Dodaj do ulubionych

makijaż permanentny-Kraków

18.04.08, 22:42
Witam,czy może mi ktoras z Was polecic jakies sprawdzone miejsce na
zrobienie trwalego makijazu ust w Krakowie?
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: makijaż permanentny-Kraków 19.04.08, 00:26
      kolezanka robila w dermedzie na Tomasz- bardzo ladny i naturalny efekt ( obrys + wypelnienie).
      • weronka77 Re: makijaż permanentny-Kraków 19.04.08, 15:48
        POtwierdzam;-)
        • bjps Re: makijaż permanentny-Kraków 19.04.08, 18:29
          a moze ktos polecic w Zabrzu ?
    • ewus38 Re: makijaż permanentny-Kraków 19.04.08, 22:09
      dzieki to juz jakis trop poszukiwan mam :)
      • aja38 Re: makijaż permanentny-Kraków 04.05.08, 18:41
        podciągam bo rowniez jestem zainteresowana zrobieniem makijazu w
        Krakowie ew w okolicach
        • niebieskookaaaa Re: makijaż permanentny-Kraków 11.07.13, 00:58
          Jakby ktoś miał dylemat nad wyborem linergistki do wykonania makijażu permanentnego to polecam Panią u której sama wykonywałam brwi. Jestem bardzo zadowolona, zabieg był szybki , sprawnie wykonany i prawie bezbolesny. Jakby ktoś był zainteresowany podaje nr.530-530-256
    • madzinka2 Re: namiary!! 14.05.08, 10:18
      • aleksapar polecam 15.05.13, 18:56
        w Krakowie polecam p.Kamilke Chrobak ze studia Genesis. Najpierw przyjechalam do niej na usta-nic nie bolało! i od razu zdecydowałam sie na powieke gorna i dolna. super mi sie wszystko zagoilo w 2 dni, ksztalt, kolor taki jak chcialam. p.Kamilka jest przemila, pelna profeska, jestem strasznie zadowolona, obiecalam ze bede ja polecac to polecam :)
    • dejvv21 Re: makijaż permanentny-Kraków 03.01.17, 07:20
      Polecam skorzystanie z usług kliniki Bonadea w Krakowie. Koleżanka tam była i bardzo sobie wychwala tą klinikę, mają najlepszy sprzęt i trwałe barwniki a zabiegi wykonuje certyfikowana linergistka.
      • kasha77 Re: makijaż permanentny-Kraków 03.01.17, 10:26
        Ponieważ kasowanie Państwa spamu reklamowego nie daje efektu - skomentuję. Jest to jeden z kilkudziesięciu wątków spamerskich, które wciąż się pojawiają pomimo moich próśb i kasowania ich. Interesy chyba nie idą tak wspaniale jak opisują spamerzy, jeśli firma musi posiłkować się taką formą"reklamy". Jeśli ktoś uważa, że takiej formie reklamowania swoich usług można zaufać - jego decyzja. Ja mam już wyrobioną opinie o firmie która stosuje tego typu marketing.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka