Dodaj do ulubionych

flos lek na naczynka

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 20:23
może któraś forumowiczka testowała na sobie produkty flos leku?są bardzo
tanie
i podobno niezłe?mają mało chemii , są ziołowe.proszę o opinię
Obserwuj wątek
    • Gość: plum1000 Re: flos lek na naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 21:26
      Coz ja jestem zdania ze ZADNEn krem/maseczka/tonik naczynkowy nie spowoduje ze
      naczynka znikna..ani nawet zbledna..ja uzwalm z flos leku -zel maseczke/bez
      spukiwania/2x dziennie, efektow nie widze. choc mam wrazenie ze jakby na
      policzkach byly one mniej widoczne. mam tez maseczke z tej serii /do
      splukiwania/ale z lenistwa zadno jej uzywam. tonik tez mam , ale jeszcze
      rzadziej go stosuje;-(
      • Gość: gigi Re: flos lek na naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 21:37
        dzięki bo własnie znalazłam stronę tej firmy i można zamówić internetem,a tak
        to się zastanowię czy warto!
        • Gość: plum1000 Re: flos lek na naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 21:55
          Gość portalu: gigi napisał(a):

> dzięki bo własnie znalazłam stronę tej firmy i można zamówić internetem,a tak
          > to się zastanowię czy warto!
          ja tez zamawialam przez internet flos leka, z ich strony internetowej.
    • Gość: justy Re: flos lek na naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 21:41
      spotkałam sie z wieloma bardzo pozytywnymi opiniami o serii
      przeciwzmarszczkowej z wit. C i fitohormonami oraz o żelach pod oczy. o
      maseczce na naczynka też wypowiadano się pozytywnie, ale wiadomo, że w tym
      przypadku nie można oczekiwać od kosmetyków spektakularnych efektów.
      • Gość: gigi Re: flos lek na naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 22:06
        justy;nie chodzi mi o spektakularne efekty,bo zdaje sobie sprawę z tego,że to
        zioła ale szukam czegoś dobrego dla bardzo wrazliwej cery i zaczerwienionej i
        znalazłam w intern.to i la roche posey.ceny są różne ale nie znam ani jednego
        ani drugiego.może coś wiesz?pozdrawiam.
        • Gość: justy Re: flos lek na naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 23:14
          la roche pasay nie ma kosmetyków typowo dla cery naczynkowej. mają kosmetyki
          dla cery wrażliwej i podrażnionej- jeśli przyczyną zaczerwienienia jest
          podrażnienie, to moze pomóc seria toleriane. no i mają dobre filtry- to ważne
          dla skóry naczynkowej.
          jeśli poszukujesz czegoś typowo na naczynka, to flos-lek nie jest złym wyborem.
          z droższych specyfików na naczynka możesz spróbować kremu Ruboril lub Diroseal.
          • Gość: gigi Re: flos lek na naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 18:26
            dzięki justy,jak się zoriętowałam jesteś oblatana[jeśli można tak powiedzieć],
            już używałam tego co mi radzisz ale chciałam coś zmienić,teraz mam problem ale
            dzięki za odpowiedź.pozdrawiam.
          • Gość: gigi Re: flos lek na naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 18:28
            p.s.diroseal jest o.k. ale ruboril mi nie odpowiada łuszczy sie.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka