Gość: Portret IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 20:22 Jak juz jednak wystartujesz na prezydenta Szczecina i Zaręba sobie odpuści, to może chciałbyś sensownych ludzi do współpracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikser Re: Do A. Litwińskiego IP: *.iscnet.pl 11.03.04, 23:34 Człowieku o tysiącu ników i założycielu setek wątków, nie masz jakichkolwiek kwalifikacji moralnych. Na tym forum obrażasz wielu i wielu się podlizujesz. Tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
vojciech Re: Do A. Litwińskiego 12.03.04, 23:17 Gość portalu: mikser napisał(a): > Człowieku o tysiącu ników i założycielu setek wątków Skąd to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikser Re: Do A. Litwińskiego IP: *.iscnet.pl 12.03.04, 23:47 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl obserwuję Odpowiedz Link Zgłoś
vojciech Re: Do A. Litwińskiego 13.03.04, 11:12 Może Cię oświecę. W Polsce bez mała połowa ludzi ma dostęp do internetu za pośrednictwem naszego ukochanego operatora TP S.A. I to właśnie ich IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Do A. Litwińskiego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 00:31 Ja też mam taki IP :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikser Re: Do A. Litwińskiego IP: *.iscnet.pl 13.03.04, 00:50 jest taki jeden typ, który do południa ma jeden IP, a popołudniu inny. Charakterzyzuje się tym, co napisałem powyżej. Poznaję go po języku, którego używa. Może również chodzi o zapach. Tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Do A. Litwińskiego IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 11:12 daj se spokój z prezydenturą. Z tego mogą cię rozliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś