mersana 23.06.08, 15:18 na ubraniach i przy tym ladnie pachnie? uzywam rexony ale na bluzkach pod pachami zostaja zolte plamy ktore ciezko sprac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agiee1988 Re: jaki antyperspirant nie zostawia sladow 23.06.08, 15:52 ja uzywam nivei invisible(dostalam w prezencie), widzialam minimalny slad ... no i ladnie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
gory_szalenstwa Re: jaki antyperspirant nie zostawia sladow 24.06.08, 23:20 oriflame - macadamia Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: jaki antyperspirant nie zostawia sladow 25.06.08, 07:59 Jakiej Rexony używasz? Bo jest kilka rodzajów. Ja używam Rexony Cristal i nie zostawia żadnych plam. A zapach jak zapach - żadna rewelacja. Moim zdaniem wszystkie pachną podobnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa_27 Re: jaki antyperspirant nie zostawia sladow 25.06.08, 10:08 Proponuję Adidas w spraju ten który niby wchłania pot(chociaż nie wchłania) .Proponuję zielony lub niebieski:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: jaki antyperspirant nie zostawia sladow 25.06.08, 10:13 ja tego dezodorantu nie polecam, jest beznadziejny i okropnie smierdzi nowy dax spa nie zostawia bialych sladow Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: jaki antyperspirant nie zostawia sladow 26.06.08, 17:13 Właśnie zawsze polecam Rexonę, dla mnie to jedyne deo które naprawdę nie zostawia śladów. Używam wersji Crystal, takiej z czarną koszulką na opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: jaki antyperspirant nie zostawia sladow 26.06.08, 20:18 Ostatnio kupiłam dove w kulce w wersji niebrudzącej i faktyczne śladów juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
claudiass Re: jaki antyperspirant nie zostawia sladow 26.06.08, 23:18 dove zostawiał plamy. teraz uzywam nivea - nowy - fioletowy w kulce i jestem zadowolona. poza tym bardzo ładnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: jaki antyperspirant nie zostawia sladow 27.06.08, 00:08 co użytkownik to opinia :).Mi natomiast "plamiła" rexona crystal Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulina_lina Re: jaki antyperspirant nie zostawia sladow 27.06.08, 13:48 Bardzo fajne są nowe antyperspiranty Soraya. Skueczne i o miłym zapachu Odpowiedz Link Zgłoś
badsaulgau Re: VICHY 28.06.08, 11:14 Od dwoch lat uzywam Vichy - jest najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: VICHY 28.06.08, 15:58 Antidral nie zostawia sladów i jest bardzo skuteczny. Można go kupic w aptece za 10-15 zł. Używam go 1-2 razy w tyg. na noc, wiec nie ma mowy, zeby zostawił jakikolwiek slad. W zeszłym roku przed wakacjami skusiłam sie na rexonę i stwierdzam, ze to badziewie, słabo chroni przed poceniem i zostawia ślady. Lepszy jest adidas w kulce - zawsze stosowałam ten z żółtą nakrętka, ale od kiedy zaczęłam uzywać antidralu, adidas kurzy sie w kącie. Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: jaki antyperspirant nie zostawia sladow 28.06.08, 20:21 Vichy jest niezły :) Bardzo wydajny i raczej nie brudzi, jak się poczeka trochę z założeniem bluzki. A w razie minimalnych śladów świetnie się spiera, wcześniej miałam jakieś żelowe Lady Speed Stick chyba - potrafiło nawet odbarwić materiał :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma_pl Re: jaki antyperspirant nie zostawia sladow 28.06.08, 23:32 Ja także używam Rexony, ale przeciw białym sladą na ubraniach i nie mam z tym problemów... Odpowiedz Link Zgłoś
kaja004 Re: jaki antyperspirant nie zostawia sladow 30.06.08, 11:16 Wypróbuj serię antyperspirantów w kulce Dove go Fresh. Świetnie chronią i ślicznie pachną ;) Odpowiedz Link Zgłoś