Dodaj do ulubionych

Krem na zimę

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 10:11
Jaki według Was jest najlepszy krem na zimę dla 24 letniej twarzy :) Do tej
pory używałam takiego z Avonu, no ale może czas na jakąś zmianę. Co
doradzacie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: Krem na zimę IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 12:39
      a czy ten z Avonu jest fajny? czy nie jest za tłusty? mam mieszaną cerę ze
      skłonnością do przetłuszczania i nie wiem, czy nie będzie mi się za bardzo
      świecić po nim.
      • Gość: karmel Re: Krem na zimę IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 14:30
        Gość portalu: justa napisał(a):

> a czy ten z Avonu jest fajny? czy nie jest za tłusty? mam mieszaną cerę ze
        > skłonnością do przetłuszczania i nie wiem, czy nie będzie mi się za bardzo
        > świecić po nim.

Dla mnie jest całkiem OK. I też mam raczej mieszaną cerę, a świecę się po nim
        najwyżej minutkę, dwie. W sumie to nie zamieniałabym go, ale coś go nie widzę
        w ostatnich katalogach Avonu i boję się, że już go nie będzie. Muszę więc
        poszukać na wszelki wypadek jakiegoś innego.
        • anek-25 Re: Krem na zimę 05.09.03, 14:53
          yo! glupie jestescie. ja mam 25 lat i uzywam: serum przeciwzmarszczkowego estee
          lauder (gwp z allegro), kuracji odmladzajacej ziaja (ze sklepiku w legionowie)
          i lifting klinika (gwp z ebaja). trzeba zapobiegac zmarszczkom, madafaka!
          • Gość: karmel Re: Krem na zimę IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 15:08
            anek-25 napisał:

> yo! glupie jestescie. ja mam 25 lat i uzywam: serum przeciwzmarszczkowego
            estee
            >
            > lauder (gwp z allegro), kuracji odmladzajacej ziaja (ze sklepiku w
            legionowie)
            > i lifting klinika (gwp z ebaja). trzeba zapobiegac zmarszczkom, madafaka!

Głupia bym była gdybym tego wszystkiego używała :P :)) A tak serio, to
            chodziło mi o zwyczajny krem chroniący przed zimną pogodą - zmarszczek się tak
            bardzo nie boję jak zimna.
            • Gość: cinka Re: Krem na zimę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 16:26
              ja mam cere mieszana, uzywam kremu bambiono. jest tlusty, tylko w zimie stosuje
              go na dzien i troszke matuje pudrem. zawiera cynk i cudownie koi podraznienia,
              zwlaszcza czesto wycierany w zimie nos...
        • linkamocwiatru Re: Krem na zimę 05.09.03, 17:34
          Gość portalu: karmel napisał(a):

> Gość portalu: justa napisał(a):
          >
          > > a czy ten z Avonu jest fajny? czy nie jest za tłusty? mam mieszaną cerę ze
          >
          > > skłonnością do przetłuszczania i nie wiem, czy nie będzie mi się za bardzo
          >
          > > świecić po nim.
          >
          > Dla mnie jest całkiem OK. I też mam raczej mieszaną cerę, a świecę się po
          nim
          > najwyżej minutkę, dwie. W sumie to nie zamieniałabym go, ale coś go nie
          widzę
          > w ostatnich katalogach Avonu i boję się, że już go nie będzie. Muszę więc
          > poszukać na wszelki wypadek jakiegoś innego.

Bedzie w kolejnym katalogu, w połowie wrzesnia, za 12,90 zł
    • Gość: isa Re: Krem na zimę IP: *.artcom.pl / 192.168.33.* 05.09.03, 18:51
      nivea soft jest fajny i niedrogi. Nie podraznia, szybko sie wchlania...
      • Gość: karmel Re: Krem na zimę IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 19:54
        Nivea Soft odpada - kompletnie mi nie podchodzi.
        O Bambino to juz druga pozytywna opinia więc może warto by się zastanowić. Ale
        skoro będzie w sprzedaży ten z Avonu, to pewnie go tradycyjnie jak co roku
        kupię :)
        Dzięki za odpowiedzi.
        • Gość: Margoo Re: Krem na zimę IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 22:23
          Ja polecam Hydraphase XL La Roche Posay - bardzo dobrze nawilża, ale nie
          przetłuszcza skóry. Na mrozach spisuje się świetnie - skóra nie jest
          zaczerwieniona i przesuszona. Dla mnie to jest krem nr 1 jesienią i zimą.

Margoo.
          • Gość: mercuria Re: Krem na zimę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.03, 14:37
            Czy Hydraphase XL ma skuteczne filtry?
            • Gość: justy Re: Krem na zimę IP: *.library.pl 07.09.03, 16:21
              tak. ma fotostabilne filtry chroniące właściwie przed całym spektrum UV. SPF
              15. UVA 12
          • Gość: Gosiek Re: Krem na zimę IP: 62.199.150.* 08.09.03, 11:53
            Gość portalu: Margoo napisał(a):

> Ja polecam Hydraphase XL La Roche Posay - bardzo dobrze
            nawilża, ale nie
            > przetłuszcza skóry. Na mrozach spisuje się świetnie - skóra nie
            jest
            > zaczerwieniona i przesuszona. Dla mnie to jest krem nr 1 jesienią
            i zimą.
            >
            > Margoo.

Ile kosztuje ten krem?
    • Gość: madusiak Re: Krem na zimę IP: *.acn.pl 07.09.03, 13:48
      jest taki Flos leku
    • Gość: Lenka Re: Krem na zimę IP: *.chello.pl 07.09.03, 15:02
      Gość portalu: karmel napisał(a):

> Jaki według Was jest najlepszy krem na zimę dla 24 letniej twarzy :) Do tej
      > pory używałam takiego z Avonu, no ale może czas na jakąś zmianę. Co
      > doradzacie ?

A moze Futur active Loreala albo antyrodnikowy krem na dzien z spf 20 z serii
      Citrobiotic firmy Idea 25.Dla mnie oba te kremy sa dobre(maja puszysta
      konsystencje,ladnie sie wchlaniaja,dobrze nawilzaja,chronia przed szkodliwym
      srodowiskiem,dobre pod makijaz),mam mieszana cere,jestem mnie wiecej w twoim
      wieku.
      • Gość: kiwi Re: Krem na zimę IP: *.kprm.gov.pl 08.09.03, 10:42
        Bardzo dobry krem na zimę to z serii Bio Calmille Y Rocher w różowym
        opakowaniu. Naprawdę znakomity :)) Polecam, choć ja ubiegłej zimy smarowałm się
        gęstym Citrobioticem i byłam bardzo zadowolona :))
        • Gość: zakrecona Re: Krem na zimę IP: *.ists.pl / 192.168.0.* 08.09.03, 11:16
          Ja jestem zwolenniczka kremu z Avonu dlatego uwazam ze nie powinnas go
          zmieniac :-) Jest juz w najnowszym katalogu
      • Gość: justy Re: Krem na zimę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 22:15
        Gość portalu: Lenka napisał(a):

>antyrodnikowy krem na dzien z spf 20 z serii
        > Citrobiotic firmy Idea 25.

niestety- chroni tylko przed UVB
    • Gość: monia76 Re: Krem na zimę IP: *.u.mcnet.pl 08.09.03, 12:37
      nutrologie 1 lub 2 - jesli wolisz tresciwsze kremy. jedyna (!!) wada jest fakt,
      ze nie ma filtrow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka