Dodaj do ulubionych

perfumerie w Poznaniu

IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 11:06
czy mozecie mi powiedziec, gdzie w Poznaniu znajde perfumerie z szerokim
asortymentem produktow?Chodzi mi glownie o kosmetyki kolorowe, z gory
dziekuje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Marghot Re: perfumerie w Poznaniu IP: 62.148.83.* 07.08.03, 11:14
      Gość portalu: maximee napisał(a):

> czy mozecie mi powiedziec, gdzie w Poznaniu znajde perfumerie z szerokim
      > asortymentem produktow?Chodzi mi glownie o kosmetyki kolorowe, z gory
      > dziekuje:)

Chyba najszerszy asortyment oferuja Sephory w obu Auchan, Swadzim i Komorniki.
    • Gość: Monka Re: perfumerie w Poznaniu IP: *.almainternet.pl 07.08.03, 13:44
      A ja najczęściej kupuję w Incognito i zawsze wszystko co chcę - dostaję (znaczy
      kupuję) :))
      • Gość: allal Re: perfumerie w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 19:57
        Gość portalu: Monka napisał(a):

> A ja najczęściej kupuję w Incognito i zawsze wszystko co chcę - dostaję
        (znaczy
        >
        > kupuję) :))

a gdzie dokladnie jest ta perfumeria incognito?
        • Gość: aaa Re: perfumerie w Poznaniu IP: *.visp.energis.pl 20.08.03, 23:51
          Jest ich kilka. Na 27 Grudnia ( miła obsługa),także na Fredry. Warto także
          zajrzeć do Ina Center ( choć ostatnio nie dają próbek :-)).W centrum jest takze
          perfumeria na Św. marcinie - obok Terranovy.
          • Gość: Monka Re: perfumerie w Poznaniu IP: *.almainternet.pl 21.08.03, 07:47
            Incognito. Ja zaopatruję się na Fredry :)) mniej tam ekspedientek, w związku z
            czym łatwiej zapamiętać klientkę. Przyznam, że często mnie tam panie zaskakują
            pytajac czy mi służy to czy tamto kupione przy okazji ostatniej wizyty :)) nie
            oszczędzają na próbkach :)
            M
            • Gość: allal Re: perfumerie w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 12:02
              hm, dziekuje za odpowiedz, musze sie wybrac do tego poznania bo w sumie mam
              blisko :)
              a w tym incognito sa rowniez oryginalne markowe perfumy, tak jak w sephorze?
              • Gość: Monka Re: perfumerie w Poznaniu IP: *.almainternet.pl 22.08.03, 06:56
                w Incognito są TYLKO oryginalne perfumy i kosmetyki z najwższych półek. Tam nie
                ma obawy, że trafi Ci się podróbka. Powodzenia w zakupach :))
                • Gość: allal Re: perfumerie w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 15:36
                  a dziekuje, za kilka dni pewine pobuszuje w incognito i na pewno powodzenie w
                  zakupach sie przyda hehe :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka