Dodaj do ulubionych

dobre samoopalacze i balsamy

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.03, 11:21
czy znacie jakiś naprawdę dobry i niedrogi samoopalacz , po którym skóra ma
ładny złocisty odcień?
co myślicie o brązujących balsamach?

Obserwuj wątek
    • ariel23 Re: dobre samoopalacze i balsamy 13.08.03, 11:24
      Ja wczoraj kupilam balsam brazujacy (chyba Kolastyny- na 99%). I kupilam go dla
      zapachu glownie (pachnie kokosem :). Na razie jeszcze nie mam zadnych efetkow
      dzialania, bo za krotko go stosuje.
      DLuzej uzywan natomiast kem do twarzy Ziaji, z serii Sopot, tez brazujacy i nic
      ne widac :(
      • Gość: monias1 Re: dobre samoopalacze i balsamy IP: 217.97.133.* 13.08.03, 13:29
        Polecam samoopalacz Vichy. Ostatnio kupilam Guinot-a ale jeszcze nie
        wyprobowalam.
      • Gość: lara Re: dobre samoopalacze i balsamy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.03, 15:58
        bardzo dziękuję wam za pomoc, zaraz idę na zakupy i od razu biorę się do
        testowania
        pozdrawiam! :)
    • Gość: J. Re: dobre samoopalacze i balsamy IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.08.03, 13:48
      ja stosuje od czasu do czasu tanioche "ZIAJA", cztery pory roku, moze byc.

wczesniej raz mialam "TANITE" (chyba taka nazwa) i ze niby wlosy wolniej
      odrastaja po depilacji ;)))))))))

samoopalacza jeszcze nie stosowalam, na pewno jest mocniejszy ale na razie
      uzywam balsam brazujacy.

• Gość: tarka Re: dobre samoopalacze i balsamy IP: *.chello.pl 13.08.03, 14:10
        polecam balsam i krem brazujacy Ziaji... dla mnie rewelacja, a do tego niska
        cena.. efekt zobaczylam po 3 godzinach (mam bardzo jasna cere, a po tym kremie
        moja skora wyglada rewelacyjnie. jest delikatnie zbrazowiona i posiada ladny
        koloryt)
        z samoopalaczy stosowalam kilka, az wreszcie znalazlam ten idealny, po ktorym
        nie wyskakuja mi plamy na nogach.. do tego jest rowniez niedrogi, firmy
        Kolastyna w spray'u (wczesniej smaruje cialo jakims innm balsamem)..
        odradzam jednak samoopalacz Avon'u.. przynajmniej ja po jego zastosowaniu
        wygladalam koszmarnie
        • Gość: jaaaaaa Re: dobre samoopalacze i balsamy IP: *.torun.mm.pl 13.08.03, 20:44
          Gość portalu: tarka napisał(a):

> odradzam jednak samoopalacz Avon'u.. przynajmniej ja po jego zastosowaniu
          wygladalam koszmarnie
          jezeli chodzi o ten samoopalacz to kwstia karnacji , ja mam jasną karncję i
          używam tzw. light medium ..jest znakomity moim zdaniem ..skóra nie jest
          pomarańczowa tylko naprawde złota .. nie wiem co to zacieki lub jakieś
          nierównosci kolorycie ...Sprwdziłam też Vichy również świetny -ale ten nie na
          moją kieszeń
    • Gość: kiki Re: dobre samoopalacze i balsamy IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 21:10
      ja polecam balsam KOLASTYNY ze świecącymi drobinkami,ładnie wygląda skóra na
      słońcu ,a dotego jak pchnie...mm i lekko brązuje.Wcześniej używałam
      samoopalacza z NIVEA,jest delikatny i rezultaty widać po 3 użyciu.oceniam go na
      4+.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka