Gość: Kasia IP: *.res.pl / 10.2.6.* / *.res.pl 06.09.03, 13:14 Chciałabym mieć takie jasnobrązowe brwi i zastanawiam się czy jest na to sposób.Moje naturalne są raczej niezbyt gęste i ciemne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cinka Re: BRWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 18:30 wlasnie, mnie tez to ciekawi. jak rozjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: BRWI IP: *.res.pl / 10.2.6.* / *.res.pl 07.09.03, 17:53 raczej nie ma takiego sposobu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: BRWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 17:55 a chciaz oslabic aby byly bardziej miekkie? moje sie strasznie strosza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: BRWI IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 19:09 Brwi farbuje się henną jest taka specjalna do brwi i rzęs można też w gabinetach kosmetycznych. Ale zabieg nie jest skąplikowany więc można samemu. pozdrawiam Vera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13-latka Re: BRWI IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 07.09.03, 21:13 Ja mam obsesje na punkcie moich brwi. Codziennie wyrywam pojedyncze wloski. Dbam o ich ksztalt itp. Ostatnio kupisal sobie swietnaodzywke do brwi i zes. Polecam. A co do problemu rozjasnienia to ja jetem za henna. Odpowiedz Link Zgłoś
moniek Re: BRWI 08.09.03, 10:19 W sprzedaży są specjalne rozjaśniacze do włosków na twarzy można tez stosowac do brwi (rozjaśniacze Sally Hansen). Niestety nie korzystałam więc nie ręcze za efekt. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś