Gość: ani IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 17:20 czym myjecie buzie ? nie moge zdecydowć sie na zaden żel do mycia , mam cere mieszaną z różnymi "atrakcjami" , polećcie coś ani Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady Re: czym myjecie buzie 17.08.03, 17:32 Moja siostra ma taką cerę i bardzo sobie chwali żel Synergie z niebieskiej serii w tubie, z jakimiś paprochami ścierającymi. Ja go nie używałam, ale mała ma już czwarte lub piąte opakowanie i nie chce widzieć niczego innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: czym myjecie buzie IP: *.library.pl 17.08.03, 18:02 pianka citrobiotic idea 25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primcia Re: czym myjecie buzie IP: *.chello.pl 17.08.03, 18:31 Gość portalu: justy napisał(a): > pianka citrobiotic idea 25 Popieram, mam tlusta cere, ktora czasem mi sie wysusza na brodzie i policzkach, a ta pianka jest swietna, pachnie grejpfrutem, zmywa tez makijaz oczu i zupelnie nie wysusza. Kosztuje jakies 16 zl, ale trudno ja dostac niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alternativa Re: czym myjecie buzie IP: *.ynet.pl 17.08.03, 19:07 ja uwielbiam żel nivea visage niebieski. bardzo ladny swiezy zapach i fajne uczucie. kosztuje ok 16zl i mi to starcza na jakies 2 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veta Re: czym myjecie buzie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 19:33 Ja uzywam Neutrogeny Deep Clean i bardzo sobie chwalę dobrze oczyszcza milutki kremik w użyciu i daje naprawdę uczucie odświeżenia. W ogóle lubię Neutrogene - sztyft do ust to mój numer 1. pozdrawiam Vera Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: czym myjecie buzie 17.08.03, 19:40 To prawda, też sztyft jest rewelacyjny... Ja bardzo lubie serię Visibly Refined - choc głównieza zapach, bo moja skóra bardzo jest niewymagająca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: czym myjecie buzie IP: *.crowley.pl 18.08.03, 09:31 Gość portalu: ani napisał(a): > czym myjecie buzie ? Szczerze? Mydłem. Odpowiedz Link Zgłoś
doris48 Re: czym myjecie buzie 18.08.03, 10:07 krem do mycia twarzy, dla cery mieszanej Estee Lauder (nie pamiętam nazwy), kosztuje około 100 złotych ale starcza mi na ponad rok. Wszystkie inne za około 20 złotych starczały na 2 miasiące więc oblicz sobie czy się opłaca. A ponadto piękny zapach i działa naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curly Re: czym myjecie buzie IP: 213.173.205.* 18.08.03, 10:12 Od jakiegoś czasu pianka do mycia twarzy Koenzym Q10 Inter Fragrance. Ale ostatnio coś sie zepsuła. Dosyć szybko traci ładny zapach na rzecz.....trudno opisać(jakby sie psuła??). Fajny jest teś żel Bielendy Zielona Herbata (w tubie). Dawniej bardzo chwaliłam sobie żele Hydrosystem i Melisa - oba juz wycofane, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: czym myjecie buzie 18.08.03, 10:22 Ja myje zelem Effaclar, jest fajny :) Albo uzywam mydelka z 3-krokow Clinique. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: czym myjecie buzie IP: *.rz.hu 18.08.03, 13:22 mam takze cere mieszana i momentami juz sama nie wiem czego uzywac.mialam juz rozne zele do mycia, toniki , kremy, ale z zadnego nie bylam w 100 % zadowolona.ostatnio zaczelam brac tabletki diane 35 i po 3 dniach moja cera sie o wiele mnie swieci.dzis kupilam zel matujacy do strefy T yves rocher, napisze potem jak dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: czym myjecie buzie IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 10:56 zel do cery mieszanej AVON :) mi odpowiada ale oczki szczypie z tym ze ja do demakijazu oczu uzywam specjalnego nietłustego płynu ( nei lubie tłustosci :)) zel AA oligovital- nie szczypie :) bardzo przyjemny a ceny AVON w promocji jakies 15 zł -200 ml a AA w sklepie ok 16 -150 ml obu uzywam wymiennie ;) i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: czym myjecie buzie IP: 217.97.133.* 18.08.03, 11:31 Dla mnie najskuteczniejsze preparaty niewysuszajace skory to: - zel z serii Normaderm Vichy (moj faworyt) - zel Effaclar - obecnie pianka z nowej serii Erisu - naprawde bardzo fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger82 Re: czym myjecie buzie 18.08.03, 14:58 Zel do mysia twarzy Synergie Fresh (czysta skora). Jest bardzo wydajny, slicznie pachnie, nie wysusza. Jestem z niego baardzo zadowolona. Mam tez tubke zelu do mycia twarzy IOD Diora (dostalam tonik i zel przy zakupie kremu Hydra sorbet) i chwale go sobie, ale troszke przeszkadza mi zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: czym myjecie buzie 18.08.03, 15:05 Moje ulubione luksusowe - pianki Biothermu i pianka YSL Zawsze mam w domu żel do mycia effaclar La Roche posay, teraz chcę jeszcze kupić nowość, żel do mycia buzi z serii Toleriane. Lubię żel do mycia twarzy Neutorgeny z serii Visibly Refined. Aktualnie używam dwóch rzeczy - żelu Biotherm Biopur oraz leczniczej emulsji z apteki Lubexyl, ma nadtlenek beznoilu a ja leczę coś okropnego na brodzie. Jak mam grubszą tapetę to ją zmywam najpierw mleczkiem a dopiero potem zel. Moje ulubione mleczka to AA i Biotherm, ale ostatnio kupiłam sobie mleczko Sorayi z serii Bio odnowa i jestem zachwycona, pięknie pachnie, doskonale oczyszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
kajazz Re: czym myjecie buzie 18.08.03, 15:36 jak to czym...AA Oligovital, jaki ma zapach, a jak nawilaza i lecichno natluszcza echhhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salja Re: czym myjecie buzie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 19.08.03, 08:29 Potwierdzam zel do mycia buzi AA oligovital jest super i bardzo dobrze zmywa makijaz oczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: czym myjecie buzie IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 18:35 mam cere mieszana, bardzo wrazliwa i na dodatek ze sklonnoscia do naczynek uzywam juz kolejne opakowanie - aloesowy zel do mycia twarzy z avonu - 10 zl w promocji. wedlug mnie jest najlepszy, moze nie oczyszcza tak jakbym chciala, ale zmywa brud i pot, no i nie podraznia. probowalam roznych skuteczniejszych specyfikow ale 'spalaja' mi skore, a potem wylaza po nich pryszcze. ogolnie 90% kosmetykow do twarzy jakie sobie kupie oddaje albo wyrzucam. nadal jestem przy tym zelu i kremie bambino. teraz testuje maseczke z glinka z oriflame - jak na razie zadnych podraznien [troche piecze tylko w czasie trzymania na twarzy] no i brak masowego wysypu pryszczy. tylko ze efekty jakies nieznaczne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megima Re: czym myjecie buzie IP: *.w / 192.168.10.* 18.08.03, 23:46 Polecam krem Neutrogeny Visibly Young i zel do cery mieszanej i wrazliwej Toleriane La Roche Posay-ok. 40 zl. Rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: czym myjecie buzie IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 12:45 ja i tak jestem visibly young.. mimo moich 22 lat ciagle mnie pytaja o dowod :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: czym myjecie buzie IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 21:08 jak już wyżej został wymieniny żel Neutrogena,również go popieram,a po umyciu czuję orzeźwiający "chłodek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: czym myjecie buzie IP: 195.205.251.* 19.08.03, 08:07 BABOR - Cleansing gel albo któraś z oliwek do mieszanej cery-REWELACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: czym myjecie buzie IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 08:53 Ja nie mam ulubionego, testuje wszystko po kolei.Chociaz musze przyznać , że dobre wrażenie zrobił na mnie żel Ziaji Bio Balans.Fajjny byl tez AA , ten w różowej , dużej tubie. My tu piszemy o żelach do mycia ;-))A na usenecie dziewczyny bardzo chwalą zwyczajne mydło BIAŁY JELEŃ,ponoć jest doskonałe...Ciekawe ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: czym myjecie buzie IP: *.CNet.Gawex.PL 20.08.03, 14:17 Pianką głęboko oczyszczającą Clean & Clear. Mi starcza na jakieś 3 miesiące. Pozdrawiam MM Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine_23 Re: czym myjecie buzie 20.08.03, 18:32 Gość portalu: ani napisał(a): > czym myjecie buzie ? > nie moge zdecydowć sie na zaden żel do mycia , mam cere mieszaną z > różnymi "atrakcjami" , polećcie coś > ani Witajcie!Ja takze ciagle testuje rózne rzeczy,dodam ze mam cere mieszana z tradzikiem,czyli katastrofa,aktualnie uzywam Pianki do Mycia Twarzy Dr.Ireny eris(z serii Pharmaceris)-niezła.Ale zdziwie Was jeszcze ,kiedys kolezanka powiedziała mi ze jej kosmetyczka poradziła mycie zelem do higieny intymnej...wiem wiem dla mnie na poczatku to tez wydało sie okropne,ale powiem szczerze ze to naprawde rewelacja,zawsze do tego wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: czym myjecie buzie IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 18:53 wlasnie, zastanawia mnie czy wyjalowienie cery nie szkodzi jej tak jak wyjalowienie pochwie.. ze od razu pakuja sie tam stada obcych bakteri i urzadzaja harce.. moze warto hodowac sobie swoje mile bakterie na twarzy? :) bo w moim przypadku wszelkie antybakteryjne preparaty daja odwrotny skutek - oprocz podraznienia bardzo szybko robi sie cala masa pryszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: czym myjecie buzie IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.03, 19:22 Płyn do higieny intymnej... :) ja go stosuje jako mydło, do niedawna mylam tez nim buźke, ale teraz przerzucilam się na zel myjący Erisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: sama woda IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.03, 19:53 Najzdrowiej jest myc buzie sama woda. Przez wiele lat mialam problemy z cera. Mam cere mieszana i ciagle wyskakiwaly mi pryszcze. Wyprobowalam wiekszosc cudow ktore pojawialy sie na rynku, zlozylam kilka wizyt u dermatologa ale nic mi na dluzsza mete nie pomagalo. Wtedy odstawilam wszystkie specyfiki i zaczelam myc buzie tylko woda i w moim przypadku byl to strzal w dziesiatke. Od kilku lat nie mam zadnych problemow. Czasami mozna przesadzic z ta nadmierna dbaloscia i zniszczyc naturalna ochrone skory. Odpowiedz Link Zgłoś