Dodaj do ulubionych

Czy chrom organiczny na was działa??

IP: *.wnc.katowice.pl 22.08.03, 09:49
Obserwuj wątek
    • Gość: alienor Re: Czy chrom organiczny na was działa?? IP: *.crowley.pl 22.08.03, 13:50
      Na mnie dziala, dlatego lykam, kiedy za bardzo zaczyna mnie ciagnac do slodyczy.
    • Gość: jo Re: Czy chrom organiczny na was działa?? IP: *.wnc.katowice.pl 23.08.03, 11:06
      działa
      • Gość: MISIA Re: Czy chrom organiczny na was działa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 13:00
        A sprawdzałyście poziom chromu w organizmie?Może to tylko autosugestia?
        • Gość: cinka Re: Czy chrom organiczny na was działa?? IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 15:08
          niechby tylko i autosugestia, byle tylko dzialala! :)
          naukowo udowodniono [moze bardziej statystycznie?...] ze wiara w kuracje
          podnosi jej skutecznosc! :)
    • Gość: julia Re: Czy chrom organiczny na was działa?? IP: *.student.pw.edu.pl / 10.1.47.* 24.08.03, 17:52
      Tak,dziala ale dopiero po jakims czasie uzywania,okolo dwa tygodnie czekalam za
      to teraz w ogole nie mam apetytu na slodycze:)
    • Gość: meggi PODOBNO JEST RAKOTWÓRCZY!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 18:52
      PANI NA BIOLOGII NIEDAWNO NAS UCZYŁA, ŻE TEGO SIĘ NIE BIERZE NA ODCHUDANIE, BO
      UDOWODNIONE, ŻE JEST RAKOTWÓRCZY!!!
      • misia.m Re: PODOBNO JEST RAKOTWÓRCZY!!! 24.08.03, 19:46
        W kontakcie ze skórą powoduje alergie, a łykany w dawkach mikrogramowych ci nie
        zaszkodzi.Nosisz metalowy zegarek?To bardziej ci zaszkodzi(bo na dendu jest
        powłoka chromowo-niklowa).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka