umaa 05.08.03, 21:25 jaki meski zapach lubicie? chodzi mi o cos orginalnego, moze cos z nowosci, a moze jakies serie limitowane? zaznaczam ze ma to byc prezent dla mlodego mezczyzny z gory dziekuje za porady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angel_dust Re: jaki meski zapach? 06.08.03, 07:39 Dla młodego mężczyzny poleciłabym świeżą 212 Carolina Hererra oraz nowy zapach CK "Truth" lub też "L'eau par Kenzo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: jaki meski zapach? IP: korbank:* / 10.0.0.* 06.08.03, 11:04 XS Paco Rabane, a tak w ogóle to jest tego tyle, ze lepiej idz do perfumerii i sprawdz organoleptycznie sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jaki meski zapach? IP: *.chello.pl 06.08.03, 11:22 umaa napisała: > jaki meski zapach lubicie? > Gucci Rush dla mezczyzn!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: jaki meski zapach? IP: *.kprm.gov.pl 06.08.03, 11:36 Młodzi faceci bardzo lubią Aqua di Gio Men Armaniego. Nie ma co młodego chłopaka psikać jakimś piżmem. Popsika się piżmem po czterdziestce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jaki meski zapach? IP: *.chello.pl 06.08.03, 11:45 Gość portalu: kiwi napisał(a): > Młodzi faceci bardzo lubią Aqua di Gio Men Armaniego. Nie ma co młodego > chłopaka psikać jakimś piżmem. Popsika się piżmem po czterdziestce :)) Czy ja wiem... To zalezy od gustu:P! Ja majac 18 lat pryskalam sie organza i nikt mi nigy nie wytknal, ze to nie zapach dla mnie! Przeciwnie, wielu sie podobalo;)! Gucci Rush to mocny zapach, ale typowo meski no i oryginalny. Mysle, ze taki neutralny i bardzo sexi to zapach JAZZ! Odpowiedz Link Zgłoś
xbubu Re: jaki meski zapach? 06.08.03, 12:26 > Gucci Rush dla mezczyzn!!!!!!!! trzeba być babą, żeby wydać 100 lub 200 zeta na jekieś perfumy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jaki meski zapach? IP: *.chello.pl 06.08.03, 12:32 xbubu napisał: > > trzeba być babą, żeby wydać 100 lub 200 zeta na jekieś > perfumy ;-) Sknera;P! Odpowiedz Link Zgłoś
xbubu Re: jaki meski zapach? 06.08.03, 12:57 > Sknera;P! powiedzmy, ze wolałbym wydać na coś innego :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: jaki meski zapach? IP: *.kprm.gov.pl 06.08.03, 13:59 Na przykład na 100 browarów bez kaucji ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercuria Re: jaki meski zapach? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.03, 14:58 Xerus Rouge Givenchy, piękny zapach, bardzo oryginalny i bardzo rzadko spotykany na kimś, więc obdarowany pan nie bedzie pachniał jak pół kina ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
xbubu Re: jaki meski zapach? 06.08.03, 17:12 > Na przykład na 100 browarów bez kaucji ;) niektóre kobiety znają się na mężczyznach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl Adidas IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 17:41 NAJNOWSZY ADIDAS URBAN SPICE (BRĄZOWA NAKLEJKA). COOL! KUPIŁAM CHŁOPAKOWI NA OSIEMNASTKE. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: jaki meski zapach? 06.08.03, 18:14 jeszcze Zanzibar Van Cleef and Arpels, o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jaki meski zapach? IP: *.euv 06.08.03, 18:27 Fahrenheit Ch.Dior- cudowny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gothan Re: jaki meski zapach? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.03, 20:32 FAHRENHEIT !!!!!!!!!!!! boski zapach boskich mężczyzn ;))) *Chrome Azzaro *adidas dynamic *Christopher Columbus wzapach w ogóle jest najważniejszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jaki meski zapach? IP: *.chello.pl 06.08.03, 21:41 a ja uwielbiam na moim misiu zapach J.P Gaultiera(baaardzo trwały), Dunhilla,Chrome`a i niestety niedostępne w Polsce Swiss Army(dla mnie bomba sama się nim psikałam tak mi się podobał)i Time Bomb,wogóle dużo bardziej podobają mi się niektóre męskiej zapachy niż ich damskie odpowiedniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: jaki meski zapach? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 21:33 właśnie ! dzięki fahrenheitowi zakochałam się szaleńczo w pewnym pięknym słonku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: jaki meski zapach? IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 06.08.03, 21:53 1. givenchy pour homme 2. 3.bulgari pour homme 4. 5. egoisten od chanel 6. gucci rush 7. 8. 9.armani mania 10.number one hugo boss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: jaki meski zapach? IP: 212.160.152.* 07.08.03, 08:59 ulubiony mój i mojego męża: 1.DUNHILL EDITION potem: 2. DOLCE&GABBANA Classic 3. CHRISTIAN DIOR Fahrenheit 4. LAURA BIAGOTTI Roma Uomo 5. CACHAREL Nemo Odpowiedz Link Zgłoś