IP: *.srvsquid2.gln / localhost 12.09.03, 17:59
Czy ktos byl na oczywszczaniu w salonie Guerlain w W-wie ??? Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Guerlain IP: *.5.STABLE1.NT / 148.244.146.* 13.09.03, 05:40
      ja bylam, tyle, ze w salonie w Krakowie. Jednak zasad wypracowanego przez
      Guerlain sposobu oczyszczania twarzy i innych zabiegow kosmetycznych
      przestrzega sie w kazdym ich salonie (na swiecie) tak samo. Ja bylam b.
      zadowolona, szczegolnie swietny jest oslawiony masaz uciskowy twarzy.
      Profesjonalna, mila pani kosmetyczka, doskonaly poziom uslugi, swietne
      kosmetyki, no i na zakonczenie piekny, dyskretny makijaz. Polecam, choc cena
      nie nalezy do niskich.
      • kurczak1976 Re: Guerlain 13.09.03, 10:43
        A jaka byla ta cena jesli mozna spytac?
    • Gość: 5thAvenue Re: Guerlain IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 13.09.03, 12:33

Takze jestem ciekawa ile ta frajda kosztuje w Polsce. We Francji cena zabiegu w
      instytucie zalezy od czasu i tego co klienta chce miec robione. Do zabiegow
      najtanszych (w cudzyslowiu, bo bardzo drogie sa mimo wszystko) nalezy
      soin "matité", tzn. oczyszczenie i pielegnacja kosetykami regulujacymi skore.
      Pani ostatnio powiedziala mi, ze matité jest nazwa przestarzala i ze teraz ten
      zabieg nazywa sie "soin equililbrant", drugim jest zabieg nawilzajacy...Wsio
      ryba, oba zabiegi jest swietne, masaz kapitalny i zimn maseczka, ktora pani
      sciaga jednym gestem - po prostu rawelka. Wystarczy potem lekko przypudrowac
      twarz i w ogole nie widac po czlowieku, ze swyszedl od kosmetyczki. Zabiegi
      ujedrniajace i te, ktore wymagaja uzycia aparatury high technology sa
      odpowiednio drozsze. We Frabcji istnieje rowniez mozliwosc zaoszczedzenia dwoch
      stowek w tzw. kabinie Guerlain'a. Zabieg w kabinie odbywa sie w instytucie-
      perfumerii nie firmowej, ale majacej licencje na sprzedaz kosmetykow Guerlaina.
      Kosmetyczka w kabinie przechodzi takie samo szkolenie jak panie pracujace w
      instytutach przy firmowych salonach. Produkty takie same, jakosc uslugi
      identyczna, ale nie ma tego, typowego dla salonow Guerlaina, powiewu luksusu,
      trych zyrandoli, tych luster, tych aksamitow o ...tych starych bogatych dup z
      Emiratow (co oczywiscie jest niewatpliwa zaleta uslug w kabinie :))))
      • Gość: mad Re: Guerlain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 19:36
        hej! a powiedzcie ile przykladowo kosztuja w polsce poszczegolne zabiegi w
        geurlainie??
    • Gość: 5thAvenue Re: Guerlain IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 13.09.03, 19:45

a mnie poza tym bardzo interesuje czy sa instytuty Guerlaina np. w NYCu i za
      ile...(tak sie pytam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka