asiulka81 16.06.06, 12:20 Jestescie ZA czy PRZECIW (oczywiscie chodzi tylko o korygowanie estetyczne z tzw proznosci)? Ja jestem ZA! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snegnat Re: Operacje plastyczne 16.06.06, 12:24 > Jestescie ZA czy PRZECIW (oczywiscie chodzi tylko o korygowanie estetyczne z > tzw proznosci)? > > Ja jestem ZA! :) Jestem ZA jeżeli jest to rekonstrukcja po jakimś wypadku. A jeżeli jest to tylko taki kaprys to jestem PRZECIW. Naturalne jest lepsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Dylemat mialem tylko przez chwile 16.06.06, 13:12 przypomnialem sobie pania z warzywniaka, i takze jestem ZA. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonek11 Re: Operacje plastyczne 16.06.06, 13:20 jak zrobicie dla mnie zrzutkę na małe odsysanko albo lifting to wam powiem czy warto było..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Najpierw sie sprawdz w roli kobiety! 16.06.06, 13:21 i znajdz sobie fagasa ktory Ci to fundnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonek11 Re: Najpierw sie sprawdz w roli kobiety! 16.06.06, 13:24 jakoś z tym trudno Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Najpierw sie sprawdz w roli kobiety! 16.06.06, 13:44 Tylko nie sadz, ze zarobienie przez faceta miliona baksow jest latwiejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 heheje 16.06.06, 13:46 poza tym w dziejszych czasach jak koles ma kase to sam sobie fundnie operacyjke, a babie powie zeby sama na siebie zarobila bo rownouprawnienie jeste :D Odpowiedz Link Zgłoś
bleman A jak! ;-) sprawiedliwosc musi byc! ;-) 16.06.06, 13:47 Ale jesli facet jest esteta to moze zafundowac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 hihi 16.06.06, 13:49 bleman napisał: > Ale jesli facet jest esteta to moze zafundowac ;-) a gdzie takiego mozna znalezc? posiadam ogromniasta liczbe zyczen :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: hihi 16.06.06, 13:50 > a gdzie takiego mozna znalezc? posiadam ogromniasta liczbe zyczen :) wiesz, ale tez wazne zeby taki mial kase ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: hihi 16.06.06, 13:52 bleman napisał: > > a gdzie takiego mozna znalezc? posiadam ogromniasta liczbe zyczen :) > > wiesz, ale tez wazne zeby taki mial kase ;-) no tak, tak. tylko skad takiego z kasa wytrzasnac? wiesz moze? jesli tak koniecznie daj namiary :D Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: hihi 16.06.06, 13:53 > no tak, tak. tylko skad takiego z kasa wytrzasnac? wiesz moze? jesli tak > koniecznie daj namiary :D Wiem ze Kulczykowie sie rozwiedli ;-) Ja mam zamiar Kulczykowej CV wyslac ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: hihi 16.06.06, 13:57 wiem ze sie rozwiedli ale nie sadze zeby Jan mnie chcial :((( Kulczyk jest przystojnym starszym facetem i pewnie ma tlum wielbicielek. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: hihi 16.06.06, 13:58 > wiem ze sie rozwiedli ale nie sadze zeby Jan mnie chcial :((( Eee, tam ;-) napewno by chcial. ;-) > Kulczyk jest przystojnym starszym facetem i pewnie ma tlum wielbicielek. Wlasnie jestem ciekawy czy rzeczywiscie ma tlumy wielbicielek ;-) Wiesz moze co bylo przyczyna rozwodu ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: hihi 16.06.06, 14:03 bleman napisał: > Wlasnie jestem ciekawy czy rzeczywiscie ma tlumy wielbicielek ;-) na pewno ma. przeciez wyglada bardzo dobrze. jest zadbany, swietnie sie ubiera i ma kase. > Wiesz moze co bylo przyczyna rozwodu ? ;-) nie mam pojecia. wiem tylko ze rozwod przeprowadzono w Anglii. i ze teraz wiekszosc majatku nalezy do Grazyny. moim zdaniem ten rozwod to moze byc jedna wielka sciema. wygladali na zgodna pare. poza tym Grazyna byla mu bardzo oddana. w czasie ostatniej afery z udzialem Jana bronila go jak lwica. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: hihi 16.06.06, 14:05 > na pewno ma. przeciez wyglada bardzo dobrze. jest zadbany, swietnie sie ubiera > i ma kase. Hmmm ja nie wiem czy on wyglada dobrze, nie znam kobiecych gustow.. > nie mam pojecia. wiem tylko ze rozwod przeprowadzono w Anglii. i ze teraz > wiekszosc majatku nalezy do Grazyny. > > moim zdaniem ten rozwod to moze byc jedna wielka sciema. wygladali na zgodna > pare. poza tym Grazyna byla mu bardzo oddana. w czasie ostatniej afery z > udzialem Jana bronila go jak lwica. Tylko czemu miala by sluzyc ta sciema ? Czyzby kulczyk maczal palce w czyms przez co teraz moglby czesc majatku stracic ? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: hihi 16.06.06, 14:08 bleman napisał: > Czyzby kulczyk maczal palce w czyms przez co teraz moglby czesc majatku stracic ? hmmmm mysle ze to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: hihi 16.06.06, 14:10 > hmmmm mysle ze to mozliwe. tylko co to moglo byc i kiedy wyjdzie na jaw :] Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: hihi 16.06.06, 13:51 Poza tym, z tego co pamietam twoje poprzednie zdjecie(to w satynowej poscieli) to raczej operacji nie potrzebujesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: hihi 16.06.06, 13:55 potrzebuje! mam mala blizne na lokciu, szramke na na rece, blizne na lewym kolanie, ranke po szyciu na palcu i jeszcze kilka innych ulomnosci. a niedlugo przyjda zmarszczki i trzeba bedzie sobie botox wstrzykiwac i cycki podniesc... ech... ciezkie jest zycie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: hihi 16.06.06, 13:56 > potrzebuje! mam mala blizne na lokciu, szramke na na rece, blizne na lewym > kolanie, ranke po szyciu na palcu i jeszcze kilka innych ulomnosci. a niedlugo > przyjda zmarszczki i trzeba bedzie sobie botox wstrzykiwac i cycki podniesc... > ech... ciezkie jest zycie kobiety. och...straszne. Szpetna jestes ! ;-) tyle blizn...co ty robilas ? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: hihi 16.06.06, 13:59 bleman napisał: > och...straszne. > Szpetna jestes ! ;-) tyle blizn...co ty robilas ? ;-)) jako dziecko bylam bardzo ruchliwa i rodzice nie dawali rady mnie upilnowac :))) bywalo ze lazilam po drzewach :))) lobuz byl ze mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: hihi 16.06.06, 14:01 > jako dziecko bylam bardzo ruchliwa i rodzice nie dawali rady mnie > upilnowac :))) bywalo ze lazilam po drzewach :))) lobuz byl ze mnie :) hehe ;-) Lazenie po drzewach to nic! Probowalas jezdzic na rowerze np. po dachu garazu itd ? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: hihi 16.06.06, 14:05 bleman napisał: > hehe ;-) > Lazenie po drzewach to nic! > Probowalas jezdzic na rowerze np. po dachu garazu itd ? ;-)))) nie i chyba dobrze z enie probowalam bo pewnie bylabym teraz zdeformowana maszkara :) w moim przypadku zawsze wszelkie akcje konczyly sie obrazeniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: hihi 16.06.06, 14:06 > nie i chyba dobrze z enie probowalam bo pewnie bylabym teraz zdeformowana > maszkara :) Aaa, rzeczywiscie, to dobrze ze nie probowalas :) > w moim przypadku zawsze wszelkie akcje konczyly sie obrazeniami :) Znaczy sie oferma jestes :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: hihi 16.06.06, 14:07 bleman napisał: > Znaczy sie oferma jestes :P czasami :) Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: hihi 16.06.06, 15:01 co tam lazenie po dachach albo jezdzenie po dachu garazu! ze mna rodzina rady nie dawala. moim ulubionym zajeciem bylo wybijanie ceglami szyb w oknach. zreszta, co ja bede opowiadac. grozil mi poprawczak. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: heheje 16.06.06, 13:58 Jak pewnie wiesz MajkelDzekson woli malpy, dzieci i wesole miasteczko. A inni zarobieni po co maja sie operowac? Wystarczy ze sa kasiasci. W wypasionych mercach obok starego, lysego, grubego kierowcy zawsze siedzi fajna foka mlodsza od jego corki ;). Odpowiedz Link Zgłoś
iwonek11 Re: Najpierw sie sprawdz w roli kobiety! 16.06.06, 13:47 wcale nie mówię "mam dziś dobry dzień" Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Operacje plastyczne 16.06.06, 13:23 nie mam nic przeciw jesli to nie jest to wycinanie zeber... wycinanie zeber to juz przesada a jak wogole to ja mam kulfona..i moze bym sobie operacje zrobila..ale na peawno nie na mojego jedynego w swoim rodzaju nasa w ksztalcie znaku zapytania;] usta mam malutkie w stosunku do szerokosci kosci szczenki dolnej..moze to odchudzac sie wole wlasnorecznie bo wieksza przyjemnosc.... moze na strosc usunela bym zmarszczki..ale tak zeby nikt nie widzial..nie chwila bym sie tym Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Za, dlaczgo nie, jak kogos stac i zdaje sobie 16.06.06, 13:28 sprwawe z ewentualnych powiklan. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 jestem za ale w rozsadnych ilosciach te operacje 16.06.06, 13:37 nie ktorym jest to potrzebne jak widac po programch w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: jestem za 16.06.06, 14:11 i za jakiśczas na pewno poddam sie małym korektom. z prózności i chęci zatrzymania obecnej urody. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 wlasnie sobie czytam o operacjach plast 17.06.06, 20:11 na www.beautywpolsce.com/portal/index.php i wiecie ze dosc czesto zdarzaja sie komplikacje i czasami trzeba zkilka razy poprawiac aby uzyskac idealny efekt. hmmm. ech ilez to trzeba sie nacierpiec zeby stac sie piekna :((( Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: wlasnie sobie czytam o operacjach plast 17.06.06, 20:12 > i wiecie ze dosc czesto zdarzaja sie komplikacje i czasami trzeba zkilka razy > poprawiac aby uzyskac idealny efekt. hmmm. ech ilez to trzeba sie nacierpiec > zeby stac sie piekna :((( A wiesz, ze czasem zdażają się takie komplikacje, które nieodwracalnie szpecą człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: wlasnie sobie czytam o operacjach plast 17.06.06, 20:26 snegnat napisał: > > i wiecie ze dosc czesto zdarzaja sie komplikacje i czasami trzeba zkilka > razy > > poprawiac aby uzyskac idealny efekt. hmmm. ech ilez to trzeba sie nacierp > iec > > zeby stac sie piekna :((( > > A wiesz, ze czasem zdażają się takie komplikacje, które nieodwracalnie szpecą > człowieka? z Hanna Baukuła chyba tak bylo. tera zkobieta ma dosc szpetna twarz, a byla niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: wlasnie sobie czytam o operacjach plast 17.06.06, 22:00 > z Hanna Baukuła chyba tak bylo. tera zkobieta ma dosc szpetna twarz, a byla > niczego sobie. Widziałem kiedyś w TV kobiete, która chciała dokonać jakiś poprawek ze swoją twarzą. Podczas operacji chirurg przeciął jej nerw twarzowy. Teraz ma sparaliżowaną jedną połowę twarzy. Sporo jest przypadków, w których coś poszło nie tak podczas operacji. Dlatego jestem ich przeciwnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Ano trzeba sie nacierpiec 17.06.06, 20:12 ale niektorzy maja urode "od urodzenia" i nie musza cierpiec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś