Gość: karmel IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 10:11 Jaki według Was jest najlepszy krem na zimę dla 24 letniej twarzy :) Do tej pory używałam takiego z Avonu, no ale może czas na jakąś zmianę. Co doradzacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: Krem na zimę IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 12:39 a czy ten z Avonu jest fajny? czy nie jest za tłusty? mam mieszaną cerę ze skłonnością do przetłuszczania i nie wiem, czy nie będzie mi się za bardzo świecić po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmel Re: Krem na zimę IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 14:30 Gość portalu: justa napisał(a): > a czy ten z Avonu jest fajny? czy nie jest za tłusty? mam mieszaną cerę ze > skłonnością do przetłuszczania i nie wiem, czy nie będzie mi się za bardzo > świecić po nim. Dla mnie jest całkiem OK. I też mam raczej mieszaną cerę, a świecę się po nim najwyżej minutkę, dwie. W sumie to nie zamieniałabym go, ale coś go nie widzę w ostatnich katalogach Avonu i boję się, że już go nie będzie. Muszę więc poszukać na wszelki wypadek jakiegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
anek-25 Re: Krem na zimę 05.09.03, 14:53 yo! glupie jestescie. ja mam 25 lat i uzywam: serum przeciwzmarszczkowego estee lauder (gwp z allegro), kuracji odmladzajacej ziaja (ze sklepiku w legionowie) i lifting klinika (gwp z ebaja). trzeba zapobiegac zmarszczkom, madafaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmel Re: Krem na zimę IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 15:08 anek-25 napisał: > yo! glupie jestescie. ja mam 25 lat i uzywam: serum przeciwzmarszczkowego estee > > lauder (gwp z allegro), kuracji odmladzajacej ziaja (ze sklepiku w legionowie) > i lifting klinika (gwp z ebaja). trzeba zapobiegac zmarszczkom, madafaka! Głupia bym była gdybym tego wszystkiego używała :P :)) A tak serio, to chodziło mi o zwyczajny krem chroniący przed zimną pogodą - zmarszczek się tak bardzo nie boję jak zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: Krem na zimę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 16:26 ja mam cere mieszana, uzywam kremu bambiono. jest tlusty, tylko w zimie stosuje go na dzien i troszke matuje pudrem. zawiera cynk i cudownie koi podraznienia, zwlaszcza czesto wycierany w zimie nos... Odpowiedz Link Zgłoś
linkamocwiatru Re: Krem na zimę 05.09.03, 17:34 Gość portalu: karmel napisał(a): > Gość portalu: justa napisał(a): > > > a czy ten z Avonu jest fajny? czy nie jest za tłusty? mam mieszaną cerę ze > > > skłonnością do przetłuszczania i nie wiem, czy nie będzie mi się za bardzo > > > świecić po nim. > > Dla mnie jest całkiem OK. I też mam raczej mieszaną cerę, a świecę się po nim > najwyżej minutkę, dwie. W sumie to nie zamieniałabym go, ale coś go nie widzę > w ostatnich katalogach Avonu i boję się, że już go nie będzie. Muszę więc > poszukać na wszelki wypadek jakiegoś innego. Bedzie w kolejnym katalogu, w połowie wrzesnia, za 12,90 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: Krem na zimę IP: *.artcom.pl / 192.168.33.* 05.09.03, 18:51 nivea soft jest fajny i niedrogi. Nie podraznia, szybko sie wchlania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmel Re: Krem na zimę IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 19:54 Nivea Soft odpada - kompletnie mi nie podchodzi. O Bambino to juz druga pozytywna opinia więc może warto by się zastanowić. Ale skoro będzie w sprzedaży ten z Avonu, to pewnie go tradycyjnie jak co roku kupię :) Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margoo Re: Krem na zimę IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 22:23 Ja polecam Hydraphase XL La Roche Posay - bardzo dobrze nawilża, ale nie przetłuszcza skóry. Na mrozach spisuje się świetnie - skóra nie jest zaczerwieniona i przesuszona. Dla mnie to jest krem nr 1 jesienią i zimą. Margoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercuria Re: Krem na zimę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.03, 14:37 Czy Hydraphase XL ma skuteczne filtry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Krem na zimę IP: *.library.pl 07.09.03, 16:21 tak. ma fotostabilne filtry chroniące właściwie przed całym spektrum UV. SPF 15. UVA 12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiek Re: Krem na zimę IP: 62.199.150.* 08.09.03, 11:53 Gość portalu: Margoo napisał(a): > Ja polecam Hydraphase XL La Roche Posay - bardzo dobrze nawilża, ale nie > przetłuszcza skóry. Na mrozach spisuje się świetnie - skóra nie jest > zaczerwieniona i przesuszona. Dla mnie to jest krem nr 1 jesienią i zimą. > > Margoo. Ile kosztuje ten krem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: Krem na zimę IP: *.acn.pl 07.09.03, 13:48 jest taki Flos leku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Krem na zimę IP: *.chello.pl 07.09.03, 15:02 Gość portalu: karmel napisał(a): > Jaki według Was jest najlepszy krem na zimę dla 24 letniej twarzy :) Do tej > pory używałam takiego z Avonu, no ale może czas na jakąś zmianę. Co > doradzacie ? A moze Futur active Loreala albo antyrodnikowy krem na dzien z spf 20 z serii Citrobiotic firmy Idea 25.Dla mnie oba te kremy sa dobre(maja puszysta konsystencje,ladnie sie wchlaniaja,dobrze nawilzaja,chronia przed szkodliwym srodowiskiem,dobre pod makijaz),mam mieszana cere,jestem mnie wiecej w twoim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Krem na zimę IP: *.kprm.gov.pl 08.09.03, 10:42 Bardzo dobry krem na zimę to z serii Bio Calmille Y Rocher w różowym opakowaniu. Naprawdę znakomity :)) Polecam, choć ja ubiegłej zimy smarowałm się gęstym Citrobioticem i byłam bardzo zadowolona :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecona Re: Krem na zimę IP: *.ists.pl / 192.168.0.* 08.09.03, 11:16 Ja jestem zwolenniczka kremu z Avonu dlatego uwazam ze nie powinnas go zmieniac :-) Jest juz w najnowszym katalogu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Krem na zimę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 22:15 Gość portalu: Lenka napisał(a): >antyrodnikowy krem na dzien z spf 20 z serii > Citrobiotic firmy Idea 25. niestety- chroni tylko przed UVB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: Krem na zimę IP: *.u.mcnet.pl 08.09.03, 12:37 nutrologie 1 lub 2 - jesli wolisz tresciwsze kremy. jedyna (!!) wada jest fakt, ze nie ma filtrow Odpowiedz Link Zgłoś