Gość: Iza IP: 195.116.105.* 30.09.03, 13:51 Ktoś na forum polecał ten żel na rozszerzone naczyńka . Pytałam w drogeriach i dziwnie na mnie patrzą, nie mają nic takiego . Może się on inaczej nazywa . Czy ktoś coś wie na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczi Re: ŻEL RÓŻANY - Polleny Aroma 30.09.03, 14:51 Gość portalu: Iza napisał(a): > Ktoś na forum polecał ten żel na rozszerzone naczyńka . > Pytałam w drogeriach i dziwnie na mnie patrzą, nie mają nic takiego . > Może się on inaczej nazywa . Czy ktoś coś wie na ten temat ? Kosmetyki Polleny Aromy są raczej nie do kupienia w zwykłych sklepach z kosmetykami. Na ich stronie internetowej (www.pollenaaroma.com.pl) są adresy sklepów sprzedających ich wyroby. Jest też sklepik internetowy, ale przesyłka w zeszłym roku kosztowała 9 zł. Żel różany na rozszerzone naczynka istnieje i tak się właśnie nazywa (cała seria to seria różana beta). D. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: ŻEL RÓŻANY - Polleny Aroma 30.09.03, 15:45 Tak jak pisała Deczi trudno kupić te produkty w zwykłych sklepach: skromne opakowania (trochę jak w PRL:) i przede wszystkim stosunkowo krótki okres ważności produktów (nie są nafaszerowane konserwantami jak inne kosmetyki które dwa lata moga wygrzewać sie na półkach) zniechęca sklepy. Polecam sklep internetowy. Zakupy powyżej 100 zl -przesyłka gratis z tego co pamiętam. A jest w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś