Gość: myf1 IP: *.wnc.katowice.pl 22.08.03, 09:49 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alienor Re: Czy chrom organiczny na was działa?? IP: *.crowley.pl 22.08.03, 13:50 Na mnie dziala, dlatego lykam, kiedy za bardzo zaczyna mnie ciagnac do slodyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Czy chrom organiczny na was działa?? IP: *.wnc.katowice.pl 23.08.03, 11:06 działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: Czy chrom organiczny na was działa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 13:00 A sprawdzałyście poziom chromu w organizmie?Może to tylko autosugestia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: Czy chrom organiczny na was działa?? IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 15:08 niechby tylko i autosugestia, byle tylko dzialala! :) naukowo udowodniono [moze bardziej statystycznie?...] ze wiara w kuracje podnosi jej skutecznosc! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Czy chrom organiczny na was działa?? IP: *.student.pw.edu.pl / 10.1.47.* 24.08.03, 17:52 Tak,dziala ale dopiero po jakims czasie uzywania,okolo dwa tygodnie czekalam za to teraz w ogole nie mam apetytu na slodycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi PODOBNO JEST RAKOTWÓRCZY!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 18:52 PANI NA BIOLOGII NIEDAWNO NAS UCZYŁA, ŻE TEGO SIĘ NIE BIERZE NA ODCHUDANIE, BO UDOWODNIONE, ŻE JEST RAKOTWÓRCZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia.m Re: PODOBNO JEST RAKOTWÓRCZY!!! 24.08.03, 19:46 W kontakcie ze skórą powoduje alergie, a łykany w dawkach mikrogramowych ci nie zaszkodzi.Nosisz metalowy zegarek?To bardziej ci zaszkodzi(bo na dendu jest powłoka chromowo-niklowa). Odpowiedz Link Zgłoś