Gość: anka IP: *.zgpila.com.pl / 192.168.5.* 27.08.03, 10:00 chodzi mi o Lacoste pour Femme...mnie zachwyca...przymierzam sie do zakupu a co wy o tym sadzicie...a moze polecicie cos w podobnyej nucie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_mandarynka Nie 27.08.03, 10:23 Ja dostalam w prezencie i mecze sgo na codzien. Dla mnie bez charakteru i tego "czegos" co charakteryzuje dobry zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beemka1 Re: czy podoba wam sie zapach Lacoste IP: *.acn.waw.pl 27.08.03, 10:46 Niestety mnie tez sie nie podoba:-( Tez dostalam w prezencie, ale sie z nim nie mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy podoba wam sie zapach Lacoste IP: *.zgpila.com.pl / 192.168.5.* 27.08.03, 10:50 czarna_mandarynka i beemka1 - to w jakich zapachach gustujecie? Moze mamy zupelnie inne typy a moze po prostu ja sie nie znam...powiedzcie, bo nie chcialabym wyrzucic tyle kasy i zeby ludzie sie ode mnie odsuwali... Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: czy podoba wam sie zapach Lacoste 27.08.03, 11:00 Ania, kazdy lubi inne zapachy, poza tym, skora roznie reaguje na rozne perfumy. wyprobuj ten zapach na swojej skorze, powachaj po godzinie i zastanow sie, czy Ci odpowiada. na mnie niestety po prostu smierdzi spirytusem i ruskimi pachnidlami. Za to uwielbiam Diuna:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mandarynka Re: czy podoba wam sie zapach Lacoste 27.08.03, 11:03 O własnie. A mnie Dune dusi a za to uwielbiam AnaisAnais a na wieczor psikam sie, o zgrozo!:), Fragile;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mandarynka Do Ani 27.08.03, 10:53 Aniu! Przeciez jesli Ciebie ten zapach zachwyca to nad czym sie zastanawiasz? Pytalas czy nam sie podoba, odpowiadamy - nie. Ale przeciez chcesz go kupic dla siebie, a nie dla nas, prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela Re: Do Ani IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 12:14 Ja uwielbiam Lacoste dla mężczyzn, moze dlatego, ze moj maz tak pachnial jak sie poznalismy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Do Ani IP: *.metronet.pl 27.08.03, 12:25 Polecam Ninę Ricci -Premier jour.Są super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: czy podoba wam sie zapach Lacoste IP: *.kielce.com.pl 27.08.03, 12:16 anka, mnie zapach Lacoste podoba sie i to bardzo.Na tyle bardzo,ze kupilam 50 ml i od poczatku wakacji nie rozstaje sie z tym zapachem. Jak dla mnie idealny zapach na lato. Jak ci sie podobaja to nie zwlekaj dluzej - kupuj Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: czy podoba wam sie zapach Lacoste 27.08.03, 12:36 Bardzo mi się podoba.Pisałam juz sporo o tym zapachu na tym forum. Testuję wiele zapachów i to, że tak zachwycił samą mnie zaskoczyło. Najbardziej intryguje mnie cudna skórzana nuta w środku piramidy zapachowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy podoba wam sie zapach Lacoste IP: *.zgpila.com.pl / 192.168.5.* 27.08.03, 13:15 Dzieki za info...juz myslalam, ze cos ze mna nie tak a propos upodoban zapachowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: czy podoba wam sie zapach Lacoste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 18:46 ja kupilam we Wloszech :))) Odpowiedz Link Zgłoś