mariolka55 02.05.08, 09:25 mam juz kilka tego typu badziewiów;) i zastanawiam sie nad zakupem kolejnego:) czy któras z was lub ktos ze znajomych posiada taki pas i moze cos o nim powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lora81 Re: pas vibraaction (tv mango) ma któras????????? 02.05.08, 10:17 Jak już sama wiesz żadne te "badziewia" nic nie daja. nie wystarczy tylko kupić taki pas trzeba też zastosować diete wtedy może uda się coś osiągnąć. Moj kolega zakupił taki pas i mówi że nic nie daje, z tym że nie stosuje zadnej diety. Myśle ze odpowiednia dieta, cwiczenia i taki pas na pewno dużo by dały pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 lora81 02.05.08, 12:07 to to ja wiem ze nie wystarczy kupic sam pas;) chciałam zasiegnac opini o samym pasie,czy np. nie zepsuje sie po kilku uzyciach (tak jak to było w przypadku innych tego typu urzadzeniach przezemnie kupionych) w sumie to ja nie chce chudnac,chce tylko brzuszek poprawic i w tym celu tez cwicze,pas ma pełnic role dodatku:) Odpowiedz Link Zgłoś