corrina_f1 25.07.08, 10:39 Czy któraś z Forumowiczek robiła może manicure i pedicure w którymś z instytutów Eris i może się podzielić opinią ? Konkretnie chodzi mi o Wilanów (Kosiarzy) ale opinie o innych równie mile widziane. z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mloda.81 Re: Eris - manicure i pedicure 25.07.08, 14:03 Robiłam i jedno i drugie. Ostatnio zmieniła się pani, która wykonuje te zabiegi. Moja ocena tej obecnej - trzy pkt. na pięć (nie pamiętam jak się nazywa). Spóźniła się jakieś 20 min (musiałam się upominać) i z zabiegiem pedicure "wyrobiła" się w 30 min (z pomalowaniem paznokci). Mało dokładna. Drugi raz do Niej nie pójdę (a nie wiem czy na Kosiarzy mają więcej kosmetyczek od "zabiegów paznokciowych"). Dziewczyna, która wykonywała te zabiegi wcześniej - super! Bardzo dokładna, a przy tym sympatyczna. Korzystałam tam z: oczyszczania twarzy oraz mikrodermabrazji - było ok. Airbrush - jednym razem było ok (jedna z dziewczyn się uczyła, więc było bardzo dokładnie), innym razem efekt był nieciekawy - w jednych miejscach musiała użyć za duzo preparatu - widoczne plamy). Odpowiedz Link Zgłoś