zaneczka 09.01.08, 20:28 Stojac w kolejce niechcacy podsluchalam rozmowe dwoch babeczek zachwalajacych samoopalacz loreala (na moj gust wygladaly calkiem niezle w tym wychwalanym specyfiku) Tylko no wlasnie-o ktorym mowily? Help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shellerka Re: podsluchane-samoopalacz loreala-ale ktory??? 10.01.08, 09:00 w ciąży z uwagi na to że nie wolno się wtedy wylegiwać na solarium a ja uwielbiam byc opalona, probowalam wszystkiego co dostępne na rynku z samoopalaczy i też mogę ci polecić loreala. Ten w żelu. Nie śmierdzi, opala równo i co najważniejsze ma lekko brązowy kolor od razu, więc widać jak nakładasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: podsluchane-samoopalacz loreala-ale ktory??? 10.01.08, 09:33 raz się posmarowałam potem wyglądałam fatalnie więc ci nie powiem sama popróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
aga13133 Re: podsluchane-samoopalacz loreala-ale ktory??? 10.01.08, 12:57 Po Lorealu w żelu miałam straszne smugi- dobrze, że na nogach i był lepki po nałożeniu. Za to chwalę sobie Ambre Solaire w sprayu- jest na allegro (brązowa buteleczka, koszt ok 23zł). Żadnych smug, ładny kolor i wchłania się dobrze- też już sporo wypróbowałam... Odpowiedz Link Zgłoś