suso 27.02.08, 21:31 szukam dobrego a nie taniego. Już nie wiem, do kogo pójśc, za każdym razem jest coś nie tak. Dodam, że mam bardzo grube, długie włosy i nawet proste obcięcie stanowi jakiś problem. Totalna porażka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wk-m Re: Dobry fryzjer W-wa 28.02.08, 09:33 mam rewelacyjną fryzjerkę w Wawie. Dobra i nie droga. Oprócz tego że jest dobrym fryzjerem w salonie, zawsze jeszcze doradzi co można robić w warunkach domowych. Też mam gęste długie włosy i tak mi fajnie obcina, że mając długie włosy nie czuję tego ciężaru na głowie :) Salon się znajduje na Gocławiu i jeśli chcesz mogę Ci podać namiary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wk-m Re: Dobry fryzjer W-wa 29.02.08, 10:31 ul. Bisupia 48. tel. 022 612-59-26. fryzjerka się nazywa Dorota (nazwiska nie pamietam) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Dobry fryzjer W-wa 29.02.08, 09:01 Idź do Hupało i Wolfa. Zapisz się do tego drugiego - cuda robi z takimi włosami. Odpowiedz Link Zgłoś