mandaryn_a 28.08.03, 10:47 Aby wybielić zęby: paski Blendamed czy Biała Perła?? A może cos innego? Błagam pomóżcie - mam na to 3 tygodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kami Re: BIEL!!! To czy to...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 10:54 Dentystka mi mówiła, że jest bardzo skuteczna metoda, ale trzeba ją zrobić w gabinecie i chyba sporo kosztuje. Przygotowują specjalny preparat wybielający szkliwo, na zęby nakłada się rynienkę z tym czymś, nie pamiętam na jak długo. Podobno przez jakiś czas po takim zabiegu zęby są bardziej wrażliwe na zmiany temperatury, ale efekt jest doskonały. Zapytaj stomatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Time Re: BIEL!!! To czy to...? IP: 192.2.1.* 28.08.03, 14:11 a ja polecam biala perle. Odpowiedz Link Zgłoś
virtualka Re: BIEL!!! To czy to...? 29.08.03, 16:19 A co to jest Biała perła i ile to cudo kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: BIEL!!! To czy to...? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 00:06 paski blendamed lub dentysta Odpowiedz Link Zgłoś