Gość: lara IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.03, 11:21 czy znacie jakiś naprawdę dobry i niedrogi samoopalacz , po którym skóra ma ładny złocisty odcień? co myślicie o brązujących balsamach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariel23 Re: dobre samoopalacze i balsamy 13.08.03, 11:24 Ja wczoraj kupilam balsam brazujacy (chyba Kolastyny- na 99%). I kupilam go dla zapachu glownie (pachnie kokosem :). Na razie jeszcze nie mam zadnych efetkow dzialania, bo za krotko go stosuje. DLuzej uzywan natomiast kem do twarzy Ziaji, z serii Sopot, tez brazujacy i nic ne widac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: dobre samoopalacze i balsamy IP: 217.97.133.* 13.08.03, 13:29 Polecam samoopalacz Vichy. Ostatnio kupilam Guinot-a ale jeszcze nie wyprobowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lara Re: dobre samoopalacze i balsamy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.03, 15:58 bardzo dziękuję wam za pomoc, zaraz idę na zakupy i od razu biorę się do testowania pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: dobre samoopalacze i balsamy IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.08.03, 13:48 ja stosuje od czasu do czasu tanioche "ZIAJA", cztery pory roku, moze byc. wczesniej raz mialam "TANITE" (chyba taka nazwa) i ze niby wlosy wolniej odrastaja po depilacji ;))))))))) samoopalacza jeszcze nie stosowalam, na pewno jest mocniejszy ale na razie uzywam balsam brazujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarka Re: dobre samoopalacze i balsamy IP: *.chello.pl 13.08.03, 14:10 polecam balsam i krem brazujacy Ziaji... dla mnie rewelacja, a do tego niska cena.. efekt zobaczylam po 3 godzinach (mam bardzo jasna cere, a po tym kremie moja skora wyglada rewelacyjnie. jest delikatnie zbrazowiona i posiada ladny koloryt) z samoopalaczy stosowalam kilka, az wreszcie znalazlam ten idealny, po ktorym nie wyskakuja mi plamy na nogach.. do tego jest rowniez niedrogi, firmy Kolastyna w spray'u (wczesniej smaruje cialo jakims innm balsamem).. odradzam jednak samoopalacz Avon'u.. przynajmniej ja po jego zastosowaniu wygladalam koszmarnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaa Re: dobre samoopalacze i balsamy IP: *.torun.mm.pl 13.08.03, 20:44 Gość portalu: tarka napisał(a): > odradzam jednak samoopalacz Avon'u.. przynajmniej ja po jego zastosowaniu wygladalam koszmarnie jezeli chodzi o ten samoopalacz to kwstia karnacji , ja mam jasną karncję i używam tzw. light medium ..jest znakomity moim zdaniem ..skóra nie jest pomarańczowa tylko naprawde złota .. nie wiem co to zacieki lub jakieś nierównosci kolorycie ...Sprwdziłam też Vichy również świetny -ale ten nie na moją kieszeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: dobre samoopalacze i balsamy IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 21:10 ja polecam balsam KOLASTYNY ze świecącymi drobinkami,ładnie wygląda skóra na słońcu ,a dotego jak pchnie...mm i lekko brązuje.Wcześniej używałam samoopalacza z NIVEA,jest delikatny i rezultaty widać po 3 użyciu.oceniam go na 4+.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś