Dodaj do ulubionych

Żel, akryl...proszę o adresy

IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 11.09.03, 16:47
Hej dziewczyny,
Czy możecie podać jakieś warszawskie adresy sprawdzonych przez Was salonów
kosmetycznych, w których robią cuda z paznokci. Chciałabym się wybrać i
szukam salonu, z którego już ktoś wyszedł zadowolony ;)
Będę wdzięczna :)

Pozdrowienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Margoo Re: Żel, akryl...proszę o adresy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 16:50
      Proszę bardzo - od prawie roku regularnie chodzę do Dominiki z salonu SPA na
      ul. Ikara - tel. 843 25 75. Mam założonego tzw. stałego frencha, który naprawde
      świetnie się spisuje.

Margoo.
      • Gość: zuzia Re: Żel, akryl...proszę o adresy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.09.03, 13:56
        Trochę drogo...... :( Czy znacie jakieś sprawdzone salony, ale za niższą cenę???
        • Gość: ja Re: Żel, akryl...proszę o adresy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 15.09.03, 13:16
          Podobno na Placu Powstańców Warszawy - salon TIPS.
          Niestety nie znam dokładnego adresu ani kontaktu.
          Może któraś z Was dziewczyny ma kontakt do tego salonu??
          • Gość: Kocica Re: Żel, akryl...proszę o adresy IP: *.koperfam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 14:24
            A ja mam takie pytanko: gdzie można dostać profesjonalne materiały do
            samodzielnego "opracowywania" paznokci? Codzi o akryl i klej do tipsów z
            pędzelkiem.
            Pozdrawiam
            Kocica
    • Gość: Ania Re: Żel, akryl...proszę o adresy IP: *.acn.pl / *.acn.pl 15.09.03, 15:43
      ja chodzę do salonu TIPS kilka lat, mieści się w budynku hotelu na rogu
      Świetokrzyskiej i Placu Powstańców Warszawy, tel. 827 73 99. mam teraz położony
      akryl i spisuje sie świetnie, polecam.
    • Gość: ja Re: Żel, akryl...proszę o adresy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 15.09.03, 16:12
      A co myślicie o zrobieniu sobie np. akrylu na paznokciach, ale nie w salonie,
      tylko u kogoś, kto robi to w domu (lub oferuje przyjazd do klientki)??
      Znalazłam ostatnio ogłoszenie, zadzwoniam i pytałam sięo ceny - zrobienie +
      malowanie + ewentualne zdobienie = 70 pln, uzupełnianie = 50 pln.
      Czy macie doświadczenia w czymś takim???
      Proszę o opinię, czy efekt jest tak samo profesjonalny jak w salonie??
      W sumie jest to trochę taniej.
      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka