Gość: E IP: *.srvsquid2.gln / localhost 12.09.03, 17:59 Czy ktos byl na oczywszczaniu w salonie Guerlain w W-wie ??? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Guerlain IP: *.5.STABLE1.NT / 148.244.146.* 13.09.03, 05:40 ja bylam, tyle, ze w salonie w Krakowie. Jednak zasad wypracowanego przez Guerlain sposobu oczyszczania twarzy i innych zabiegow kosmetycznych przestrzega sie w kazdym ich salonie (na swiecie) tak samo. Ja bylam b. zadowolona, szczegolnie swietny jest oslawiony masaz uciskowy twarzy. Profesjonalna, mila pani kosmetyczka, doskonaly poziom uslugi, swietne kosmetyki, no i na zakonczenie piekny, dyskretny makijaz. Polecam, choc cena nie nalezy do niskich. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Guerlain 13.09.03, 10:43 A jaka byla ta cena jesli mozna spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5thAvenue Re: Guerlain IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 13.09.03, 12:33 Takze jestem ciekawa ile ta frajda kosztuje w Polsce. We Francji cena zabiegu w instytucie zalezy od czasu i tego co klienta chce miec robione. Do zabiegow najtanszych (w cudzyslowiu, bo bardzo drogie sa mimo wszystko) nalezy soin "matité", tzn. oczyszczenie i pielegnacja kosetykami regulujacymi skore. Pani ostatnio powiedziala mi, ze matité jest nazwa przestarzala i ze teraz ten zabieg nazywa sie "soin equililbrant", drugim jest zabieg nawilzajacy...Wsio ryba, oba zabiegi jest swietne, masaz kapitalny i zimn maseczka, ktora pani sciaga jednym gestem - po prostu rawelka. Wystarczy potem lekko przypudrowac twarz i w ogole nie widac po czlowieku, ze swyszedl od kosmetyczki. Zabiegi ujedrniajace i te, ktore wymagaja uzycia aparatury high technology sa odpowiednio drozsze. We Frabcji istnieje rowniez mozliwosc zaoszczedzenia dwoch stowek w tzw. kabinie Guerlain'a. Zabieg w kabinie odbywa sie w instytucie- perfumerii nie firmowej, ale majacej licencje na sprzedaz kosmetykow Guerlaina. Kosmetyczka w kabinie przechodzi takie samo szkolenie jak panie pracujace w instytutach przy firmowych salonach. Produkty takie same, jakosc uslugi identyczna, ale nie ma tego, typowego dla salonow Guerlaina, powiewu luksusu, trych zyrandoli, tych luster, tych aksamitow o ...tych starych bogatych dup z Emiratow (co oczywiscie jest niewatpliwa zaleta uslug w kabinie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Guerlain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 19:36 hej! a powiedzcie ile przykladowo kosztuja w polsce poszczegolne zabiegi w geurlainie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5thAvenue Re: Guerlain IP: 5.5D* / *.club-internet.fr 13.09.03, 19:45 a mnie poza tym bardzo interesuje czy sa instytuty Guerlaina np. w NYCu i za ile...(tak sie pytam:) Odpowiedz Link Zgłoś