Dodaj do ulubionych

Normaderm Vichy

24.08.03, 13:12
Czy ktoras z Was uzywala tej serii? Interesuje mnie przede wszystkim krem.
Czy stosowanie go poprawia w widoczny sposob wyglad cery? Czy nadaje sie pod
makijaz?
Bede wdzieczna za wszystkie opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Normaderm Vichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 14:36
      chodzi o nowy krem normaderm, czy o stary?
      "stary" krem normaderm lubił się wałkować, gdy nałożyło się go trochę za dużo i
      był lepszy na noc. "nowy" krem normaderm jest pod tym względem lepszy, szybciej
      się wchłania, nie zostawia filmu na twarzy
    • Gość: cinka Re: Normaderm Vichy IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 15:04
      moja siostra [18] uzywa calej serii - zel, tonik i krem. nie narzeka :)
      chociaz nie ma dzieki temu nieskazitelnej cery. moze troche lepsza. myje twarz
      rano i wieczorem, z tego co widze krem nadaje sie pod podklad.
      • balbina_alexandra Re: Normaderm Vichy 24.08.03, 16:50
        Mam tonik, a krem znam z próbek, dostałam kilka. Nadaje się pod makijaż, ale
        całe jego działanie to kwestia dla mnie dość dyskusyjna, bo jestem pewna że
        przy dłuższym stosowaniu będzie wysuszał skórę - dlatego go nie kupiłam bo
        moja mieszana cera coraz bardziej się przesusza, To dobry krem dla tłustej
        skóry. Makijaz sie na nim nie wałkuje.
        Tonik pięknie pachniał w aptece. Kupiłam złakniona nowości. Bardzo dobrze
        oczyszcza i zwęża pory. Ale odradzam tym z wrażliwą skórą. Jak wylewam tonik
        na wacik, zapach alkoholu mnie powala! Działa silnie, policzki po nim mnie
        lekko pieką i sa zaczerwienione. Tonik ma świetne właściwości oczyszczajace
        ale jest zbyt agersywny jak dla mnie.
        • toolie Re: Normaderm Vichy 24.08.03, 22:04
          W takim razie chyba sobie daruje. Moja skora nie toleruje tonikow z alkoholem.
          Rowniez kremy przeciwtradzikowe bardzo czesto ja wysuszaja. Myslalam, ze skoro
          ten krem jest nawilzajacy, to moze bedzie o podobnych wlasciwosciach jak
          thermal + likwidacja pryszczy. Chyba faktycznie oczekuje cudow. Dzieki za
          opinie i pozdrawiam.
    • Gość: M Re: Normaderm Vichy IP: *.crowley.pl 25.08.03, 11:33
      a ja mam cere tlusta i wrazliwa. I wiecie co? Mam wrazenie, ze jestem na ten
      krem uczulona - jak na kilka kremow VICHy - pojawiaja sie takie jednodniowe
      krostki nie ropne ale podobne do potowek, ale ewidentnie po tym kremie. Jak
      sie posmaruje Neostrata - nic sie nie dzieje, jak tym na noc - zawsze rano
      wstane z "ozdoba" lub kilkoma.
      Cholera,
      M
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka