vogel21 13.12.06, 22:31 Myslales,ze mimo swinstw ktore mi robiles, ja bede z Toba. Teraz jest ci glupio i nie mozesz sie z tym pogodzic ze juz cie nie chce.Zastanow sie nad swoim postepowaniem i nie pisz wiecej dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiaistanbul Re: tlumaczonko 13.12.06, 22:35 Yanlış davranışların bana karşı olduğu halde seninle olacağım diye düşünüyordun.Şimdi kötü hissediyorsun ve sana kabullenmek zor geliyor seninle olmayı istemiyorum diye .Kendi davranışın üzerinde biraz düşün ve bir daha yazma . Odpowiedz Link Zgłoś
vogel21 Re: tlumaczonko jesczce jedno 13.12.06, 22:51 dzieki Basiu. mam jesczce 2 zd . Nie rozumiem po co spowokowales klotnie co sie skonczylo taka ostra wymiana zdan.Nie potrafisz sie nawet z klasa rozstac. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
basiaistanbul Re: tlumaczonko jesczce jedno 13.12.06, 22:54 Kavgayı neden yaptın anlamıyorum,kışkırtmaya gerek yoktu,bu kadar yersiz kelimelere gerek yoktu.Seviyeli bir şekilde ayrılmayı bile bilemiyorsun. Odpowiedz Link Zgłoś