toolie 24.08.03, 13:12 Czy ktoras z Was uzywala tej serii? Interesuje mnie przede wszystkim krem. Czy stosowanie go poprawia w widoczny sposob wyglad cery? Czy nadaje sie pod makijaz? Bede wdzieczna za wszystkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Normaderm Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 14:36 chodzi o nowy krem normaderm, czy o stary? "stary" krem normaderm lubił się wałkować, gdy nałożyło się go trochę za dużo i był lepszy na noc. "nowy" krem normaderm jest pod tym względem lepszy, szybciej się wchłania, nie zostawia filmu na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: Normaderm Vichy IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 15:04 moja siostra [18] uzywa calej serii - zel, tonik i krem. nie narzeka :) chociaz nie ma dzieki temu nieskazitelnej cery. moze troche lepsza. myje twarz rano i wieczorem, z tego co widze krem nadaje sie pod podklad. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Normaderm Vichy 24.08.03, 16:50 Mam tonik, a krem znam z próbek, dostałam kilka. Nadaje się pod makijaż, ale całe jego działanie to kwestia dla mnie dość dyskusyjna, bo jestem pewna że przy dłuższym stosowaniu będzie wysuszał skórę - dlatego go nie kupiłam bo moja mieszana cera coraz bardziej się przesusza, To dobry krem dla tłustej skóry. Makijaz sie na nim nie wałkuje. Tonik pięknie pachniał w aptece. Kupiłam złakniona nowości. Bardzo dobrze oczyszcza i zwęża pory. Ale odradzam tym z wrażliwą skórą. Jak wylewam tonik na wacik, zapach alkoholu mnie powala! Działa silnie, policzki po nim mnie lekko pieką i sa zaczerwienione. Tonik ma świetne właściwości oczyszczajace ale jest zbyt agersywny jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
toolie Re: Normaderm Vichy 24.08.03, 22:04 W takim razie chyba sobie daruje. Moja skora nie toleruje tonikow z alkoholem. Rowniez kremy przeciwtradzikowe bardzo czesto ja wysuszaja. Myslalam, ze skoro ten krem jest nawilzajacy, to moze bedzie o podobnych wlasciwosciach jak thermal + likwidacja pryszczy. Chyba faktycznie oczekuje cudow. Dzieki za opinie i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Normaderm Vichy IP: *.crowley.pl 25.08.03, 11:33 a ja mam cere tlusta i wrazliwa. I wiecie co? Mam wrazenie, ze jestem na ten krem uczulona - jak na kilka kremow VICHy - pojawiaja sie takie jednodniowe krostki nie ropne ale podobne do potowek, ale ewidentnie po tym kremie. Jak sie posmaruje Neostrata - nic sie nie dzieje, jak tym na noc - zawsze rano wstane z "ozdoba" lub kilkoma. Cholera, M Odpowiedz Link Zgłoś