Gość: mala IP: *.dyn.optonline.net 25.09.03, 13:29 czesc, mam pytanie... czy ktos wie, co moge zrobic z moim peknietym na nosie naczynkiem? lykam witaminki i nic... czy jest cos, co moze pomoc ?! dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: popekane naczynka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 13:43 witaminki i kremy działają profilaktycznie. pęknięte znaczynko zamkniesz u kosmetyczki lub dermatologa- elektrokoagulacjia, laser lub skleroterapia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: popekane naczynka IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 22:56 Cześć! Ja używam kremu Diroseal Avene, krem ma kolor zielony i w niewielkim stopniu zmniejszył widoczność peknietego naczynka, podobno efekty widoczne sa po 3 miesiacach, ja uzywam dopiero 2 m-c.Nie wiem czy da jakies lepsze efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: popekane naczynka IP: *.dyn.optonline.net 25.09.03, 23:50 dzieki, krem ten stosujesz tylko w miejcsu maczynka czy na cala twarz? a jak dziala na wypryski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: popekane naczynka IP: *.prokom.pl 26.09.03, 10:03 Myślę, że szkoda wydawać pieniądze na tego typu kosmetyki, bo nie jedyne co mogą zrobić to tylko trochę zmniejszyć widocznosc naczynka. Lepiej od razu udać się na usuwanie laserowe. Tanie nie jest, ale efekty daje dobre.Elektrokoagulację,choć tańsza, odradzam Ci, bo w moim przypadku efekt był zerowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitamina24 Re: popekane naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 10:40 magda a powiedz mi gdzie zamykalas naczynka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: popekane naczynka IP: *.prokom.pl 29.09.03, 16:26 Naczynka usuwałam w Viva-derm w W-wie (www.viva-derm.pl). Usuwałam sobie naczynka na nosie i jestem zadowolona. Niestety tanie to nie jest, bo 1 zabieg kosztuje ok. 300 PLN. Ale być może 1 zabieg wystarczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: popekane naczynka IP: *.dyn.optonline.net 28.09.03, 23:40 ok, thx ale ile trwa (chodzi mi o dni) takie laserowe zamykanie naczynek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitamina24 Re: popekane naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 23:49 jak to ile dni? chodzi Ci o to ile razy trzeba isc na zabieg? czy jak dlugo trwa? ---trwa ok ., 15 minut/z poslizgiem w obydwie strony/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: popekane naczynka IP: *.dyn.optonline.net 29.09.03, 15:10 a ile razy trzeba isc? jeden zabieg i jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitamina24 Re: popekane naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 16:59 nie sadze. z reguly 3 lub nawet 4 zabiegi. a i tak nie masz gwarancji/bo nikt Ci jej nie da/ ze naczynka znikna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: popekane naczynka IP: *.chello.pl 29.09.03, 20:42 Jedno małe naczynko na nosie to wcale nie jest takie drogie.Ja usuwałam pod okiem, na policzku w Epi-centrum za stówkę - jeden zabieg, ale może ty masz , co innego, mnie wystarczyło!pzdr Odpowiedz Link Zgłoś