Gość: kama21 IP: *.ncr.com 02.08.03, 14:56 Mam prosbe... czy ktos moglby mi polecic, dobry puder w kamieniu... wydaje mi sie ze taki jest najlepszy na pogode ktora teraz mamy! :) Z gory dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hania :o) Re: puder w kamieniu IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 02.08.03, 15:01 cliniqe albo origins chwale sobie bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama21 Re: puder w kamieniu IP: *.ncr.com 02.08.03, 15:07 dziekuje!! a moze wyprobowalas cos z: Max Factor lub L'oreal? a moze Bourjois? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania :o) Re: puder w kamieniu IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 02.08.03, 15:12 mialam max'a i l'oreal tylko pare lat temu - nie bylam tak zadowolona - czulam sie jak oblepiona. moze teraz zmienili asortyment. proponowalabym pojsc do dobrej perfumerii zeby mozna bylo naprawde wyprobowac i porostu sie pomaluj - tego nie moga ci zabronic. wytlumacz ze masz alergie po byle czym wiec prubujesz co super. powodzenia origins jest jednym z najnaturalniejszych produktow ktorewygladaja super. Origins uzylam do slubu - trzymal sie super! nawet fotograf sie zdziwil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama 21 Re: puder w kamieniu IP: *.ncr.com 02.08.03, 15:17 Ale, mowiac szczerze nie slyszlam o tej firmie... Orginis, hmm naprawde nic mi nie swita w glowie... jestem z warszawy, nie wiesz gdzie moge dostac kosmetyki tej firmy i jak wyglada to cenowo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania :o) Re: puder w kamieniu IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 02.08.03, 15:24 sprawdzilam na ich stronie www.origins.com/locate/index.html ale polski nie bylo w niemczech zatrzesienie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania :o) Re: puder w kamieniu IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 02.08.03, 15:27 moze jeszcze elisabeth arden albo helena rubunstein powinny tez byc niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama 21 Re: puder w kamieniu IP: *.ncr.com 02.08.03, 15:33 Serdecznie dziekuje Tobie za pomoc... we wtorek czeka mnie poszukiwanie czegos odpowiedniego.. cos mi sie zdaje ze sie na wybieram, bo przyznam, ze ciezko mi sie robi zakupy - jestem strasznie niezdecydowana osobka.. ale pojade do GC i cos tma kupie... :) Dzieki jeszcze raz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: puder w kamieniu IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 02.08.03, 16:08 to zupelnie tak jak ja kosmetykow mam niewiela ale jak dlugo je dobieralam! Rany ale sie naszukalam - znam ten bol1 powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: puder w kamieniu 02.08.03, 21:49 hello! A ja w ogóle nie lubię pudrów w kamieniu... wolę takie płynne i kremowe, ale t w tym roku pod wplywem upałów twarz mi szaleje, no i postanowiłam sobie kupić coś lekkiego i mocno matujacego zarazem. Zakupiłam matujący pudrowy kompakt Shiseido z linii Pureness - bardzo polecam, nadaje się nie tylko dla tłustej skóry, ładnie matuje a nie wysusza przy tym co dla mnie ważne! No i ma wysoki filtr słoneczny. Cena ok 110 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szined Re: puder w kamieniu IP: *.tkdami.net 02.08.03, 22:31 ja już od kilku lat używam max factora i nie zamieniałabym go na inny:) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: puder w kamieniu 03.08.03, 16:15 wlasnie kupilam luminizing powder shiseido - taki trzykolorowy. mozna go mieszac pedzlem albo modelowac twarz okreslonymi kolorami. jak na razie stosuje tylko te pierwsza metode, za duzo zachodu z ta druga:> puder jest lekki, troszke rozswietla, ale w sposob nie budzacy skojarzen ze spocona twarza. ma nawet lekki zapach. przedtem uzywalam revlona, tez byl ok. a jeszcze przedtem - yardleya, teraz sprzedawanego za jakies grosze pod nazwa lentheric. to byl moj pierwszy puder i bardzo go lubilam. xx. Odpowiedz Link Zgłoś