Dodaj do ulubionych

Aktywator opalania

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 11:40
Witam
Aktywator firmy Kolastyna-czy ktoras z Was miala z nim do czynienia? Jesli
tak to czy widac efekty.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: raczek Re: Aktywator opalania IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 28.07.03, 12:38
      na aktywator namówiła mnie pani w solarium. ma
      kosystencje balsamu do ciała z opalizującą złotą
      poświatą, która na skórze wygląda naturalnie. pięknie
      pachnie i skutecznie tłumi typowy po lóżku opalającym
      zapaszek skóry. ma lekko pomarańczowy kolor, dzięki czemu
      można go dokładniej zaaplikować. saszetak kosztuje 7 zł,
      co jest moim zdaniem trochę wygórowaną ceną. oplanizna ma
      po nim kolor ciepło beżowy, nie zółtawy i stosunkowo
      długo się utrzymuje na skórze.mnie wystarcza raz na dwa
      tygodnie, ale to chyba kwestia indywiualnych oczekiwań i
      karnacji.
      • Gość: marcela Re: Aktywator opalania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.03, 13:07
        raczku- to nie był raczej "aktywator" kolastyny, a być może "balsam po
        opalaniu ze złotą poświatą" tejże firmy! chociaż patrząc na cenę, wydaje mi
        się, że to zupełnie coś innego- balsam sprzedawany jest w tubce, chyba 150 ml,
        kosztuje 20 zł! aktywator jest w sprayu, kosztuje ok. 16 zł, jest biały, ma
        konsystencję mleczka, dość dobrze nawilża, nie zauważyłam żebym specjalnie się
        szybciej po nim opalała, a co najważniejsze nie ma filtrów, trzeba
        jednocześnie używać czegoś do ochrony przed słoneczkiem!
        pozdrawiam
    • Gość: lola Re: Aktywator opalania IP: korbank:* / 10.0.0.* 28.07.03, 13:20
      Gość portalu: Anna napisał(a):

> Witam
      > Aktywator firmy Kolastyna-czy ktoras z Was miala z nim do czynienia? Jesli
      > tak to czy widac efekty.
      > Pozdrawiam

w tamtym roku uzywałam , w zółtym opakowaniu za ok. 10 zł, bardzo fajna rzecz,
      rzeczywiscie opalenizna ładna i duzo szybciej człowiek sie opala. W tym roku
      widziałam tej firmy w sprayu za ok. 20 zł., ale dzis na szybko kupiłam
      przyspieszacz SORAYI , mleczko, porównam jak działa. W kazdym razie polecam, bo
      skuteczne
      • Gość: hahaha Re: Aktywator opalania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 14:40
        Ja używałam akywatora opalania firmy Kolastyna. Znacznie przyspiesza opalanie
        i dzięki niemu skóra opalona jest równomiernie. Po prostu SUPER!
        • tulip-anka przyspieszacz opalania dax cosmetics 28.07.03, 14:48
          *żółta, żelowa konsystencja
          *troche się lepi
          *ale dzięki niemu, opalam się szybciej i nie na czerwono (delikatna, jasna
          karnacja i blond włosy)
          *nie stosuję na twarz, bo jej nie opalam
          *z tego co wiem, zawiera l-tyrozynę, jest to składnik pochodzenia naturalnego,
          który wyzwala powstawanie właśnie tego brązowego pigmentu - melaniny.
          *poza tym, że troche się klei, nawilża skórę
          *nie zawiera filtrów UV
          • Gość: primcia Re: przyspieszacz opalania dax cosmetics IP: *.chello.pl 28.07.03, 16:45
            Ja uzywalam kolastyny i dax cosmetics, ale teraz kupilam przyspieszacz Riviera
            Polleny ewy i uwazam, ze jest najlepszy, jesli chodzi o efekt przyspieszenia
            opalania. Poza tym jest w malych opakowaniach 50 ml, co mi bardzo odpowiada.
            Kolastyna w ogole na mnie nie podzialala, a Dax cosmetics dzialal i mial fajna,
            lekka, jakby zelowa konsystencje.
          • Gość: cinka Re: przyspieszacz opalania dax cosmetics IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 19:40
            a mi jak juz wogle uda sie opalic to tak bladziutko jak moj facet wyglada bez
            zadnego opalania po zimie... a od wystawiania sie na slonce robie sie tylko
            czerwona i zlazi mi skora. slyszalam od kilku osob ze dax dziala, na mnie
            niestety nie, w kazdym badz razie niezauwazalnie. podobnie jak aktywatory z
            soleo. wiecej nie dam sie naciagnac na zadne specyfiki i po porstu pozostane
            sniezna krolewna....
    • primrose Re: Aktywator opalania 29.07.03, 08:21
      Bardzo dobry jest też polski przyspieszacz firmy Eveline. Naprawdę polecam
      150 ml kosztuje 13 zł. Do twarzy nic nie zastąpi Iver Rocher- Cap Solei.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka