Dodaj do ulubionych

CliniqueShimmeringTone Powder-9kostekPoznan,gdzie?

04.06.08, 19:31
jak w temacie, moze byc tez wysylkowo-potrzebuje odcien brazowy(01golden bronze)
skonczyl sie i jest dolina, w sklepach maja tylko te nowa serie zlozona z 4
kostek:(
Obserwuj wątek
    • annika_vik Re: CliniqueShimmeringTone Powder-9kostekPoznan,g 05.06.08, 12:29
      hej, czy chodzi ci o ten:
      www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11262
      czyli True Bronze Shimmering Bronzing Powder?

Jeżeli tak, to witaj siostro w nieszczęściu ;) niestety, ten kosmetyk jest bardzo trudno dostępny, nie tylko w Polsce! Wszedł w lecie 2005 roku jako sezonówka i potem jeszcze raz w 2006 - i koniec!
      W Polsce nie był już sprzedawany.

W tej chwili używam trzeciego opakowania, które z trudem zdobyłam w Szwecji, wygrzebałam w jakimś sklepie ostatnie pudełko. A szukałam wszędzie - w sklepach stacjonarnych W Trójmieście, Warszawie, Poznaniu, na aukcjach, w internecie, na lotniskach... Oprócz tego opakowania w Szwecji znalazłam jeszcze wersję Travel (z dodatkowym pudrem brązującym) na lotnisku w Kopenhadze.

Nie rozumiem, dlaczego nie produkują tego świetnego pudru! Wydaje mi się, że jeszcze do niedawna był dostępny w Wielkiej Brytanii i w USA. Widziałam w sklepach internetowych Clinique.

Krótko mówiąc - nigdzie tego nie ma. Niemniej jednak - jeżeli bardzo ci zależy - możesz sprawdzić lotnisko w Kopenhadze (jeżeli ktoś znajomy się wybiera), albo zapytać na wizaz.pl.

Do opisu tego pudru na wizażu ciągle dopisują się nowe osoby, więc muszą ciągle gdzieś go kupować... Może więc gdzieś jeszcze jest? Gdybyś coś wiedziała, daj znać - ja też jestem zainteresowana!
      • v.i.k.k.a Re: CliniqueShimmeringTone Powder-9kostekPoznan,g 05.06.08, 22:40
        Dokladnie o ten!
        Znalazlam na ebayu ang ale nie ten odcien:(
    • annika_vik Re: CliniqueShimmeringTone Powder-9kostekPoznan,g 06.06.08, 11:31
      Hej!
      Mam dla ciebie rozwiązanie.
      Wyobraź sobie, byłam wczoraj w Douglasie w Gdyni, przy stoiku
      Clinique. Razem z konsultantką szukałyśmy testera w szufladzie i
      znalazłam... ten puder! Ale numer! Pół świata za nim zjechałam, a on
      w mojej rodzinnej Gdyni się poniewiera!

Ponieważ ja juz zrobiłam zapasy tego pudru, możesz pójść do swojego
      Douglasa i poprosić, żeby ci ten egzemplarz przesłali do Poznania,
      abyś tam go mogła kupić.

Sprawdzałam - to jest 01 Golden Bronze
      Szybko się decyduj, bo jak nie, to chyba sobie kupię na zapas
      zapasu :)