Dodaj do ulubionych

EKSTRA FIT (odchudzanie) ktoś spróbował?? PROSZĘ..

IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.03, 19:51
Zastanawiam się nad ofertą zamieszczoną w prasie. m.in, TELE MAGAZYN pastylek
EXTRA FIT. Reklamuje je Joanna Kurowska. Kuracje trwają 2,4,6,8 tygodni i
obiecywane efekty utraty zbędnych kilogramów ............... ach,
ech.........
Proszę o opinie osób, które skusiły się na te kurację.
Czy były jakiekolwiek widoczne rezultaty ....??
Pozdrawiam forumowiczki :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: cinka Re: EKSTRA FIT (odchudzanie) ktoś spróbował?? PRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 20:06
      imo na 99% to zwykle naciagactwo...
      lepiej byloby gdybys te pieniazki wydala np na aerobik i zaczela np jesc polowe
      tego co dotychczas...
    • Gość: gogo Re: EKSTRA FIT (odchudzanie) ktoś spróbował?? PRO IP: *.mtnet.com.pl 07.09.03, 22:53
      powiem na razie tylko tyle, ze nie wierze w to ani troszke!,
      ale zamowilam ta kuracje dla brata ktory jest juz otyły niestety :( a nie
      ma mozliwosci gotowania sobie sam, i je to co mu podaja.
      po wlosku- czyli szklanka oliwki do wszystkiego - bo jest zdrowa....a ze
      tuczaca to juz nie pomysla
      Jak widze jak oni mu gotuja to jestem chora-tydzien zgagi
      napisze o wyniku za tydzien , ok? na razie sie wstrzymaj- jak zadziala to sama
      bym mu podebrala ;)
    • Gość: calineczka Re: EKSTRA FIT (odchudzanie) ktoś spróbował?? PRO IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 07.09.03, 23:08
      Od razu mowie, ze nie probowalam. Chcialam tylko powiedziec, ze jakis czas temu
      w onecie byl artykul na temat roznych srodkow pomagajacych schudnac, m. in.
      reklamowanych przez znane aktorki. Testowal je jakis dziennikarz, po czym to
      wszystko zostalo zrelacjonowane wlasnie w tym artykule. Stwierdzil on, ze te
      preparaty to jedno wielkie oszustwo, naciaganie ludzi. Mysle, ze w tym
      przypadku jest podobnie.
      • Gość: gogo Re: EKSTRA FIT (odchudzanie) ktoś spróbował?? PRO IP: *.mtnet.com.pl 07.09.03, 23:30
        tego sie wlasnie obawialam, ale dlaczego te gwiazdeczki sa takie ze naciagaja
        reklamuja jakies g***o! :(
        ja naprawde kasy nie mam , ale chcialam pomoc szczegolnie bratu.

slyszalam ze Krawczyk sie przygotowuje do reklamowania jakiegos specyfiku,
        ale mowi szczerze ze stosuje diete, a tamte twierdza zawsze ze bez odmawiania
        sobie - pytanie czego? sałaty i siłowni. jak tak to ok, ale moga to wyjasnic .
        • Gość: ewa Re: EKSTRA FIT (odchudzanie) ktoś spróbował?? PRO IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.09.03, 09:30
          Kochane, moja mama to kupila , stosowala - niestety jedyny ubytek to ubytek z
          portfela - wiec nie dajcie sie namowic. To wyglada jak zwykly slodzik - no i z
          rezultatow mamy widac ze nie tylko wyglada :)

Szkoda kasy naprawde
    • Gość: Ewa Re: EKSTRA FIT (odchudzanie) ktoś spróbował?? PRO IP: *.waw.net.pl 08.09.03, 11:56
      Kobiety,
      gdyby był skuteczny środek na odchudzanie w postaci pastylek, przy których "nie
      trzeba sobie niczego odmawiać", a traci się 2 kg w tydzień (czy ile tam podają
      w tej reklamie), i w dodatku bez uszczerbku na zdrowiu, to cała odchudzająca
      się Ameryka by za tym szalała, a producent miałby więcej kasy niż Bill Gates.
      Jezu, przecież wszystkie koncerny farmaceutyczne modlą się, by ich naukowcy
      wynaleźli taki specyfik! Ale nic takiego na razie nie istnieje. A gwiazdki
      wszystko reklamują, bo im za to płacą. Proste.
      E.
      • Gość: cinka Re: EKSTRA FIT (odchudzanie) ktoś spróbował?? PRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 12:37
        to taka wspolczesna forma poszukiwania kamienia filozoficznego.. nic nie robic
        i miec :)
        • Gość: Magda Re: EKSTRA FIT (odchudzanie) ktoś spróbował?? PRO IP: *.poczta.okay.pl 08.09.03, 13:08
          No wlsnie, lipa i tyle. Ja jakbym miala grac w Graczykach, to tez bym sie
          wolala zgnoic reklamujac taki syf ;-)
          • Gość: Magda Re: EKSTRA FIT (odchudzanie) ktoś spróbował?? PRO IP: *.poczta.okay.pl 08.09.03, 13:10
            Aha, a wczesniej reklamowala to babka, ktora z Klanu nawet wyrzucili... No to
            co miala bidula robic? Kuroniowka ma za duzo kalorii...
    • Gość: stokrotka Re: EKSTRA FIT (odchudzanie) ktoś spróbował?? PRO IP: *.nysa.ws 08.09.03, 16:03
      Ja ostatnio kupiłam sobie tabletki "chrom organiczny" (50 tab.po 15 zł).
      Podobno zmniejszają ochote na słodycze i przyspieszają przemiane materi, ale
      stosuje je dopiero od kilku dni to nie wiem czy są dobre na 100%.
    • Gość: vega Re: EKSTRA FIT (odchudzanie) ktoś spróbował?? PRO IP: *.acn.pl / 10.72.4.* 08.09.03, 19:36
      Ja walcze z nadwaga od lat. W ostatnim roku udalo mi się zrzucic 12 kilo i
      osiągnąć wymarzoną sylwetkę. Jak? Niestety - prawda jest bezwględna - 5 razy w
      tygodniu poce się na siłowni i aerobiku w klubie Gimnsion. Do tego nie jem w
      ogóle pieczywa, kasz, makaronu i słodyczy oczywiście. Poza tym się nie głodzę.
      Efekty znakomite. Ale na nie musiałam bardzo ciężko zapracować. W żadne
      cudowne specyfiki nie wierzę. Wiem że skuteczne są przepisywane przez lekarzy
      środki psychotropowe na zachamowanie apetytu np Mazindol. Chudnie się szybko i
      dużo - ale efekty uboczne są, wiem z autopsji !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka