Gość: maximee IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 11:06 czy mozecie mi powiedziec, gdzie w Poznaniu znajde perfumerie z szerokim asortymentem produktow?Chodzi mi glownie o kosmetyki kolorowe, z gory dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marghot Re: perfumerie w Poznaniu IP: 62.148.83.* 07.08.03, 11:14 Gość portalu: maximee napisał(a): > czy mozecie mi powiedziec, gdzie w Poznaniu znajde perfumerie z szerokim > asortymentem produktow?Chodzi mi glownie o kosmetyki kolorowe, z gory > dziekuje:) Chyba najszerszy asortyment oferuja Sephory w obu Auchan, Swadzim i Komorniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: perfumerie w Poznaniu IP: *.almainternet.pl 07.08.03, 13:44 A ja najczęściej kupuję w Incognito i zawsze wszystko co chcę - dostaję (znaczy kupuję) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allal Re: perfumerie w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 19:57 Gość portalu: Monka napisał(a): > A ja najczęściej kupuję w Incognito i zawsze wszystko co chcę - dostaję (znaczy > > kupuję) :)) a gdzie dokladnie jest ta perfumeria incognito? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: perfumerie w Poznaniu IP: *.visp.energis.pl 20.08.03, 23:51 Jest ich kilka. Na 27 Grudnia ( miła obsługa),także na Fredry. Warto także zajrzeć do Ina Center ( choć ostatnio nie dają próbek :-)).W centrum jest takze perfumeria na Św. marcinie - obok Terranovy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: perfumerie w Poznaniu IP: *.almainternet.pl 21.08.03, 07:47 Incognito. Ja zaopatruję się na Fredry :)) mniej tam ekspedientek, w związku z czym łatwiej zapamiętać klientkę. Przyznam, że często mnie tam panie zaskakują pytajac czy mi służy to czy tamto kupione przy okazji ostatniej wizyty :)) nie oszczędzają na próbkach :) M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allal Re: perfumerie w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 12:02 hm, dziekuje za odpowiedz, musze sie wybrac do tego poznania bo w sumie mam blisko :) a w tym incognito sa rowniez oryginalne markowe perfumy, tak jak w sephorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: perfumerie w Poznaniu IP: *.almainternet.pl 22.08.03, 06:56 w Incognito są TYLKO oryginalne perfumy i kosmetyki z najwższych półek. Tam nie ma obawy, że trafi Ci się podróbka. Powodzenia w zakupach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allal Re: perfumerie w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 15:36 a dziekuje, za kilka dni pewine pobuszuje w incognito i na pewno powodzenie w zakupach sie przyda hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś