meg_blue 01.09.03, 09:43 Jak wypadlo u Was porownanie? Clinique'a nie mialam, a przymierzam sie do zakupow... meg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suska Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 19:39 1:0 dla Estee Lauder. Antigravity przereklamowany jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pastell Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:01 podobne i cenowo i jakosciowo Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:12 tez sie zastanawiam, czy kupic ponownie Time Zone, czy sprobowac Anti-Gravity. TZ to przede wszystkim swietny nawilzacz i dobrze radzi sobie z opuchlizna pod oczami. AG, ma ciezsza konsystencje, moze sie walkowac pod oczami, jesli jest za bogaty na Twoje potrzeby. Na pewno dzieki temu, ze jest gesty jest wydajniejszy (TZ skoczyl mi sie po 2 miesiacach). AG ma poza tym drobinki rozswietlajace skore wokol oczu. Chociaz TZ dzieki temu, ze zostawia film na skorze tez optycznie sprawia, ze skora lepiej wyglada. Sama nie moge sie zdecydowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_blue Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:33 :) No wlasnie, ja dzis skonczylam Neutrogene Visibly Young i efekt jest mierny w porownaniu z Time Zone. Dzis musze kupic nowy i pewnie skusze sie na Anti Gravity, oczarowana ich maseczka, ktora naprawde dobrze mi robi:) Zapach i opakowanie apteczne, ale cos w tym jest:) Daj znac co wkoncu kupilas?? Pozdrawiam, meg Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:36 najwczesniej dopiero w przyszlym tygodniu bede robic zakupy. Wiec daj znac pierwsza jesli sie zdecydujesz na AG, czy warto zdradzic TZ:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_blue Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:39 Ok, odezwe sie napewno. A co polecisz ze swojej lazienki? Masz jakas slabosc? Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:45 chodzi o kosmetyki? czy moga byc np. reczniki? (mam jeden ulubiony;-) jesli o kosmetyki, to mam slabosc do balsamow do ciala Vichy, zwlaszcza Lipidiose 2, bo L1 juz mnie tak nie zachwycil. Tylko, ze te promocyjne opakowania 500ml z pompka zdaje sie skonczyly:( no i teraz nie wiem co kupic - zagapilam sie i nie zrobilam zapasow. (promocja powtarza sie co jakis czas). Odpowiedz Link Zgłoś
meg_blue Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:41 Za szybko wcisnelam enter...Chcialam dopisac, ze ja mam slabosc do maseczek wlasnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:49 ooo! a ta maseczka Cliniqua, ktora sie zachwycasz jak sie nazywa? ja Clinique zawsze omijalam szerokim lukiem, ale ostatnio stwierdzam, ze to calkiem dobra firma. Ma w kazdym razie kilka naprawde udanych produktow. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 12:59 Antigravity - dla mnie to idealny krem. Nie tylko nawilza ale i radzi sobie z pierwszymi zmarszczami. Nie uczula mnie (jak wiekszosc kremow pod oczy innych firm). Stosuje go na noc bo rzeczywiscie jest dosc gesty i raczej pod makijaz sie dla mnie nie nadaje. Nie lubie kosmetykow EL bo mnie czasmai uczulaja. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 13:06 ula, tak z ciekawosci zapytam? czy probowalas wszystkich EL? mnie uczulil tylko jeden: zachwalany na forum ANRepair. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_blue Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 12.09.03, 13:09 Maseczka Cliniqua z serii Antigravity - genialna jak dla mnie. Odbija swiatlo, dziala jak energizer, czesto nakladam pod makijaz, choc w mniejszej ilosci. Ujawnia sie po kilku godzinach lekko przeswitujac przez makijaz, dajac uczucie wypoczetej i polyskujacej buzi, nie swiecacej. Polecam:) Przy tym duza tuba, wydajna. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_blue Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 15.09.03, 11:14 Dziewczyny, Anigravity pod oczy zakupilam, uzywam od 2 dni, ale na pierwszy rzut oka widac, ze jest gesciejszy i sie nie klei, a co do efektow pewnie potrzebuje jeszcze kilka dni. Wzielam tez probke lotionu na noc tez Clinique'a. Jest niezly:) a dostalam probke Lancome - jakis nowy przeciw zmarszczkowy, wiecie cos o jego zbawiennym dzialaniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 15.09.03, 14:05 meg_blue napisała: > Dziewczyny, > Anigravity pod oczy zakupilam, uzywam od 2 dni, ale na pierwszy rzut oka widac, > > ze jest gesciejszy i sie nie klei, a co do efektow pewnie potrzebuje jeszcze > kilka dni. pisz szybciutko, bo ja juz resztki Time Zonu zuzywam;-) > Wzielam tez probke lotionu na noc tez Clinique'a. Jest niezly:) a dostalam > probke Lancome - jakis nowy przeciw zmarszczkowy, wiecie cos o jego zbawiennym > dzialaniu?? jesli piszesz o Repairwear to przylaczam sie do zachwytow. We wrzesniu ma podobno wejsc jeszcze wersja dzienna tego kosmetyku. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 15.09.03, 14:06 meg_blue napisała: > Dziewczyny, > Anigravity pod oczy zakupilam, uzywam od 2 dni, ale na pierwszy rzut oka widac, > > ze jest gesciejszy i sie nie klei, a co do efektow pewnie potrzebuje jeszcze > kilka dni. > Wzielam tez probke lotionu na noc tez Clinique'a. Jest niezly:) a dostalam > probke Lancome - jakis nowy przeciw zmarszczkowy, wiecie cos o jego zbawiennym > dzialaniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia1 Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? IP: 217.97.133.* 15.09.03, 12:42 Antigravity jest super. Pieknie wygladza, nawilza, odzywia. Pomiedzy dwoma wspomnianymi Antigravity the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 19:47 Meg, znow cos wypatrzylas, ech, nie zmiesci Ci sie na polce w lazience, wszystkie masz juz pelne:) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 15.09.03, 23:29 Używam Anti gravity od niedawna i jestem z niego zadowolona. Ale już wiem co kupie nastepnym razem - zdecydowanie Collagenista pod oczy Heleny Rubinstein. Zachwycił mnie choc uzywałam go raptem tylko przez tydzień. Doskonały! Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 16.09.03, 12:44 A ile kosztuje Anti-Gravity pod oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 16.09.03, 13:13 145 pln za 15ml, ale jest b.wydajny - mi wystarczył na ok. pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? IP: 217.97.133.* 16.09.03, 15:43 juz niestety kosztuje 160 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 16.09.03, 16:01 thi ;) starcza na tak dlugo ze podrozal zanim mi sie skonczyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_blue Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 16.09.03, 18:17 A czy strefie wolnoclowej (jesli tak to w ktorej?) kosmetyki pielegnacyjne sa tansze? Ile %? Pozdrawiam, meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? IP: 195.12.220.* 16.09.03, 18:29 ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fishka Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 21:53 Meg, kiedy sie spotkamy? Obiecalas:) Mam karnet do sauny. O kremach tez pogadamy napewno! Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi biotherm IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 00:42 dziewczyny a co sadzicie o biotherm w porownaniu do powyzszych? mialam kiedys od nich krem pod oczy do cery wrazliwej, na poczatku byl dobry ale mam wrazenie ze juz mi tak nie pomagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_blue Re: biotherm 01.10.03, 21:20 Biothermu nie mialam, ale Diora. Jakos mnie niczym nie ujal...a cena rozszalala:P Odpowiedz Link Zgłoś
meg_blue Re: Time Zone Eyes czy Antigravity pod oczy?? 28.09.03, 23:13 Po 2 tyg. uzywania Clinique'a moge stwierdzic, ze te kremy sa poprostu inne. Jeden uzupelnia drugi. Z ta przewga ze EL jest chyba wydajniejszy, albo musze przystopowac z aplikowaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś