cereska11 28.03.08, 20:10 kosmetykach i perfumach sprzedawanych na allegro? Co w nich jest nie tak, że kosztuja nawet o 50% mniej niż w sklepie? Czy to wszystko to podróby, czy co? Kupujecie przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inspirationlane Re: Co sądzicie o 29.03.08, 12:16 ale do czego to "nie"? nie - podróby czy nie kupujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Co sądzicie o 29.03.08, 12:22 Nie kupuje - zaopatruje się na lotnisku :) Odpowiedz Link Zgłoś
inspirationlane Re: Co sądzicie o 29.03.08, 12:29 ja kupuję tylko u jednej allegrowiczki, która ma gabinet kosmetyczny, do reszty nie mam zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Co sądzicie o 29.03.08, 12:31 Jak bym miała zaufanego allegrowicza, który by miał w sprzedaży to co potrzebuję to też bym kupowała :) ale taki chyba nie istnieje :D Odpowiedz Link Zgłoś
malange OT 29.03.08, 12:33 "Jak bym" czy "jakbym"? Hehehe... niech ktoś mi powie :) Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: OT 29.03.08, 12:47 Sama kedys sprzedalam uzywany ladny i wartosciowy zegarek bo nie mialam co z nim zrobic. Ale to bylo raz i mimo to osobiscie nie kupilabym tam nic. To moja osobista opinia ale nie ufam temu portalowi, uzywane rzeczy mnie nie interesuja, kradzione probki, testery itp rowniez. A calą reszte rowniez kupuje na lotnisku lub w aptekach internetowych gdzie jest o wiele taniej.Kosmetyki do wlosow w sklepach fryzjerskich. Rozumiem ze nizsze ceny moga kusic, napewno sa tam tez normalne wartosciowe, orginalne produkty ale woel lotnisko i skelpy internetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: OT 29.03.08, 14:25 Kupowalam w nl na Ebay.Oryginaly wycofane ze sprzedazy za kazdym razem,kiedy w slepie dostaja nowa kolekcje.Czasem trafiaja sie naprawde bardzo przestarzale.Raz kupilam pomadke Mabellyne metalic,nastepnego dnia widzialam ja w drogerii przeceniona o 50% - ta sama kwote dalam na Ebay. Odpowiedz Link Zgłoś