Gość: aniołeczek IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 12:54 KTOŚ STOSOWAŁ??? POLECACIE? DODAM, ŻE MAM SKÓRĘ MIESZANĄ I UŻYWAM TERAZ LYSANEL MAT SVR. CHCIAŁABYM COŚ B.MATUJĄCEGO ALE RÓWNIE DOBRZE NAWILŻAJACEGO. PAPAPPAPAPPA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga102 Re: TERMAL-S MAT VICHY????? 15.09.03, 13:16 Polecam serię Mat B Derminki. Kupiłam ją w lecie, bo przy 30-stopniowych temp. nie mogłam sobie poradzić z twarzą i jestem bardzo zadowolona. maga Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: TERMAL-S MAT VICHY????? 15.09.03, 14:43 bardzo polecam, ale wiem, że wielu osobom nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: TERMAL-S MAT VICHY????? IP: *.u.mcnet.pl 15.09.03, 14:52 jest fu i be! koszmarny krem, jeden z dwu wyjatkowo nieudanych vichy (razem z thermal s uv). baaaaaaaaaardzo nie polecam. zasycha na twarzy i tworzy maske, ktora potem sciaga skore przez caly dzien. moze i matuje, ale jakim kosztem! Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: TERMAL-S MAT VICHY????? 15.09.03, 15:51 zasycha? może nakładany w za dużych ilościach. nie bardzo wiem, jak krem o tak delikatnej, niemal wodnej konsystencji może zaschnąć... no ale cóż, może ja dziwna jestem, bo thermal s uv tez mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: TERMAL-S MAT VICHY????? 16.09.03, 10:35 elve napisała: > zasycha? może nakładany w za dużych ilościach. nie bardzo wiem, jak krem o tak > delikatnej, niemal wodnej konsystencji może zaschnąć... no ale cóż, może ja > dziwna jestem, bo thermal s uv tez mi odpowiada. moze to ja dziwna jestem, nie wypieram sie, ale od kremu oczekuje efektu, ktory daje np. nutrologie - wygladzenia i ukojenia. oba thermale (mat i uv) bardzo sciagaja mi skore. skoro wasze wrazenia sa inne, byc moze kremy tak zachwouja sie tylko na mojej skorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: TERMAL-S MAT VICHY????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 19:45 No chyba trochę przesadzasz, albo twoja skóra wcale nie potrzebuje matowania tylko nawilżenia. Vichy jest ok, ale bez rewelacji, z wybitnie przetłuszczoną cerą raczej sobie nie poradzi. Ja polecam DERMIKI SERIĘ MAT B zwłaszcza krem normalizujący na noc, którego efekty widać w dzień. Moja niesamowicie święcąca latem twarz stała się matowa i aksamitna. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: TERMAL-S MAT VICHY????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 10:45 Gość portalu: meg napisał(a): > No chyba trochę przesadzasz, albo twoja skóra wcale nie potrzebuje matowania > tylko nawilżenia. > Vichy jest ok, ale bez rewelacji, z wybitnie przetłuszczoną cerą raczej sobie > nie poradzi. Ja polecam DERMIKI SERIĘ MAT B zwłaszcza krem normalizujący na > noc, którego efekty widać w dzień. Moja niesamowicie święcąca latem twarz stała > > się matowa i aksamitna. Rewelacja! Meg napisz prosze ile koszt. ten vichy/ok 60zl?/a ile dermika.I ktory jest dla Ciebie lepszy. mialam ostanio probke z vichy i wydaje mi sie dosc dobry, ale szkoda mi 60zl...bo nie wiem jak sie bedzie spisywal po tyg. stosowania. Moge uzywac tego Vichy jesli mam wrazliwa naczynkowa cerE? Plum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: TERMAL-S MAT VICHY????? IP: 195.187.102.* 16.09.03, 11:01 Ja też polecam ten krem normalizujący z serii MAT-B. U mnie naprawdę poprawił stan cery (mam mieszaną, ale te części tłuste są takie bardzo tłuste). Bardzo sobie chwalę także maseczkę oczyszczającą z zielona glinką. Natomiast z kremów na dzień z tej serii jestem średnio zadowolona. Matujący na początku był ok, nawet byłam zachwycona, że wreszcie znalazłam matujący ideał, ale przy dłuższym stosowaniu przesuszył mi skórę niestety (może dla osób tłustej cerze byłby lepszy?). Nawilżający lepszy (pomógł na to przesuszenie), ale z kolei przesadnie się świeciłam. Tak, że na noc zostanę przy Dermice, ale na dzień bym czegoś innego poszukała. Myślałam o tym Vichy, ale po przeczytaniu Waszych postów się poważnie waham... Aha, zdecydowanie nie polecam maseczki supernawilżającej MAT-B - przynajmniej na mnie lepi się to rekordowo, żadnego supernawilżenia nie dostrzegłam. Jak dla mnie to najgorszy produkt z serii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: TERMAL-S MAT VICHY????? IP: *.gryfnet.szczecin.pl 04.02.04, 23:13 termal-s nie jest taki zły, ale nie wiem czy stosowałaś już prosensiv z serii dermedic. jest bardzo delikatny, szybko się wchłania i może być stosowany rownież zimą pomimo mrozów. poproś o próbke w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: TERMAL-S MAT VICHY????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 10:45 Nie polecam. Mam bardzo delikatną cerę, która bardzo szybko się przetłuszcza ale także wyszusza. Próbowałam z Thermal S Mat, ale wrażenia nieciekawe: zbyt słabo nawilża, rzeczywiście zastyga i ściąga skórę. Absolutnie nie nadaje się pod makijaż, robią się kluski. Użyłam kilka razy i poszedł do kosza. Nawet nie nadawał się do przysłowiowych łokci bo wcale nie jest nawilżający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: TERMAL-S MAT VICHY????? IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 05.02.04, 15:53 miałam ten krem i z przykrością muszę stwierdzić że do niczego a szkoda bo podbno ichy to dobra firma teraz mam krem z serii normaderm "przeciwko niedoskonałosiom skóry " również klapa nie pozbyłam sie zaskórników :( mimi długiego stosowania Odpowiedz Link Zgłoś