślałam, że mogę wyglądać tak dobrze. Takiego
            fryzjera szukam.
          • kasia12_3 Re: Gabriel Tarnowskie Góry 13.04.12, 10:25
            ja terz chodze do gabriela jestem bardzo zadowolona z pani asi mila sympatyczna naprawde wlosy i kolor rewelacjia wi co robi,,,,bardzo jestem zadowolona ,,a molo sie to zdarz ,,,polecam
        • Gość: listki Re: KATOWICE!!!!! HELP IP: 195.205.32.* 23.02.05, 13:41
          Ja zaglądam, żeby znaleźć wreszcie dobrego fryzjera :)
          Jak znajdę - dam Ci znać!
          • Gość: oktawia OKOLICE KATOWIC? A MOŻE BĘDZIN IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.05, 19:15
            Będzin jest miejscowością małą, ale i tu trafiła się perełka. Polecam
            salon "Efekt" na ulicy małachowskiego ( na samym dole tej ulicy niedaleko
            dworca PKP) A w nim panią Agnieszkę. Z wyobraznią i niesamowicie sprawną reką.
            Gdy idziesz do niej i wiesz co chcesz mieć na glowie - będziesz to miała. Gdy
            nie wiesz - na pewno posłuży radą.
    • nika81 Re: Biała lista fryzjerów :-) 14.01.05, 12:20
      Czy ktoś mógłby mi doradzić do jakiego salonu w TRÓJMIEŚCIE warto się wybrać???
      Chciałabym coś zmienić w swoim wyglądzie ale nie mam pomysłu,chcę żeby to była
      bardzo duża zmiana,żebym wyglądała zupełnie inaczej lecz nie wiem gdzie się
      wybrać.Z góry dziękuję za informacje,pozdrawiam
      • gmagda5 Re: Biała lista fryzjerów :-) 17.01.05, 11:02
        a Radom czy ktoś zna dobrego fryzjeraw Radomiu
      • Gość: Dzidzia Re: Biała lista fryzjerów :-)ŁODŹ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:06
        Dziewczyny.Pomóżcie!!! Szukam dobrego fryzjera w Łodzi
        Pzdr
        • Gość: Anna z Łodzi Re: Biała lista fryzjerów :-)ŁODŹ IP: *.rev.vline.pl 08.02.05, 06:39
          Tutaj spróbuj Powstańców Wielkopolskich 2 tel (42)651 61 54
        • Gość: mapa Re: Biała lista fryzjerów :-)ŁODŹ IP: *.aster.pl 08.02.05, 08:41
          Witajcie, gorąco polecam salon fryzjerski Jacka Olejniczaka na ul.Piotrkowskiej
          51 (w bramie, prawa oficyna), telefon: (42)633 73 83 lub 633 88 06. Do Jacka
          chodzę od ok.8 lat i zawsze jestem zadowolona. Pozostali fryzjerzy (Tomek i
          Krystian) również godni polecenia. Ceny za strzyżenie to ok.50 zl, farbowanie
          150 zl. W salonie jest też studio manicure Anety Rosińskiej. Pozdrawiam.
          • Gość: karolina Re: Biała lista fryzjerów :-)ŁODŹ IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.02.05, 16:28
            no nie wiem. jezeli to wlasnie ten jacek, kt. mial salon na pomorskiej kiedys,
            to ODRADZAM!!!! raz jak bylam to czuc bylo od niego wódą, fryzure spieprzyl i z
            3 razy przypalil mnie prostownica! przystojniak,ale odrazdzam wizyty
            fryzjerskie!
            • Gość: barbi Re: Biała lista fryzjerów :-)ŁODŹ IP: *.toya.net.pl 16.04.05, 02:53
              Jako fryzjer Jacek jest ok. Przygotujcie się tylko na ... niekonwencjonalne
              podejście do klienta. Sposób wyrażania i bycia daleko odbiega od tego, jaki
              nazywamy "kulturalnym". Dosyć olewczo - vide nazwisko - traktuje klentki. Ale
              jako fryzjer ok. Uwaga! ma swoje wizje i nie spyta o wasze przed ostrzyżeniem.
              Należy wykazać się zdecydowaniem albo... poddać się wizji.
    • abby.a Re: Biała lista fryzjerów :-) 17.01.05, 21:26
      Gdansk

Jean Louis David. Najlepszy z najlepszych.
      • Gość: xiao Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 11:16
        proszę o adres i do kogo się umawiać?
        • abby.a Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.01.05, 15:59
          Jean Louis David

ul. Karmelicka ( kolo kina krewetka) ja zawsze chodze do Sylwi:)
          • Gość: cablegirl Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.05, 18:29
            Od Franca Provosta (Nowy Świat)wyszłam ze łzami w oczach, po Fabryce Fryzur
            koleżanka musiała doprowadzać moją głowę do porządku, a po pewnej stylistce
            (nie będę podawać nazwiska, bo i po co mam być złośliwa?) miałam fryzurę a'la
            Natalia Kukulska rok temu i deprechę.
            Nie mam pomysłu i siły na szukanie fryzjera i panicznie boje się następnej
            wizyty. Jeżeli możecie doradzić kogoś dobrego do strzyżenia, kto nie zrobi mi
            kojejnej katastrofy na głowie cieniująć jak szalony, bądż obcinając wszystko
            pod linijkę, to będę ogromnie wdzięczna - mogę zrewanżować się super panią od
            makijażu wieczorowego. (tylko proszę, nie Ewa Z. - taka bezczelna autoreklama
            jest po prostu niesmaczna) Pozdrawiam!
            PS. Super wątek!
            • Gość: Si Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 11:18
              Szukam dobrego fryzjera w W-wie, który by zrobił porządek z moimi kręconymi
              kudłami. Chciałabym je obciąć na krótko, ale wiekszość znajomych mówi, że z
              kręconymi nie da się nic zrobić. Pomóżcie!!
            • Gość: aguś Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 22.09.05, 10:17
              Czy mogłabyś mi podać tą panią od wieczornego makijażu byałabym wdzięczna?
              do cablegirl.
    • trinity5 Re: Biała lista fryzjerów :-) 24.01.05, 18:15
      Witam,

bardzo prosze o jakies namiary na dobrych fryzjeröw z Kotowic bädz i Chorzowa i
      okolic.Jak dotäd nie trafilam jeszcze na dobrego fryzjera.

Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka