Gość: gigi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 20:23 może któraś forumowiczka testowała na sobie produkty flos leku?są bardzo tanie i podobno niezłe?mają mało chemii , są ziołowe.proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plum1000 Re: flos lek na naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 21:26 Coz ja jestem zdania ze ZADNEn krem/maseczka/tonik naczynkowy nie spowoduje ze naczynka znikna..ani nawet zbledna..ja uzwalm z flos leku -zel maseczke/bez spukiwania/2x dziennie, efektow nie widze. choc mam wrazenie ze jakby na policzkach byly one mniej widoczne. mam tez maseczke z tej serii /do splukiwania/ale z lenistwa zadno jej uzywam. tonik tez mam , ale jeszcze rzadziej go stosuje;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: flos lek na naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 21:37 dzięki bo własnie znalazłam stronę tej firmy i można zamówić internetem,a tak to się zastanowię czy warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: flos lek na naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 21:55 Gość portalu: gigi napisał(a): > dzięki bo własnie znalazłam stronę tej firmy i można zamówić internetem,a tak > to się zastanowię czy warto! ja tez zamawialam przez internet flos leka, z ich strony internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: flos lek na naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 21:41 spotkałam sie z wieloma bardzo pozytywnymi opiniami o serii przeciwzmarszczkowej z wit. C i fitohormonami oraz o żelach pod oczy. o maseczce na naczynka też wypowiadano się pozytywnie, ale wiadomo, że w tym przypadku nie można oczekiwać od kosmetyków spektakularnych efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: flos lek na naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 22:06 justy;nie chodzi mi o spektakularne efekty,bo zdaje sobie sprawę z tego,że to zioła ale szukam czegoś dobrego dla bardzo wrazliwej cery i zaczerwienionej i znalazłam w intern.to i la roche posey.ceny są różne ale nie znam ani jednego ani drugiego.może coś wiesz?pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: flos lek na naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 23:14 la roche pasay nie ma kosmetyków typowo dla cery naczynkowej. mają kosmetyki dla cery wrażliwej i podrażnionej- jeśli przyczyną zaczerwienienia jest podrażnienie, to moze pomóc seria toleriane. no i mają dobre filtry- to ważne dla skóry naczynkowej. jeśli poszukujesz czegoś typowo na naczynka, to flos-lek nie jest złym wyborem. z droższych specyfików na naczynka możesz spróbować kremu Ruboril lub Diroseal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: flos lek na naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 18:26 dzięki justy,jak się zoriętowałam jesteś oblatana[jeśli można tak powiedzieć], już używałam tego co mi radzisz ale chciałam coś zmienić,teraz mam problem ale dzięki za odpowiedź.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: flos lek na naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 18:28 p.s.diroseal jest o.k. ale ruboril mi nie odpowiada łuszczy sie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś