Gość: mona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 13:14 Czy moglybyscie polecic mi jakas wode toaletowa o swiezym zapachu? Uzywalam Elizabeth Arden Green Tea (potwornie nietrwale), a teraz mam Cool Water Davidoff, ale juz mi sie znudzil. Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mona Re: wody toaletowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 13:28 please... Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: wody toaletowe 01.08.03, 13:33 Green tea jest nietrwala, chyba masz nos zapchany???? ja mam wlasnie te i czuje ja caly dzien lepiej niz niejedne perfumy mialam taka wspolpracownice kiedys co tez nieczula swoich perfum i wylewala na siebie litry Miracle Lancome, to byl koszmar.... najlepsze perfumy czy woda to te nienaduzywane Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: wody toaletowe 01.08.03, 13:37 Green Tea na mnie trwala 2 sekundy. Polecam moze Amarige Givenchy - wybitnie trwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: wody toaletowe IP: 62.148.95.* 01.08.03, 13:40 Ja nie mam zapchanego nosa a dla mnie Green Tea Arden jest też bardzo nietrwałe. Swieżaki to jeszcze tzw. białe Kenzo ( L'eau par Kenzo ), Qui Lancome, "zielony " Bulgari, Aqua Fresca Guerlaina.. Warto zmienić i cieszyć się nowym zapachem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: wody toaletowe IP: *.u.mcnet.pl 01.08.03, 13:42 Gość portalu: mona napisał(a): > Czy moglybyscie polecic mi jakas wode toaletowa o > swiezym zapachu? Uzywalam Elizabeth Arden Green Tea > (potwornie nietrwale), a teraz mam Cool Water Davidoff, > ale juz mi sie znudzil. Z gory dzieki ogladalas zapachy heleny rubinstein z serii spa? nie sa jakies supertrwale, bo letnie, ale b. fajne. pomaranczowy pachnie troszke owocowo, ale chyba dzieki paczuli nie jest slodki, a zielony - wlasnei swiezo. oba sa b. fajne. sprawdz moze tez oxygene lanvina. nic innego narazie nie przychodzi mi do glowy, dam znac jak mi sie przypomni. a jesli jestes z warszawy, polecam wizyte w nowym douglasie na chmielnej, sa tam b. sympatyczne ekspedientki, ktore pomogly mi w wybraniu zapachu na podstawie opisu tego co lubie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
woda_sodowa1 Re: wody toaletowe 03.08.03, 15:27 OGLĄDANIE ZAPACHÓW ???????????? no- dooooobre !! Gość portalu: monia76 napisał(a): > > ogladalas zapachy heleny rubinstein z serii spa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: wody toaletowe IP: *.ale-czat.com.pl 01.08.03, 18:19 uwielbiam zapach Green Tea Arden, nie uważam,zeby był nietrwały... inny świeży zapach (choć nie tak lekki) to Aqua di Gio (Armani) natomiast dużo tańsze zapachy z lekkich owocowych to np.Pret-a Porter, albo nowy zapach Oriflame z serii Aromacare- Energising Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (*_*) Re: wody toaletowe IP: 195.245.226.* 01.08.03, 18:28 Zgadzam się, Pret-a-Porter miodzio. Dla mnie Green Tea tez jest troche nietrwaly, ale to moze zalezy od skory. Polecam Les Belles Niny Ricci, szczegolnie zielone :) Odpowiedz Link Zgłoś
corsa.c Re: wody toaletowe 01.08.03, 18:57 Polecam Calvin'a Kleina "One"...lub po prostu biala Pume :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania :o) Re: wody toaletowe IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 02.08.03, 15:00 Issey Miyaken to zapacz "niczego" moj brat opisal je tak: to tak jakby aniol przechodzil obok i oczyszczal powietrze niebem.! sa super! on ma kilka perfum te sa w wysokim jasnym flakoniku Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: wody toaletowe 03.08.03, 20:57 Gość portalu: hania :o) napisał(a): > Issey Miyaken to zapacz "niczego" moj brat opisal je tak: to tak jakby aniol > przechodzil obok i oczyszczal powietrze niebem.! > sa super! on ma kilka perfum te sa w wysokim jasnym flakoniku mowisz pewnie o 'l eau d issey' i zgadzam sie z toba tym razem [w przeciwienstwie do prezentu w formie dyskietek;)] w 100%. to moje ukochane perfumy. uzywam ich bez wzgledu na pore roku:) wlasnie zamowilam kolejny flakonik, bo koncze hugo boss 'deep red'. zapach tez niczego sobie, jednak na mnie okazal sie strasznie nietrwaly:/ pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania :o) Re: wody toaletowe IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 04.08.03, 10:50 > mowisz pewnie o 'l eau d issey' i zgadzam sie z toba tym razem [w > przeciwienstwie do prezentu w formie dyskietek;)] w 100%. to moje ukochane > perfumy. uzywam ich bez wzgledu na pore roku:) sa dwa rozne zapachy w wysokich flakonikach jeden ten o ktorym mowisz i nowy letni zapach bardzo podobny do swojego poprzednika co do dyskietek to jest to niesamowicie znane na zachodzie zeby kumplom wysylac dyskietki na urodziny. Tu raczej nie chodzilo o kumpla (o czym nie bylo wiadome) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (*_*) Re: wody toaletowe IP: 195.245.226.* 04.08.03, 11:52 Sprawdzalam Issey'a i rzeczywiscie bardzo przyjemny, na poczatku troche dziwny, ale przepieknie rozkwita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: wody toaletowe IP: 195.245.213.* 02.08.03, 18:19 Pleasures. Milion razy Pleasures. Odpowiedz Link Zgłoś
luna31 Re: wody toaletowe 03.08.03, 20:48 Polecam wspaniałą wodę ,, Not for Everybody" Bruno Banani- troche orientalna i bardzo trwała, a z lżejszych na lato,, tommy Girl"- summer cologne, w fajnej czerwonej butelce. Zresztą nazwa wskazuje,że woda jest wybitnie letnia. Odpowiedz Link Zgłoś