slicznotka77 07.11.07, 15:44 Co sadzicie o wyskubanych brwiach i narysowanych pozniej kreska? Czasem jak widze takie dziewczyny, to zal mi ich. Dlaczego sie tak oszpecaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator82 Re: Kreski zamiast brwi 07.11.07, 15:47 Też tego pojąć nie potrafię.Moze i na szklanym ekranie jakoś to wygląda, ale gdy spojrzysz na nią z bliska to .. :( A co dopiero jak wstanie z łóżka..no koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
rhodeisland Re: Kreski zamiast brwi 11.11.07, 06:08 Mysle, ze wiele kobiet nie wie jak ladnie wyregulowac brwi i wyskubuja za duzo wloskow, a nawet gola (i potem rysuja brwi). Gdy bylam mlodsza mialam ciensze brwi, ciesze sie, ze mi odrosly i dzisiaj mam grubsze, ale zadbane. Gdy brwi maja ladny ksztatl, to nawet nie noszac zadnego makijazu wygladamy dobrze. Zbyt cienkie brwi postarzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje ja ubaw mialam... 11.11.07, 21:31 ...jak raz taka panna wyskubana wsiadla do autobusu prosto z deszczu i te brwi jej splynely :-D,trzeba byc niezle tepa zeby sie tak oszpecic buahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: ja ubaw mialam... 11.11.07, 21:58 Esetyczny koszmar, co prawda nie zdarzyło mi się widzieć tak zrobionej młodej kobiety czy dziewczyny, ale swego czasu widywałam często panią 50+ z całkowiecie wyskubanymi brwiami i namalowanymi w tym miejscu kreskami. Nie trawię 2 rodzajów brwi: ich braku oraz wielkich, krzaczastych, zrośniętych-brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Kreski zamiast brwi 11.11.07, 22:10 Mnie się nie podobają: - namalowane - krzaczory - odrastające - cieniutkie - półogrągłe Ale jak komuś się takie podobają to niech sobie nosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 Re: Kreski zamiast brwi 11.11.07, 22:12 Moja kolezanka sobie ogolila jak sie nacpala :) wiec moze inne tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Kreski zamiast brwi 12.11.07, 15:33 Rzygi!Ja mialam okazje pracujac w Sephorze malować taka jedną....ladna babka zmywam jej makijaz a tu..ups "a gdzie pani brwi"??"gole" no szok...a jak nakladalam jej podklad na te "brwi"myslalam ze zwymiotuje.Nie bylam w stanie jej ich narysowac-musiala zrobic to sama.DO dzis mam traume z tego powodu :D Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Kreski zamiast brwi 13.11.07, 13:04 Ja widzialam z kolei wiele pan malujacych sobie brwi po tym, jak wypadly podczas chemioterapii. Tez zawsze mowily, ze gola, bo tak ladniej. A na glowie peruka :-( Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Kreski zamiast brwi 12.11.07, 16:24 tski makijaz upodabnia do aktorow teatru kabuki Odpowiedz Link Zgłoś
feel-good Re: Kreski zamiast brwi 12.11.07, 22:30 Bardzo modne... 80 lat temu :) Wystarczy przypomnieć sobie gwiazdy ówczesnego kina jak Marlene Dietrich, Greta Garbo czy Pola Negri. Dzisiaj dominuje naturalność. Brwiom nadaje się kształt poprzez regulację, ewentualnie dopuszczalne jest zintensyfikowanie ich koloru poprzez nałożenie henny. Należy pamiętać, by nie trzymać jej zbyt długo na samej skórze. pozdrawiam Emilia Bylińska Feel Good Odpowiedz Link Zgłoś