Gość: mea IP: 80.48.229.* 29.09.03, 18:24 które są interesujące i zarazem trwałe? polećcie coś proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S Re: perfumy-avon, oriflame IP: *.widzew.net / *.widzew.net 29.09.03, 18:51 Jeżeli chodzi o Avon to polecam np."Little black dress"(kwiatowo- orientalny,"elegancki", trwały),ze świeżych wodę toalet.orchidea/mimoza (używałam latem , b.ładny i naprawdę długo utrzymywał się na skórze),"Individual Blue for her"- kwiatowo-swieży.Ostatnio wyszły nowe wody w Avonie ale nie znam ich zapachów.Polecam Ci stronę www.kosmetyki.net.pl(o Avonie ,to chyba jest jakiejś konsultantki, ja tam nigdy nie zamawiałam ale masz tam m. in. wszystkie zapachy opisane).Z Oriflame niestety zapachów nie znam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: perfumy-avon, oriflame 29.09.03, 18:54 niestety, wszystkie zapachy Avonu z jakimi miałam (nie)przyjemność ulatniały się w ciągu paru minut i były przy tym jakieś dziwnie do siebie podobne... Odpowiedz Link Zgłoś
karina252 Re: perfumy-avon, oriflame 29.09.03, 19:38 ptasia napisała: > niestety, wszystkie zapachy Avonu z jakimi miałam > (nie)przyjemność ulatniały się w ciągu paru minut i były > przy tym jakieś dziwnie do siebie podobne... fuuuuuu nienwidzę Avonu-mam kilka zapachów-koooszmar! Wszystkie pachną jednakowo i za chwilę już ich nie czuć. Jedyny godny polecenia jest Indyvidual blue. Z oriflamme trochę lepiej. Osobiście wole oriflamme. Buziaki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: perfumy-avon, oriflame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 19:46 Jedyne naprawde trwałe to Perceive Avon.Sam zapach dosc oryginalny.Ładne sa Prowl, moze nie super trwałe, ale ładne.Z kategorii tych słodszych, kobiecych. Odpowiedz Link Zgłoś
dolinona Re: perfumy-avon, oriflame 30.09.03, 09:15 Mysle ze sama powinnas sprawdzic co lubisz,perfumy sa tak indywidualna sprawa i to co ja uwazam za dobry zapach Ciebie moze przyprawiac o mdlosci. Ja lubie bardzo zapach z Avonu w takiej ciemnoczerwonej butelce(zabij mnie nei wiem jak sie nazywa)jest ciezki,ale takie wlasnie lubie. Popros o probki i pochodz z nimi,zobacz co najbardziej odpowiada Twojej skorze. Ale jak mowily poprzedniczki jezeli masz okazje i pieniadze bo o nie bardziej chodzi zainwestuj w dobre perfumy,oplaca sie. Odpowiedz Link Zgłoś
lotte Re: perfumy-avon, oriflame 29.09.03, 21:33 Myślę, że nie znajdziesz tam nic trwałego. Dostałam kiedyś od przyjaciółki wodę "Sunny Skies" - zapaszek całkiem przyjemny, ale ulatniał się po godzinie. Jak dla mnie to nie ma większego sensu - lepiej uzbierać troszkę więcej pieniędzy i kupić porządne perfumy. Zresztą można je kupić taniej na allegro. Pozdrawiam, Lotte Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: perfumy-avon, oriflame 30.09.03, 09:38 Potwierdzam, zapachy calkiem ciekawe ale po krotkiej chwili ulatniaja sie bezpowrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: perfumy-avon, oriflame IP: 80.48.229.* 30.09.03, 10:53 dziewczyny, dzięki za wszystkie posty. ostatnio próbowałam treselles avonu i miałam wrażenie, że zaraz się ulotnił a innych zapachów nie znam. może faktycznie w ogólnym rozrachunku bardziej opłacają się porządne orginalne perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: perfumy-avon, oriflame IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 19:49 mialam dwa opakowania prowla, druga buteleczka mi zwietrzala w polowie :/ wg mnie byly nietrwale, ale moze to byc tez kwestia przyzwyczajenia do swojego zapachu.. z kolei kiedy otwieralam buteleczke z probka jakiches innych, tez avon, to palce czuc mi bylo nimi przez caly dzien. wlasnie, odnioslam wrazenie ze probki sa bardziej trwale i ladniej pachna. Odpowiedz Link Zgłoś
siren1 Re: perfumy-avon, oriflame 01.10.03, 08:25 ja tylko się zastanawiam jak to możliwe, że perfumy Avonu są w tak niskich cenach na Allegro? są tańsze niż w najtańszej promocji. nikt chyba nie produkuje podróbek, bo za tą cenę to jest nieopłacalne. obserwowałam licytację perfum Dreamlife, które w końcu zostały sprzedane za 22 zł, podczas gdy ich cena w katalogu nie spadła nigdy poniżej 40 zł. czy ktoś mógłby mi to trochę objaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: perfumy-avon, oriflame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 08:55 Nie bardzo orientuje sie jak to jest na Allegro, ale jesli chodzi o Avon, to konsultantka moze je czasem zakupic duzo taniej, kiedy kupuje kilka sztuk ma duzy upust, woda normalnie kosztuje np. 60 zł., w promocji 40 zł., a konsultantka kupuje je za 20 zł. Ale w sprzedazy za 22 to i tak nie wiem skąd sie to wzieło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleopatra Re: perfumy-avon, oriflame IP: *.crowley.pl 01.10.03, 12:17 Konsultantka moze miec bardzo duzy upust, dostac te perfumki jako gratis ( nagrode - program dla nowych konsultantek), mogla je sprzedac z niewielka strata, gdy na zwrot jest za pozno lub jest on nieoplacalny... Jest pare mozliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RACHELA zdecydowanie polecam far avay, trwałe i cudowne IP: *.inds.pl / *.inds.pl 30.09.03, 21:11 nienawidze kosmetykow avonu, uważam ze sa beznadziejne, ale woda perfumowana far avay jest śliczna, niesamowicie trwała i pachnie przepięknie, ja używam ADDICT Diora , ale jedyne perfumy na które czasem zamieniam moj Addict to wlasnie far avay POZDRAWIAM RACHELA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia30 Re: zdecydowanie polecam far avay, trwałe i cudow IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 01.10.03, 18:32 Z avonu jedynie odpowiadają mi( i to bardzo) perfumy Pink Suede, sa słodkie, ale wyczuwa się w nich głębię, trwałe - moim zdaniem porównywalne w wysoka półką. I tutaj kończę listę ciekawych zapachów ww. firm. Ostatnia propozycja Avonu - Treselle - przykro mi to mówić - zwykła podróbka Aqua di Gio - choć dla niektórych może być to zaletą ;O) ............ r30 Odpowiedz Link Zgłoś