diamencik777 28.12.07, 18:34 co o nich sądzicie? reklamowane jako naturalne i raczej niezbyt drogie, czy skuteczne i czy polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamusia_karina Re: kosmetyki Farmona 28.12.07, 18:40 z tego co wiem Farmona ma tylko kosmetyki do włosów,szampony,odzywki,serum do włosów.Czy jakies inne ??? Odpowiedz Link Zgłoś
diamencik777 Re: kosmetyki Farmona 28.12.07, 18:49 ma nie tylko do wlosów, wejdź na www.farmona.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cezary.malgorzata Re: kosmetyki Farmona 28.12.07, 19:48 Mogę Ci polecić Farmonę z czystym sumieniem. Używane w mojej rodzinie były : www.farmona.pl/pl/nivelazione.html - kremy do stóp, dezodorant do butów (odświeża chyba każde buty) www.farmona.pl/pl/spa.html - bossski mus do ciała, www.farmona.pl/pl/spamiod.html - oprócz świecy i płynu do kąpieli (mam prysznic) www.farmona.pl/pl/fitoendorfiny.html - piękne letnie jak dla mnie zapachy, bardzo przyjemne w użyciu www.farmona.pl/pl/radicalwlosy.html - używałam szampon, dla mnie włosy za bardzo po nim "chrzęściły" w dotyku, ale działał łagodnie na skórę głowy, obecnie stosuje szampon ziołowy na bazie mydlnicy lekarskiej zamiast szkodliwych detergentów z Fitomedu (też polskie i niedrogie, z dużą ilością różnych ziółek - polecam !) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: kosmetyki Farmona 28.12.07, 19:51 Wklejam moją wypowiedź z innego wątku :) Mam olejek do kąpieli mango & brzoskwinia i jest beznadziejny - po wlaniu do wody traci zapach :D, zero piany nie mówiąc już o nawilżeniu. No i nastroju taki bubel na pewno nie poprawi. Straszny badziew! Odpowiedz Link Zgłoś