Dodaj do ulubionych

Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy??

01.09.03, 09:43
Jak wypadlo u Was porownanie? Clinique'a nie mialam, a przymierzam sie do
zakupow...

meg
Obserwuj wątek
    • Gość: suska Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 19:39
      1:0 dla Estee Lauder. Antigravity przereklamowany jak dla mnie.
      • pastell Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:01
        podobne i cenowo i jakosciowo
        • damona Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:12
          tez sie zastanawiam, czy kupic ponownie Time Zone, czy sprobowac Anti-Gravity.
          TZ to przede wszystkim swietny nawilzacz i dobrze radzi sobie z opuchlizna pod
          oczami. AG, ma ciezsza konsystencje, moze sie walkowac pod oczami, jesli jest
          za bogaty na Twoje potrzeby. Na pewno dzieki temu, ze jest gesty jest
          wydajniejszy (TZ skoczyl mi sie po 2 miesiacach).
          AG ma poza tym drobinki rozswietlajace skore wokol oczu. Chociaz TZ dzieki
          temu, ze zostawia film na skorze tez optycznie sprawia, ze skora lepiej wyglada.

Sama nie moge sie zdecydowac:)
          • meg_blue Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:33
            :) No wlasnie, ja dzis skonczylam Neutrogene Visibly Young i efekt jest mierny
            w porownaniu z Time Zone. Dzis musze kupic nowy i pewnie skusze sie na Anti
            Gravity, oczarowana ich maseczka, ktora naprawde dobrze mi robi:) Zapach i
            opakowanie apteczne, ale cos w tym jest:) Daj znac co wkoncu kupilas??

Pozdrawiam,
            meg
            • damona Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:36
              najwczesniej dopiero w przyszlym tygodniu bede robic zakupy.
              Wiec daj znac pierwsza jesli sie zdecydujesz na AG,
              czy warto zdradzic TZ:)
              • meg_blue Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:39
                Ok, odezwe sie napewno. A co polecisz ze swojej lazienki? Masz jakas slabosc?
                • damona Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:45
                  chodzi o kosmetyki? czy moga byc np. reczniki? (mam jeden ulubiony;-)
                  jesli o kosmetyki, to mam slabosc do balsamow do ciala Vichy, zwlaszcza
                  Lipidiose 2, bo L1 juz mnie tak nie zachwycil.
                  Tylko, ze te promocyjne opakowania 500ml z pompka zdaje sie skonczyly:(
                  no i teraz nie wiem co kupic - zagapilam sie i nie zrobilam zapasow.
                  (promocja powtarza sie co jakis czas).

• meg_blue Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:41
      Za szybko wcisnelam enter...Chcialam dopisac, ze ja mam slabosc do maseczek
      wlasnie:)
      • damona Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:49
        ooo! a ta maseczka Cliniqua, ktora sie zachwycasz jak sie nazywa?

ja Clinique zawsze omijalam szerokim lukiem, ale ostatnio stwierdzam, ze to
        calkiem dobra firma. Ma w kazdym razie kilka naprawde udanych produktow.
    • ula_s Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:59
      Antigravity - dla mnie to idealny krem. Nie tylko nawilza ale i radzi sobie z
      pierwszymi zmarszczami. Nie uczula mnie (jak wiekszosc kremow pod oczy innych
      firm).
      Stosuje go na noc bo rzeczywiscie jest dosc gesty i raczej pod makijaz sie dla
      mnie nie nadaje.
      Nie lubie kosmetykow EL bo mnie czasmai uczulaja.
      • damona Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 13:06
        ula, tak z ciekawosci zapytam? czy probowalas wszystkich EL?
        mnie uczulil tylko jeden: zachwalany na forum ANRepair.
      • meg_blue Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 13:09
        Maseczka Cliniqua z serii Antigravity - genialna jak dla mnie. Odbija swiatlo,
        dziala jak energizer, czesto nakladam pod makijaz, choc w mniejszej ilosci.
        Ujawnia sie po kilku godzinach lekko przeswitujac przez makijaz, dajac uczucie
        wypoczetej i polyskujacej buzi, nie swiecacej. Polecam:) Przy tym duza tuba,
        wydajna.
        • meg_blue Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 15.09.03, 11:14
          Dziewczyny,
          Anigravity pod oczy zakupilam, uzywam od 2 dni, ale na pierwszy rzut oka widac,
          ze jest gesciejszy i sie nie klei, a co do efektow pewnie potrzebuje jeszcze
          kilka dni.
          Wzielam tez probke lotionu na noc tez Clinique'a. Jest niezly:) a dostalam
          probke Lancome - jakis nowy przeciw zmarszczkowy, wiecie cos o jego zbawiennym
          dzialaniu??
          • damona Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 15.09.03, 14:05
            meg_blue napisała:

> Dziewczyny,
            > Anigravity pod oczy zakupilam, uzywam od 2 dni, ale na pierwszy rzut oka
            widac,
            >
            > ze jest gesciejszy i sie nie klei, a co do efektow pewnie potrzebuje jeszcze
            > kilka dni.

pisz szybciutko, bo ja juz resztki Time Zonu zuzywam;-)

> Wzielam tez probke lotionu na noc tez Clinique'a. Jest niezly:) a dostalam
            > probke Lancome - jakis nowy przeciw zmarszczkowy, wiecie cos o jego
            zbawiennym
            > dzialaniu??

jesli piszesz o Repairwear to przylaczam sie do zachwytow.
            We wrzesniu ma podobno wejsc jeszcze wersja dzienna tego kosmetyku.

• damona Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 15.09.03, 14:06
            meg_blue napisała:

> Dziewczyny,
            > Anigravity pod oczy zakupilam, uzywam od 2 dni, ale na pierwszy rzut oka
            widac,
            >
            > ze jest gesciejszy i sie nie klei, a co do efektow pewnie potrzebuje jeszcze
            > kilka dni.
            > Wzielam tez probke lotionu na noc tez Clinique'a. Jest niezly:) a dostalam
            > probke Lancome - jakis nowy przeciw zmarszczkowy, wiecie cos o jego
            zbawiennym
            > dzialaniu??
    • Gość: monia1 Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? IP: 217.97.133.* 15.09.03, 12:42
      Antigravity jest super. Pieknie wygladza, nawilza, odzywia. Pomiedzy dwoma
      wspomnianymi Antigravity the best!!!
    • Gość: pat Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 19:47
      Meg, znow cos wypatrzylas, ech, nie zmiesci Ci sie na polce w lazience,
      wszystkie masz juz pelne:)
      • balbina_alexandra Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 15.09.03, 23:29
        Używam Anti gravity od niedawna i jestem z niego zadowolona. Ale już wiem co
        kupie nastepnym razem - zdecydowanie Collagenista pod oczy Heleny Rubinstein.
        Zachwycił mnie choc uzywałam go raptem tylko przez tydzień. Doskonały!
    • masia27 Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 16.09.03, 12:44
      A ile kosztuje Anti-Gravity pod oczy?
      • agus7 Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 16.09.03, 13:13
        145 pln za 15ml, ale jest b.wydajny - mi wystarczył na ok. pół roku.
        • Gość: monias1 Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? IP: 217.97.133.* 16.09.03, 15:43
          juz niestety kosztuje 160 zeta
          • agus7 Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 16.09.03, 16:01
            thi ;) starcza na tak dlugo ze podrozal zanim mi sie skonczyl :)
    • meg_blue Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 16.09.03, 18:17
      A czy strefie wolnoclowej (jesli tak to w ktorej?) kosmetyki pielegnacyjne sa
      tansze? Ile %?

Pozdrawiam,
      meg
      • Gość: agata Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? IP: 195.12.220.* 16.09.03, 18:29
        ja nie wiem
    • Gość: fishka Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 21:53
      Meg, kiedy sie spotkamy? Obiecalas:) Mam karnet do sauny. O kremach tez
      pogadamy napewno!

Pa.
      • Gość: didi biotherm IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 00:42
        dziewczyny a co sadzicie o biotherm w porownaniu do powyzszych? mialam kiedys
        od nich krem pod oczy do cery wrazliwej, na poczatku byl dobry ale mam wrazenie
        ze juz mi tak nie pomagaja.
        • meg_blue Re: biotherm 01.10.03, 21:20
          Biothermu nie mialam, ale Diora. Jakos mnie niczym nie ujal...a cena
          rozszalala:P
    • meg_blue Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 28.09.03, 23:13
      Po 2 tyg. uzywania Clinique'a moge stwierdzic, ze te kremy sa poprostu inne.
      Jeden uzupelnia drugi. Z ta przewga ze EL jest chyba wydajniejszy, albo musze
      przystopowac z aplikowaniem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka