Gość: uko IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.03, 23:33 no wlasnie co, serce czy uroda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mis-kolabor Re: co jest dla facetow najwazniejsze 26.07.03, 23:40 Dla smarkatych szczyli wazniejsza jest uroda, dopiero pozniej jak szukaja zony to patrza na charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: co jest dla facetow najwazniejsze IP: *.radio.com.pl 27.07.03, 08:25 I jedno i drugie. Mój jest chyba jednak smarkatym szczylem, bo inaczej się do mnie odnosi jak się umaluję, wskoczę w szpilki i sukienkę, a inaczej jak ubiorę się "normalnie" i saute. Wkurza mnie to, ale nie zamierzam tylko dla niego robić z siebie idiotki. Swobodny strój to dla mnie podstawa, obcasy i sukienkę zostawiam na wyjścia, ale dla niego to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawdź... Dwie pieczenie IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 27.07.03, 13:17 Witaj, > no wlasnie co, serce czy uroda Osobiście nie jestem sobie wyobrazić tego drugiego bez współwystępowania tego pierwszego na dłuższą metę. Przyprawa powinna być do zupy, nie zaś na odwrót :-] Najsmacznieniej byłoby oczywiście odpowiednio zjeść treściwą zupę dobrze doprawioną. Pozdrawiam i .. P.S. Dyskusja na ten temat miała miejsce na początku mojego wątku - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś