kobietka777 01.05.08, 16:19 nie za twarda / nie za miękka do rysowania na skórze. Łatwa to ostrzena. Nie rozmazująca się. Efekt ładnego makijarzu a nie - brudne , nieestetyczne oko macie coś wypróbowanego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobietka777 Re: czarna kredka - na prawde godna polecenia 01.05.08, 16:20 sory za błąd - naprawde :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: czarna kredka - na prawde godna polecenia 01.05.08, 18:08 Jeszcze "makijarz". ;-) Z kredek warto zainwestować w Lancome, z tańszych Bourjois. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka777 Re: czarna kredka - na prawde godna polecenia 01.05.08, 18:41 ło jejku, przepraszam!!! ale wstyd :) a revlon ? Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: czarna kredka - na prawde godna polecenia 01.05.08, 19:03 Lancome dla mnie za miekka,bardzo sie rozmazuje.Niestety poprzednia kredke,ktora byla super zuzylam do konca i teraz nie wiem,jakiej marki byla:( Odpowiedz Link Zgłoś
sno-powiazalka Re: czarna kredka - na prawde godna polecenia 01.05.08, 19:50 Kiedyś kupiłam w Rossmanie czarną kredkę za parę złotych. Zaintrygowała mnie strugaczka w zatyczce i .....jest super. Robię nią kreski przede wszystkim na górnej powiece. Łatwo się rysuje, nie rozmazuje się i ta strugaczka :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: czarna kredka - na prawde godna polecenia 01.05.08, 21:06 chyba wiem jaka,uzywam jej do brwi-jest swietna.a do powiek najlepsza wg mnie inglot. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Lovely 05.05.08, 16:13 ta czarna ze strugaczka jest firmy LOVELY czy jaks tak! Dla mnie bomba za 4 zlote chyba!!! rewelacja!! mieciutka,plynnie sie rysuje a strugaczka świetna! wogole sie nie tępi. Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: czarna kredka - na prawde godna polecenia 01.05.08, 20:05 Mialam Lancome i byla do dupy, miekka i ostrzyla sie tak ze polowe kredki sie marnowalo.Dior to samo. A kredki te kupilam patrzac na opinie na wizazu. Kiedys mialam super kredke Loreala. Cena adekwatna do jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kropla_beskidu Re: czarna kredka - na prawde godna polecenia 01.05.08, 20:44 Ja używam czarnej z Gosh'a i jest cudowna, tylko pamiętaj by trzymać kredkę w odpowiedniej temperaturze, to nie będzie miękka. Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka Re: czarna kredka - na prawde godna polecenia 02.05.08, 10:48 prawda-żadna kredka nie może leżeć w ciepłej łazience itp. miejscach. a przed temperowaniem wrzuć ją na noc do lodówki. a miękkość najlepiej sama porównaj już w sklepie, na ramieniu- napisz literę z nazwy firmy, po chwili spróbuj rozetrzeć. sama ci się ukaże ta najlepsza dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka.krk Re: czarna kredka - na prawde godna polecenia 03.05.08, 17:18 sephora za 13 zł jest troche mniejsza niż wszytskie to jest dla mnie znak rozpoznawczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka777 Re: czarna kredka - na prawde godna polecenia 03.05.08, 21:16 jak sephore lubie tak musze przyznac ze nie mialam dawno tak beznadziejnej kredki :/ szukam dalej może ten gosh ... a sa jakies z taka gąbeczka zeby ladnie rozetrzec ? w sumie to zalezy mi na takiej ktora bedzie sie utrzymywala tez na wewnetrznej t=stronie powieki, nie tylko na zewnetrznej ... Odpowiedz Link Zgłoś
thelma333 Re: czarna kredka - na prawde godna polecenia 05.05.08, 16:09 Guerlain ma bardzo dobre kosmetyki, uzywam ich kredek i tuszu i powiem jedno: rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś