Dodaj do ulubionych

balsamy "Cztery pory roku"

IP: *.protonet.pl 28.08.03, 12:32
Jak oceniacie balsamy tej firmy. Mnie najbardziej interesuje różany.
Chciałabym wiedzieć, czy dobrze się rozprowadza, wchłania, dobrze nawilża
skóre i ładnie pachnie. Bo cena jest bardzo kusząca, zaledwie 5,5 zł. A może
znacie jakieś inne niedrogie, a dobre balsamy??
Obserwuj wątek
    • Gość: Time Re: balsamy 'Cztery pory roku' IP: 192.2.1.* 28.08.03, 12:46
      moja mama uzywa tych balsamow jako nawilzanie do calego ciala i dloni.
      generalnie sa ok ale mi wlasnie ten z platkami rozy wyjatkowo nie pasuje - ze
      wzgledu na zapach (kojarzy mi sie z napudrowana twarza straszej pani) i na to,
      ze skora jest po nim jakby tepa, nie tlusta, nie sliska ale tepa w dotyku.
      ja probowalam tez ten z kompleksem antycellu i byl ok.
    • Gość: girasole Re: balsamy 'Cztery pory roku' IP: *.polpx.pl / 10.10.10.* 28.08.03, 12:48
      jeśli chodzi o nawilżenie, to lepszego niz rózany nie znam, jest dość tłusty i
      nie wysusza skóry. Po rozsmarowaniu skóra nie jest zaraz znowu sucha, polecany
      po opalaniu. Wchłania sie dobrze, oczywiscie jak na balsam tłusty. A co do
      zapachu, to kwestia gustu, ja za nim jakos bardzo nie przepadam, ale i tak
      uzywam go już z 5 lat, bo ważniejsze jest dla mnie właśnie to naiwlżenie,
      jakiego nie mają balsamy 2-3 razy droższe. Polecam!!
      • Gość: frutelka za 5,5 polecam tez... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.03, 16:35
        za 5,5 zl mozecie kupic w rossmann`ie balsam 500 ml nazywa sie europrofit i
        jest jak dla mnei bomba! polecam
    • joan1973 Re: balsamy 'Cztery pory roku' 28.08.03, 15:44
      a ja używam brązującego (po wakacjach zależy mi na przedłużeniu opalenizny na
      ciele). jest nawet, nawet, niby ma też nawilżać ale jeśli nawet to robi to dośc
      słabo (kolor daje bardziej naturalny niż Ziaja). naprzemian używam go z balasem
      dove z jedwabiem.
    • Gość: bajsarka Re: balsamy 'Cztery pory roku' IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 16:13
      Witam!
      Ja polecam Tobie balsam Ziaji-kozie mleko. Jest baardzo tlusty. Ja uzywam go
      na noc,a rano skora jest nawilzona i gladka w dotyku.
      Dobre sa tez balsamy Kolastyny.

• Gość: Nitka Re: balsamy 'Cztery pory roku' IP: *.chello.pl 28.08.03, 16:24
      Chodzi o te w piance?
      Ja jestem zachwycona tym migdałowym, właśnie ze względu że nie pozostawia
      tłustego filmu.

Jestem teraz w Polsce i się pławię w Polskich kosmetykach tych z niskiej półki.
      W porównaniu z tymi w Stanach to CUDA
    • frunze Re: balsamy 'Cztery pory roku' 28.08.03, 19:48
      Ja się skusiłam na migdałowy w piance i nigdy więcej. Użyty dwa razy stoi i
      zawala miejsce na półce. Mało wydajny, trzeba go wypsikać naprawdę dużo, żeby
      solidnie pokryć skórę, wchłania się bardzo szybko, natomiast mojej skóry nie
      nawilża zupełnie. No i ten zapach, jak kadzidło w indyjskim sklepie. Nie
      polecam, ale możesz spróbować, on jest bardzo tani, a może akurat Tobie
      przypasuje. Ja kupiłam sobie dzisiaj Garniera, balsam regenerujący, kosztował
      11 zł. Zobaczymy jak się spisze. Pozdrawiam
    • Gość: lola Re: balsamy 'Cztery pory roku' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 20:04
      Uzywam w piance z białą herbatą, leki , zapach ładny, nie natłuszcza tylko
      nawilza, co lubie
      • Gość: zakrecona Re: balsamy 'Cztery pory roku' IP: *.ists.pl / 192.168.0.* 28.08.03, 20:14
        Nigdy nie uzywalam 4 por roku ale polecam serie Naturals z Avonu,sa niedrogie,
        wydajne, cudownie pachna i co najwazniejsze dobrze nawilzaja skore nie
        pozostawiajac tlustego filmu i szybko sie wchlaniaja
        • misiu56 Re: balsamy 'Cztery pory roku' 29.08.03, 10:23
          Dla mnie te z Avonu są jak woda
        • Gość: lola Re: balsamy 'Cztery pory roku' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 20:30
          Gość portalu: zakrecona napisał(a):

> Nigdy nie uzywalam 4 por roku ale polecam serie Naturals z Avonu,sa
          niedrogie,
          > wydajne, cudownie pachna i co najwazniejsze dobrze nawilzaja skore nie
          > pozostawiajac tlustego filmu i szybko sie wchlaniaja

Nie moge darowac Avon ze nie produkuja juz linii waniliowej, po prostu
          odlotowy zapach, jak ciasteczko, jestem zła, bo takiego zapachu nie ma zadna
          inna firma, i to za takie pieniądze, eh.
    • Gość: qilo Re: balsamy 'Cztery pory roku' IP: *.espol.com.pl 02.09.03, 16:06
      balsamy cztery pory roku sa fajne.najlepszy jest brazujacy chodz ma ochydny
      kolor.ich ceny w promocji w realu wynosza 4 zł.+gratis krem do rak lub maly
      balsam w piance tej saej firmy.brazujacy jest najlepszy!!!!!!;)))))))
      • Gość: Nitka Re: balsamy 'Cztery pory roku' IP: *.chello.pl 02.09.03, 17:21
        To jak to takto...
        Najlepszy mimo że ma ochydny kolor?
    • Gość: qillo Re: balsamy 'Cztery pory roku' IP: *.espol.com.pl 02.09.03, 18:29
      no bo po rosmqarowaniu kolor znika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ot tak!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka